Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρώτη προσπάθεια Εξωσωματικής

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει υποβληθεί σε εξωσωματική έχοντας χειρουργηθεί για ενδομητρίωση και τι αποτελέσματα είχε...

• 1 month later...

Διαφημίσεις

καλημέρα αν και λίγο καθυστερημένα!

σε λιγο καιρο θα ξεκινησω και γω την πρώτη μου προσπάθεια εξωσ. ενω έχω χειρουργηθει πριν λίγο καιρο για ενδομητριώση!

αληθεια εσένα πως πηγε η διαδικασια?

την έκανες? τα καταφερες?

Καλησπέρα!

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω την πρώτη μου προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει υποβληθεί σε εξωσωματική έχοντας χειρουργηθεί για ενδομητρίωση και τι αποτελέσματα είχε...

καλη επιτυχια να εχεις συντομα με ευχαριστα νεα.εκανα λαπαροσκοπηση για ενδομητριωση.Επειτα την 3μηνη arvecap και μετα ξεκινησα τις εξωσωματικες.τωρα εκανα την 4η και πηρα θετικο.Αναμενω τον υπερηχο να βεβαιωθω οτι ολα ειναι καλα!

καλημέρα αν και λίγο καθυστερημένα!

σε λιγο καιρο θα ξεκινησω και γω την πρώτη μου προσπάθεια εξωσ. ενω έχω χειρουργηθει πριν λίγο καιρο για ενδομητριώση!

αληθεια εσένα πως πηγε η διαδικασια?

την έκανες? τα καταφερες?

Γειά σου και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου εύχομαι!!

Εγώ είχα χειρουργηθεί για ενδομητριωση το 2011. Δόξα το Θεό μέχρι σήμερα δεν έχει υποτροπιάσει. Έχω ξεκινήσει την διαδικασία της εξωσωματικής. Σήμερα είμαι στην 4η μέρα διέγερσης και περιμένω να έρθει η Τετάρτη να πάω για τον πρώτο μου υπέρηχο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Προσπαθώ να ελέγχω το άγχος μου και είμαι σε γενικές γραμμές αισιόδοξη. Θα δούμε...:wink:

kleop

συγχαρητηρια κοριτσι!!! μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι γλυκεια μου!!

αντε αντε και στα δικα μς!!!

@Σπουργιτάκι

και γω χειρουρχηθηκα αλλα το 2006! και μετα απο τοσο καιρο λεω μηπως ξαναεμφανιστηκε και για αυτο δεν έχουμε αποτελεσμα θετικο στις σπερματεγχυσεις!

μετα την εγχειρηση είχα μια φυσιολογικη συλληψη αλλα παλλιδρομη....

σου ευχομαι ένα τεραστιο θετικο νουμερο χοριακης κοριτσακι!!!

όλα να πάνε καλα!

Διαφημίσεις

kleop

συγχαρητηρια κοριτσι!!! μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι γλυκεια μου!!

αντε αντε και στα δικα μς!!!

@Σπουργιτάκι

και γω χειρουρχηθηκα αλλα το 2006! και μετα απο τοσο καιρο λεω μηπως ξαναεμφανιστηκε και για αυτο δεν έχουμε αποτελεσμα θετικο στις σπερματεγχυσεις!

μετα την εγχειρηση είχα μια φυσιολογικη συλληψη αλλα παλλιδρομη....

σου ευχομαι ένα τεραστιο θετικο νουμερο χοριακης κοριτσακι!!!

όλα να πάνε καλα!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Όλα καλά να πάνε και για σένα εύχομαι!!! Πάντως εμένα ο γιατρός θυμάμαι τότε στο χειρουργείο μου είχε πει οτι θα χρειαστεί εξωσωματική. Ήταν απόλυτα ξεκάθαρος γι αυτό. Για σπερματέγχυση ούτε λόγος!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΤΟ 2003 (ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΩΟΘΗΚΕΣ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ 1/3). 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ - ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ. ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΣΗ - ΜΟΝΟ 2 ΩΑΡΙΑ , ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ 2Η ΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ.

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.:-P:-P

@Σπουργιτάκι

σου αφαιρέσαν και κάποιο όργανο? γι αυτο σου ειπε κατευθειαν εξωσωματικη?

μα γι αυτο δεν κάναμε εγχειρηση? για να καθαρισουμε να μαστε καλα και ετοιμες στον αγωνα!!!

sofia20133

μπράβο μπράβο να σου ζησουν γλυκεια μου!!!!

και εμένα μου αφαιρέθηκε μια ωοθηκη και μια σαλπιγγα!

και παρόλα αυτα είχα μια φυσιολογικγ συλληψη και μαλιστα σε διδυμάκια ...αλλα δυστυχως παλλιδρομα!!!

εκ τοτε τζιφος!

σοφάκι τηνέκανες σε ιδιωτικη κλινικη η σε δημοσιο?

@Σπουργιτάκι

σου αφαιρέσαν και κάποιο όργανο? γι αυτο σου ειπε κατευθειαν εξωσωματικη?

μα γι αυτο δεν κάναμε εγχειρηση? για να καθαρισουμε να μαστε καλα και ετοιμες στον αγωνα!!!

sofia20133

μπράβο μπράβο να σου ζησουν γλυκεια μου!!!!

και εμένα μου αφαιρέθηκε μια ωοθηκη και μια σαλπιγγα!

και παρόλα αυτα είχα μια φυσιολογικγ συλληψη και μαλιστα σε διδυμάκια ...αλλα δυστυχως παλλιδρομα!!!

εκ τοτε τζιφος!

σοφάκι τηνέκανες σε ιδιωτικη κλινικη η σε δημοσιο?

Οχι δεν μου αφαίρεσε κανένα όργανο. Απλά η μια σάλπιγγα ήταν εντελώς κατεστραμμένη. Η αλήθεια είναι οτι μου είχε δώσει και 4 μήνες να προσπαθήσω μόνη μου αλλά τζίφος. Όταν ήρθε η ώρα λοιπόν και δεδομένης της κατάστασης μου και επιδή εκείνος ήξερε ακριβώς γιατι με είχε χειρουργήσει μας μίλησε κατευθείαν για εξωσωματική.

Διαφημίσεις

να σου πω... μπορει να ακογετε χαζο... αλλα πολυ καλο έκανε!!

ισως το λεω λόγω των αποτυχημενων σπερματεγχησεων... αλλα αφου έχουμε μια σάλπιγγα μειώνονται οι πιθανότητες στο μισο! δηλαδη αν πεις οτι εχει 30%πιθανοτητα η σπερμ. πάει στο 15% λογω της μιας!!!....

ισως λέω και βλακειες αλλα αισθάνομαι οτι έχασα πολυτιμο χρονο με όλες αυτες τις σπερμετ. και κυριως αρκετα λεφτα που τωρα δεν αρκουν για εξωσωμ. σε ιδωτικο!

εσυ που την έκανες? σε ιδιωτικο?

αληθεια ποσα ωαριάκια βάλατε?

να σου πω... μπορει να ακογετε χαζο... αλλα πολυ καλο έκανε!!

ισως το λεω λόγω των αποτυχημενων σπερματεγχησεων... αλλα αφου έχουμε μια σάλπιγγα μειώνονται οι πιθανότητες στο μισο! δηλαδη αν πεις οτι εχει 30%πιθανοτητα η σπερμ. πάει στο 15% λογω της μιας!!!....

ισως λέω και βλακειες αλλα αισθάνομαι οτι έχασα πολυτιμο χρονο με όλες αυτες τις σπερμετ. και κυριως αρκετα λεφτα που τωρα δεν αρκουν για εξωσωμ. σε ιδωτικο!

εσυ που την έκανες? σε ιδιωτικο?

αληθεια ποσα ωαριάκια βάλατε?

Να σου πω την αλήθεια ποτέ δεν μου μίλησε για σπερματέγχυση αλλά και ποτέ δεν τον ρώτησα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα τον γιατρό μου και γνωρίζω από πρώτο χέρι οτι πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός και καλός επιστήμονας. Το μόνο που του ζήτησα ήταν να με αφήσει να προσπαθήσω μόνη μου και πράγματι το έκανε αν και φοβόταν να με αφήσει 4 ολόκληρους μήνες χωρίς αντισυλληπτικά μήπως και ξανακάνω κύστες. Τότε λοιπόν με είχε ενημερώσει οτι οι πιθανότητες μειώνονται στο μισό με μια σάλπιγγα. Τελοσπάντων όπως και να έχει σήμερα θα πάω για τον πρώτο μου υπέρηχο μετά την διέγερση να δούμε που βρισκόμαστε...

αχ ναι βρε σπουργιτάκι είπες τωρα θα δεις στον υπερυχο την έκανες απο την προκληση!!!

ενέσεις πηρες για προκληση?

όντως το παν είναι να βρεις σωστο γιατρο και γω δυστυχως ακομη το ψαχνω και γυρνάω γυρω γυρω!!

δεβ είναι οτι δεν τους θεωρω καλους επιστημονες αυτους που περρασα και άλλξα αλλα μετα απο κάποια φαση αισθανόμουν οτι δεν έχουν κατι άλλο να μολυ δωσουν!...

μου είπαν συτα που ξερουν αυτα που εφαρμόζουν σε άλλες κοπέλες και πετυχαίνει κύηση αλλα σε μένα δεν πετυχαν! ...

ακομα δεν εχω πετυχει κάποιον που να πω τον εμπιστυεομαι με κλειστα ματια!!!

Διαφημίσεις

αχ ναι βρε σπουργιτάκι είπες τωρα θα δεις στον υπερυχο την έκανες απο την προκληση!!!

ενέσεις πηρες για προκληση?

όντως το παν είναι να βρεις σωστο γιατρο και γω δυστυχως ακομη το ψαχνω και γυρνάω γυρω γυρω!!

δεβ είναι οτι δεν τους θεωρω καλους επιστημονες αυτους που περρασα και άλλξα αλλα μετα απο κάποια φαση αισθανόμουν οτι δεν έχουν κατι άλλο να μολυ δωσουν!...

μου είπαν συτα που ξερουν αυτα που εφαρμόζουν σε άλλες κοπέλες και πετυχαίνει κύηση αλλα σε μένα δεν πετυχαν! ...

ακομα δεν εχω πετυχει κάποιον που να πω τον εμπιστυεομαι με κλειστα ματια!!!

Που λες εμένα με ξεκίνησε για 13 μέρες κάθε πρωί ενέσεις suprefact και μετά ξεκίνησα και τις puregon κάθε βράδυ 300 μονάδες. Σήμερα είμαι στην 6η μέρα και το βράδυ θα δούμε τι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Βέβαια σήμερα νιώθω σαν φούσκα...:lol:

καλα είναι φυσιολογικοτατο να νιωθεις ετσι!!

ωραια θα περιμένω να μου πεις τι εγινε με την αυγουλοπαραγωγη λοιπόν!!!

εγω για προκληση έκανα με κλομιφθένε χάπια και έκανα μέχρι 3 αυγουλάκια! (για τις σπερματεγ.)απο την μια ωιθηκη γιατι η άλλη δεν υπάρχει όπως είπα! ενιωθα πως έχω πραγματικα μεγαλα αυγα μεσα μου!!! πρηξιμο φουλ!!!

καλα είναι φυσιολογικοτατο να νιωθεις ετσι!!

ωραια θα περιμένω να μου πεις τι εγινε με την αυγουλοπαραγωγη λοιπόν!!!

εγω για προκληση έκανα με κλομιφθένε χάπια και έκανα μέχρι 3 αυγουλάκια! (για τις σπερματεγ.)απο την μια ωιθηκη γιατι η άλλη δεν υπάρχει όπως είπα! ενιωθα πως έχω πραγματικα μεγαλα αυγα μεσα μου!!! πρηξιμο φουλ!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας.

Εμένα δοξα το Θεό μου είχαν βγεί και καλές οι ορμονικές μου...

Μέχρι και ο γιατρός μου είχε ξαφνιαστεί. Σε περίμενα λέει χειρότερα.

Είχα 6.76 FSH και 25.5 E2.

κοριτσάκι δεν ξέρω καθόλου τι ειναι αυτα που γράφεις! τι τιμες εννοω? τι σημαίνουν αληθεια?

Έχουν να κάνουν με το απόθεμα των ωαρίων στις ωοθήκες. Εξετάσεις αίματος είναι που τις κάνουν όλοι οσοι ακολουθούν προγράμματα εξωσωματικής.

αααα εννοεις αυτα τα πρωτα πρωτα που κάναμε! με δειγμα αίματος!

κοντευω να τα ξεχάσω πια μετα απο τόσο καιρο!

και σε μας αυτά ηταν καλα! δόξα τω θεω!

νόμιζα ήταν τιμες τιποτα ενδομητριου ή καποια μετρηση για την εξωσωματικη!!!