Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

να κρατησω ενα παιδι χωρις να ειμαι ερωτευμενη με τον αντρα μου;

Recommended Posts

Καταρχην καλησπερα και καλως σας βρηκα σ αυτο το υπεροχο φορουμ.Το θεμα μου ειναι δυσκολο,προσωπικο και ισως σε καποιεσ να μην αρεσει καθολου,ομως απο την αλλη παντα θεωρουσα ο παιδι πολυ σοβαρη υποθεση και δεν ειμαι σιγουρη για το τι πρεπει να κανω στη θεση που ειμαι.Εχω σοβαρη σχεση εδω και 2,5 χρονια και κατι με εναν ανθρωπο 19 χρονια μεγαλυτερο που στην αρχη ερωτευτηκα και μετα αγαπησα κιολας.Ειναι χωρισμενος με 2 παιδια.Μετα τον πρωτο χρονο μπηκαμε σε διαδικασια να κανουμε παιδακι γιατι πιο πολυ εγω μαλιστα ηθελα επιτελους να γινω μανουλα.Δε σας ειπα την ηλικια μου,ειμαι 29.Για εναμησι χρονο δεν ειχαμε κανενα αποτελεσμα κ ειχε αρχισει να με παιρνει πολυ απο κατω,πιστευα μεχρι και οτι ο Θεος δε με κρινει αξια για μητερα.Σ αυτο το διαστημα εν τω μεταξυ της σχεσης,χωρισαμε 3 φορες και τα μαζεψα και εφυγα(γιατι συγκατοικουμε).Η τελευταια φορα ηταν φετος τον ιουνιο και τα ξαναβρηκαμε το σεπτεμβριο.Πλεον ομως το κακο ειναι οτι δεν αισθανομαι αλλο ερωτευμενη σε σημειο που δε θελω τις περισσοτερες φορες ουτε να κανουμε σεξ.Ημουν αποφασισμενη οτι με το που θα μου ερθει περιοδος θα ξεκινησω τα αντισυλληπτικα γιατι αναρωτιομουν κ εγω η ιδια γιατι τα ξαναβρηκα.Ομως δεν προλαβα!εκανα τεστ πριν μια βδομαδα κ βγηκε θετικο!Αυτος χαρηκε παρα πολυ κ το ξερω οτι μ αγαπαει και ειναι και ακομα ερωτευμενος,εγω ομως μονο τον αγαπαω πλεον.Ημουν σε μια περα απο τραγικη φαση της ζωης μου οικονομικα και οικογενειακα και αυτος με βοηθησε και με βοηθαει παρα πολυ και γι αυτο πιστευω οτι ξαναγυρισα,ομως τωρα δεν ξερω τι να κανω.Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας και ισως οι αποψεις σας με βοηθησουν να παρω τη σωστη αποφαση.:(

Διαφημίσεις

Καταρχην καλησπερα και καλως σας βρηκα σ αυτο το υπεροχο φορουμ.Το θεμα μου ειναι δυσκολο,προσωπικο και ισως σε καποιεσ να μην αρεσει καθολου,ομως απο την αλλη παντα θεωρουσα ο παιδι πολυ σοβαρη υποθεση και δεν ειμαι σιγουρη για το τι πρεπει να κανω στη θεση που ειμαι.Εχω σοβαρη σχεση εδω και 2,5 χρονια και κατι με εναν ανθρωπο 19 χρονια μεγαλυτερο που στην αρχη ερωτευτηκα και μετα αγαπησα κιολας.Ειναι χωρισμενος με 2 παιδια.Μετα τον πρωτο χρονο μπηκαμε σε διαδικασια να κανουμε παιδακι γιατι πιο πολυ εγω μαλιστα ηθελα επιτελους να γινω μανουλα.Δε σας ειπα την ηλικια μου,ειμαι 29.Για εναμησι χρονο δεν ειχαμε κανενα αποτελεσμα κ ειχε αρχισει να με παιρνει πολυ απο κατω,πιστευα μεχρι και οτι ο Θεος δε με κρινει αξια για μητερα.Σ αυτο το διαστημα εν τω μεταξυ της σχεσης,χωρισαμε 3 φορες και τα μαζεψα και εφυγα(γιατι συγκατοικουμε).Η τελευταια φορα ηταν φετος τον ιουνιο και τα ξαναβρηκαμε το σεπτεμβριο.Πλεον ομως το κακο ειναι οτι δεν αισθανομαι αλλο ερωτευμενη σε σημειο που δε θελω τις περισσοτερες φορες ουτε να κανουμε σεξ.Ημουν αποφασισμενη οτι με το που θα μου ερθει περιοδος θα ξεκινησω τα αντισυλληπτικα γιατι αναρωτιομουν κ εγω η ιδια γιατι τα ξαναβρηκα.Ομως δεν προλαβα!εκανα τεστ πριν μια βδομαδα κ βγηκε θετικο!Αυτος χαρηκε παρα πολυ κ το ξερω οτι μ αγαπαει και ειναι και ακομα ερωτευμενος,εγω ομως μονο τον αγαπαω πλεον.Ημουν σε μια περα απο τραγικη φαση της ζωης μου οικονομικα και οικογενειακα και αυτος με βοηθησε και με βοηθαει παρα πολυ και γι αυτο πιστευω οτι ξαναγυρισα,ομως τωρα δεν ξερω τι να κανω.Ηθελα να το μοιραστω μαζι σας και ισως οι αποψεις σας με βοηθησουν να παρω τη σωστη αποφαση.:(

Kαλησπέρα Αλίκη.Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου.Καταλαβαίνω πως βρίσκεσαι σε δίλημμα σχετικά με το αν θέλεις να μείνεις με αυτόν τον άνθρωπο, τι θα κάνεις με την εγκυμοσύνη κ.τ.λ. Θεωρώ πως εάν δεν ταιριάζουμε με έναν άνθρωπο ή αν δε νιώθουμε πλέον κάτι γι αυτόν, καλύτερα να χωρίσουμε παρά να ταλαιπωρούμε τον εαυτό μας καταπιέζοντας τον να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με κάποιον που δε θέλει. Όσον αφορά την εγκυμοσύνη δε ξέρω τι να σου πω. Μόνη σου πρέπει να πάρεις την απόφαση. Ο κάθε άνθρωπος σκέφτεται και πράττει διαφορετικά και γνωρίζει τι είναι καλό για τον ίδιο. Εγώ προσωπικά είμαι κατά της έκτρωσης, δίχως αυτό να σημαίνει κάτι για τις γυναίκες που έχουν κάνει ή σκέφτονται να κάνουν. Ίσως σε βοηθούσε αν σκεφτείς για το καθένα ξεχωριστά. Π.χ να χωρίσεις αφού δεν είσαι καλά σε αυτή τη σχέση, αλλά να κρατήσεις το παιδί. Εάν επιθυμείς αυτή την εγκυμοσύνη μη θέτεις ως εμπόδιο τη σχέση σου. Το μωρό μπορεί να γεννηθεί είτε είστε μαζί είτε όχι.

...,εγω ομως μονο τον αγαπαω πλεον....

Ο έρωτας είναι ο άγουρος καρπός που όταν ωριμάσει γίνεται αγάπη.

Δε φαντάζομαι να είχες την πεποίθηση πως με έναν άνθρωπο θα είσαι μόνιμα ερωτευμένη μέχρι το τέλος της ζωής σου, σωστά;

Με έναν άνθρωπο που τον αγαπάμε πλέον, θα έρχονται φάσεις που θα νιώθεις ξανά ερωτευμένη σαν τον πρώτο καιρό, αλλά και στιγμές που θα βαριέσαι. Η αγάπη δένει το ζευγάρι και το κάνει λειτουργικό. Μπορεί να διαχειριστεί με ψυχραιμία τις οικογενειακές ευθύνες.

Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και να νιώθεις ευτυχισμένη κάθε φορά που περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους που σ' αγαπούν και αγαπάς. :)

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται έτσι ακριβως όπως τα υπολογίζουμε, αυτό όμως δε σημαινει οτι πρέπει να κάνουμε τόσο ακραίες σκεψεις!!

Εχεις ένα παιδάκι στη κοιλίτσα σου το οποίο δε φταίει σε τίποτα... προσπάθησε να μιλήσεις στον ανθρωπό σου και να τα βρείτε, η περίοδος της εγκυμοσύνης έχει να μάθει πολλά και στους δυό σας αλλά περισσότερο σε εσένα που θα κάνεις αυτό το θαύμα!

Απο οτι λές το παιδάκι το ήθελες εδώ και ένα χρόνο,θα μπορούσε να μην είχε έρθει ποτέ, πολλές γυναίκες εδω μέσα περνάνε τα απίστευτα μαρτύρια μέχρι να καταφέρουνε να έρθουνε στη θέση σου... να που ήρθε λοιπόν το σποράκι σου! Φρόντισέ το!

Ευχομαι να πάνε όλα καλά και το επόμενο πόστ σου να είναι σχετικό με την έκβαση της εγκυμοσύνης σου!

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png

Εγω θα σου ελεγα να το κρατησεις no matter what. Για να ξεκινησεις προσπαθειες σημαινει οτι το ηθελες. Σχετικα με τον αντρα που εισαι μαζι ειναι δικο σου θεμα. Αν τον αγαπας ομως γιατι να τον χωρισεις?Προσεχε ομως μην μεινεις μαζι του απο υποχρεωση γιατι σε βοηθησε στο παρελθον!

Πιστευω οτι καποια στιγμη ολες οι σχεσεις ψιλοβαλτωνουν, αλλες φτιαχνουν αλλες οχι. Η αγαπη και η εμπιστοσυνη ειναι το πιο σημαντικο απ ολα. Αν το εχεις, οκ, ακομα και να χωρισετε θα τον εχεις διπλα σου. Αν πραγματι τον αγαπας και το θεμα της ηλικιας δεν σου δημιουργει προβληματα εγω θα σου ελεγα κρατα και τον αντρα και το μωρακι

Διαφημίσεις

Eγώ θα σου έλεγα κράτα το μωράκι. Ούτε εγώ ήμουν κατά της έκτρωσης αλλά από την στιγμή που έγινα μανούλα έγινα φανατική κατά. Για μένα είναι μια ψυχούλα ( μιλάω ίσως σαν μια πολύ θρησκόληπτη που δεν είμαι) και δεν συμφωνώ να τερματίσεις την ζωή του..

κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ,με συγκινησατε..

ναι εχω αρχισει να πιστευω οτι μεγαλοποιω το θεμα με τον αντρα μου και το δυσκολευω,θα πρεπε να ειμαι ευγνωμον που ο Θεος μου εδωσε αυτο το δωρο και να αφοσιωθω στο μωρακι μου.Σας ευχαριστω,μου δωσατε δυναμη!:)

κοριτσια σας ευχαριστω ολες παρα πολυ,με συγκινησατε..

ναι εχω αρχισει να πιστευω οτι μεγαλοποιω το θεμα με τον αντρα μου και το δυσκολευω,θα πρεπε να ειμαι ευγνωμον που ο Θεος μου εδωσε αυτο το δωρο και να αφοσιωθω στο μωρακι μου.Σας ευχαριστω,μου δωσατε δυναμη!:)

Σοφή απόφαση!!! Μακάρι να σας πάνε όλα καλα! Ο ερχομός του παιδίού σας θα σας φέρει τόση ευτυχία που δε θα μπορέιτε να τη περιγράψετε!

Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη λοιπόν!

foxfoxsvi20130319_2_My+child+is.png

Διαφημίσεις