Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξωσωματικη χωρις να περασουμε επιτροπη

Recommended Posts

καλημερα σας κοριτσια ηθελα να ρωτησω αν γινεται τα φαρμακα της εξωσωματικης να τα γραψουμε απευθειας στο βιβλιαριο χωρις να περασουμε επιτροπη το εχει κανει καμμια? και αν ναι ποιο το κοστος ? ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Διαφημίσεις

Αν θες και μπορείς να τα επιβαρυνθείς οικονομικά, μπορείς να τα πάρεις χωρίς συνταγή από οποιοδήποτε φαρμακείο δίχως συνταγογράφηση μέσω εοπυυ.

Αν θέλεις να σου συνταγογραφηθούν και να τα προμηθευτεις μεσω φαρμακειου εοπυυ, πρεπει να περασεις απο επιτροπή και να πάρεις εγκριση.

Επιτρέπονται μονο χωρις επιτροπή η συνταγογράφιση φθηνότερων κατά πολύ φαρμάκων.

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Μεχρι καποιες μοναδες δραστικής ουσίας μπορει να σου τα συνταγογραφησει ο γιατρος σου χωρις να περασεις από επιτροπή,απλα πας στο φαρμακειο του εοπυυ με εναν υπερηχο, ενα σπερμοδιαγραμμα και κατι αλλο, που τωρα δεν θυμαμαι (δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι, σου μιλαω για το καλοκαιρι του '12, ημουν ασφαλισμενη ΟΠΑΔ=εοπυυ).Εξαρταται πόσες μοναδες από το φαρμακο θα παρεις. Εγω επαιρνα μενοπούρ για να κανω προκληση ωορρηξιας, αλλα επαιρνα πολλες μοναδες γιατι αλλιως δεν μεγαλωναν τα ωαρια μου (παρ'ολο που λογω διαδικασιας δεν θελαμε πολλα ωαρια).Καποια κοπελα μπορει σε εξωσωματικη να παρει λιγοτερες μοναδες απ' ό,τι πήρα εγω για προκληση ωορρηξιας, ειναι θεμα οργανισμου.Οπότε μαθε πόσες μοναδες φαρμακου θα χρειαστεις και ρωτα σε ενα καταστημα εοπυυ.Απλα θελω να σου πω οτι το βασικο δεν ειναι τι διαδικασια θα κανεις (εξωσωματική, σπερματεγχυση,προκληση ωορρηξιας), αλλα πόσο φαρμακο θα χρειαστείς.

Σκουντουφλα , εχουν αλλαξει και εχουν γινει πιο αυστηρα τα πράγματα από τον Απρίλιο του 2013...Δεν συνταγογραφουν καθόλου μονάδες ενέσων πχ γκοναλ, μενοπουρ κλπ αν δεν εχεις περασει απο Επιτροπή ΕΟΠΥΥ, ακόμη και αν πας για πρόκληση ωορρηξίας.

Εγω για προκληση ωορρηξιας περασα απο επιτροπή πριν 20 μερες και με την εγκριση που πηρα, μου συνταγογραφησε ο ιδιωτης γιατρος μου τα φαρμακα και τα πηρα σε φαρμακειο ΕΟΠΥΥ δωρεαν!

http://www.isarkadias.gr/wp-content/uploads/2013/04/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-12-04-2013.pdf

http://www.eopyy.gov.gr/%CE%88%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B1%20%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%A5%CE%A5/%CE%9D%CE%AD%CE%B1%20-%20%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%20-%20%CE%94%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1%20%CE%A4%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/%CE%92%CE%9B%CE%9B3%CE%9F%CE%9E7%CE%9C-%CE%92%CE%9E%CE%A5-signed%2025-10-2013.pdf

Διαφημίσεις

Σκουντούφλα...ακριβώς!!!!

Πολυτέλεια να κάνεις παιδί και τρέλα αν πηγαίνεις για δεύτερο, όπως προσπαθούμε εμείς....

μαλιστα καταλαβα !!!!!:( σας ευχαριστω παντος κοριτσια μου για τις απαντησεις σας και ευχομαι το καλυτερο σε ολες!!!

Γεια σου boubou29.

Καταλαβαίνω ότι μάλλον θέλεις να ξεκινήσεις άμεσα και να μην περιμένεις τόσο πολύ για το πολυπόθητο παιδάκι που θέλουμε όλες,αλλά ειλικρινά τα έξοδα είναι παραπάνω από πολλά αν το κάνεις μόνη σου.

Μακάρι όλες να μπορούσαμε αλλά είναι πολύ δύσκολο όσον αφορά στο οικονομικό.

Αν δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα όλα οκ,αλλά και τα φάρμακα είναι ακριβά και μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής φτάνουμε σε υπέρογκα ποσά,απαγορευτικά για τις ημέρες μας.

Αν ο χρόνος δεν είναι τόσο καίριος για σένα ή τέλος πάντων μπορείς να πας πιο σιγά,καλό θα ήταν να περάσεις απ'την Επιτροπή και να γλυτώσεις τα φάρμακα που δεν στοιχίζουν και λίγα..

Σου εύχομαι τα καλύτερα και όπως τα επιθυμείς :)

Υπάρχει η δυνατότητα να σου δώσει ο γιατρός φάρμακα πιο φθηνά, τα οποία έχουν την ίδια δραστική ουσία με τα ακριβά, απλώς απαιτείται ανάμιξη της δραστικής ουσίας με το διαλύτη αμέσως πριν την έγχυση. Δηλαδή δεν είναι απευθείας έτοιμη η ένεση για έγχυση. Είναι λίγη, πολύ λίγη επιπλέον δουλίτσα, αλλά η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια. Ανάλογα με το πρωτόκολλο που θα σου χορηγηθεί το κόστος μπορεί να είναι π.χ. 500 ευρώ

Διαφημίσεις