Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ...

Recommended Posts

Ξερω οτι προκαλω με τον τιτλο του θεματος αλλα πραγματικα το εχω σκεφτει πολλες πολλες φορες!Προσπαθω σχεδον 2 χρονια για μωρο, εκανα και μια εξωσωματικη και τιποτα!Σαν να μην εχω αναπαραγωγικο συστημα! :D Δεν εχω κανει ποτε συλληψη και δεν μου βρισκουν καποιο ιδιαιτερο προβλημα εκτος απο χειρουργημενη ενδομητριωση.Συνεχιζω τις εξετασεις και μαλλον θα φτασω και στην υστεροσκοπηση...:confused:Τι να πω; Περιμενω σε καθε εξεταση να βρεθει κατι για να πω οτι αυτο φταιει!Ειναι μηπως καποια κοπελα παρομοια περιπτωση να μου προτεινει κατι;Ευχαριστω

Διαφημίσεις

Ξερω οτι προκαλω με τον τιτλο του θεματος αλλα πραγματικα το εχω σκεφτει πολλες πολλες φορες!Προσπαθω σχεδον 2 χρονια για μωρο, εκανα και μια εξωσωματικη και τιποτα!Σαν να μην εχω αναπαραγωγικο συστημα! :D Δεν εχω κανει ποτε συλληψη και δεν μου βρισκουν καποιο ιδιαιτερο προβλημα εκτος απο χειρουργημενη ενδομητριωση.Συνεχιζω τις εξετασεις και μαλλον θα φτασω και στην υστεροσκοπηση...:confused:Τι να πω; Περιμενω σε καθε εξεταση να βρεθει κατι για να πω οτι αυτο φταιει!Ειναι μηπως καποια κοπελα παρομοια περιπτωση να μου προτεινει κατι;Ευχαριστω

faneva, καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου και την αγωνία σου, αλλά πραγματικά πίστεψέ με ίσως η επίτευξη εγκυμοσύνης αλλά όχι η επιτυχής συνέχισή της δεν απαραίτητα καλή. Δηλαδή μπορεί να δείχνει ότι λειτουργεί το αναπαρωγικό σύστημα, όπως λες, αλλά τα χειρουργεία μπορεί να σου αφήσουν διάφορα (π.χ. συμφύσεις κτλ). Στα λέω εκ πείρας. είμαι στην 1η προσπάθεια εξωσωματικής μετά από μια εξωμήτρυο (φυσική σύλληψη) και μια παλλίνδρομη λόγω χρωμοσωμικής ανωμαλίας του εμβρύου (σπερματέγχυση) και πραγματικά θα προτιμούσα να είχα πετύχει με εξωσωματική με τη μία χωρίς να ταλαιπωρώ τον οργανισμό μου.

Με την υστεροσκόπηση μην αγχώνεσαι! Είναι πιο απλή από λαπαροσκόπηση και αν συμβαίνει κάτι με τη μήτρα θα το διορθωσετε.

Επίσης, στη θέση σου θα έκανα και κάποια επίσκεψη σε ανοσολόγο, με την έννοια ότι οι λόγοι υπογονιμότητας δεν είναι πάντα γυναικολογικής φύσεως.

Καλή ευκολία σου εύχομαι και καλή επιτυχία σε όλες μας!!

smamy ευχαριστω για την απαντηση. Καταλαβες το υφος που το λεω..Απηυδησα πια!Αντεχω αλλα αγωνιω καθως και οι ανοσολογικες εξετασεις που εκανα ηταν καλες. Γνωριζω τα προβληματα των επεμβασεων και τα υφισταμαι σε ενα βαθμο (μικρες ωοθηκες-λιγα ωαρια...) Παντως σκεφτομαι τελικα να κανω και την υστεροσκοπηση αν επιμεινει ο γιατρος. Πραγματι μερικες φορες μια εξωσωματικη ισως να εχει λιγοτερη ταλαιπωρια εν τελει... Καλη συνεχεια και η πειρα των αλλων μας βοηθα πρακτικα αλλα και ψυχολογικα :D

Ωχ βρε faneva μου μη το λες καθολου αυτο, σε παρακαλω.

Ποτε να μην το βιωσεις.Δεν σου λεω οτι ειναι το τελος του κοσμου, εννοειται, αλλα η αποβολη και η παλινδρομηση μιας κυησης ειναι αγριο πραγμα, οσο ψυχραιμα κι αν το δεις, ειδικα στη διαδικασια που εχεις μπει.

Σε καταλαβαινω απολυτα, πιστεψε με, και σου ευχομαι καλη δυναμη και καθε επιτυχια, μεσα από την καρδια μου, αλλα μια αποβολη δεν ειναι καλυτερη από τη μη συλληψη.

Θα σου ερθει το μωρο σου, θα το δεις, να'σαι παντα καλα και δυνατη!

Καταλαβαινω πως το εννοεις.

Θελεις να εχεις θετικη χοριακη

Να νιωσεις οτι προσπαθεις

Αλλα να ευχεσαι να μην το ζησεις ποτε αυτο

Ειναι τοσο δυσκολο μετα που πραγματικα θα παρακαλας αν ειναι να χασεις το μωρακι σου καλυτερα να ειχες αρνητικη χοριακη απο τη αρχη

Στο λεω γιατι εγω το εχω ζησει αναποδα αυτο.!

Διαφημίσεις