Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μαθημα οδηγησης

elpida85

Recommended Posts

Συγνωμη αλλα δεν ηξερα που αλλου μπορει να μπε ι το θεμα... Ξεκινησα τα μαθηματα ειμαι στο εβδομο πολυ χαλια ακομα λογω φοβιας αγχους κτλ. Ο εκπαιδευτης πολυ καλος υπομονη αρκετη αλλα εκνευριζομαι που μου κανει μαθημα 35 αντε 40 λεπτα το πολυ μαθημα αντι για 1 ωρα. Κ τωρα μου λεει να κανω παραπανω μαθηματα... Αν τα υπολογισεις ομως αυτα τα 25 λεπτα που περισσευουν απο το καθε μαθημα ειναι 10 μαθηματα! Εχω αδικο? Να του το πω? Ετσι γινεται σε ολες στις σχολες οδηγησης? Εσεις ποσες ωρες μαθημα κανατε?

Διαφημίσεις

Συγνωμη αλλα δεν ηξερα που αλλου μπορει να μπε ι το θεμα... Ξεκινησα τα μαθηματα ειμαι στο εβδομο πολυ χαλια ακομα λογω φοβιας αγχους κτλ. Ο εκπαιδευτης πολυ καλος υπομονη αρκετη αλλα εκνευριζομαι που μου κανει μαθημα 35 αντε 40 λεπτα το πολυ μαθημα αντι για 1 ωρα. Κ τωρα μου λεει να κανω παραπανω μαθηματα... Αν τα υπολογισεις ομως αυτα τα 25 λεπτα που περισσευουν απο το καθε μαθημα ειναι 10 μαθηματα! Εχω αδικο? Να του το πω? Ετσι γινεται σε ολες στις σχολες οδηγησης? Εσεις ποσες ωρες μαθημα κανατε?

Εγώ έχω πολλά χρόνια που έχω πάρει το δίπλωμα και δεν θυμάμαι εάν όντως η ώρα ήταν φουλ 60 λεπτά... όταν πήγες στην σχολή δεν σε ενημέρωσαν? δηλ. ότι η ώρα είναι 30 - 35 ή 45 λεπτά?? το 30 λεπτά μου φαίνεται πολύ λίγο για να σου την χρεώνει σαν ώρα... συζήτησέ το μαζί του.... για τις ώρες που πρέπει να κάνεις μάθημα εξαρτάται από την πορεία σου ως οδηγός :P άλλοι μπορεί να κάνουν 10 μαθήματα άλλοι 30...

Εγω εβγαλα διπλωμα προσφατα,βεβαια δεν το εχω στα χερια μου ακομα.Τα υποχρεωτικα πλεον μαθηματα ειναι 25 βαση νομου και ο χρονος του καθε μαθηματος τουλαχιστον ο δικος μου δασκαλος μου εκανε 45 λεπτα.Εσενα ποσα μαθηματα σου ειπε να κανεις?

Η διάρκεια μαθήματος οδήγησης παλιά ήταν 45 λεπτά!!! Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι δε ξέρω.

Αλήθεια πόσο κοστίζει η "ώρα" δηλαδή το 45λέπτο??? όταν είχα κάνει εγώ (το καιρό των πάγων, κόστιζε 2.000 δρχ...._

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Είναι νομίζω πολύ καλός στις τιμές του παίρνει 16 ευρώ το μάθημα δηλαδή 400 όλα τα μαθήματα αλλά μου είπε ότι μπορεί να τραβήξει πολύ γιατί έχω άγχος κ κάνω πολλά λάθη κ να χρειαστώ άλλα 25(!) οπότε το πακέτο πάει στα 800... Γι αυτό σκέφτομαι αλλο 35 λεπτά μάθημα κ άλλο 1 ώρα που οφείλει κ να αποφύγω τα παραπάνω μαθήματα. Είμαι πολύ απρόσεκτη δεν κοιτάω για αμάξια όταν βγαίνω από διασταύρωση το ξέχναω μόνο σταματάω κ βγαίνω έτσι πηγαίνω κοντά στον άξονα η πολύ άκρη είμαι απότομη με το συμπλέκτη κ μου σβήνει καμιά φορά ε αυτά. Είναι φυσιολογικό στο 7 μάθημα να κάνω τέτοια λάθη ακόμα? Εσείς κορίτσια από την δική σας εμπειρία πόσο σας πήρε να τα διορθώσετε αυτά?

Διαφημίσεις

Κι εγω θυμαμαι κανονικα το καθε μαθημα ηταν 45 λεπτα αλλα εμεις καναμε παντα διπλο, δηλαδη 1,5 ωρα, γιατι τα 45 λεπτα εφταναν μονο για το πηγαινε ελα και επιπλεον οσο περναει η ωρα και εξοικιωνεσαι τα πας καλυτερα και καταλαβαινεις πως πρεπει να οδηγας.

Το να σου σβηνει ειναι πολυ φυσιολογικο και το θεμα του ''ζυγισματος'' συμπλεκτη γκαζιου επισης. Η προσοχη στις διασταυρωσεις και λοιπα εχει να κανει και με την εξασκηση, σιγα σιγα θα το εμπεδωσεις.

Προτεινε του να κανετε διπλα μαθηματα και πες του οτι ολοι σου ειπαν για 45λεπτα μαθηματα.

• 2 months later...

μηπως σε αγχωνει ο εκπαιδευτής? χαλάρωσε και ζήτα του να κανεται διπλο μάθημα για να συνηθιζεις. κι εγώ 45 λεπτα εκανα αλλα κοπηκα 2-3 φορες γιατι αγχονώμουν πολύ μολις εμπαιναν οι εξεταστες. με το δασκαλο το πηγαινα μια χαρα απο το δευτερο κιολας μάθημα, εκτος οτι μου εσβηνε δεν εκανα άλλο λάθος ενω με τους άλλους μέσα μ επιανε πανικος κια εκανα λάθη σε παρκάρισμα, οπισθογωνία.. μια φορα βεβαια με κόψανε γιατι δεν είδα το φανάρι που ήταν μέσα σ ενα δεντρο.