Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χαμηλος οπισθιος πλακουντας !

Recommended Posts

κοριτσια μου γεια σας ! χρειαζομαι την εμπειρια σας λιγο ! σημερα ειχα την β επιπεδου ! ολα καλα με το μωρακι ! ομως ο γιατρος μου ειπε οτι εχω χαμηλο οπισθιο πλακουντα που φραζει την εξοδο . μου ειπε οτι λογικα θα ανεβει αλλα εαν δεν ανεβει μεχρι την 28 εβδομαδα υπαρχει μεγαλος κυνδυνος για προωρο τοκετο . εννοητε οτι μου απεκλεισε και φυσιολογικο τοκετο αλλααυτο δεν με ενδιαφερει καθολου! ειχε καμια σας αναλογη εμπειρια?? και αν ειχατε τι σας ειπε ο δικος σας γιατρος? εμενα μου ειπε απλα να μην κουραζομαι προς το παρον... εσας? ανεβηκε τελικα ο πλακουντας? και αν δεν ανεβηκε καταφερατε να γεννησετε στην ωρα σας ?? εχω στεναχωρεθει παρα πολυ !

Διαφημίσεις

Εγώ είχα χαμηλό οπίσθιο και στις 2 μου εγκυμοσύνες και τελικά ανέβηκε και τις 2 φορές. Προσοχή στα βάρη και στις επαφές, φαντάζομαι θα σου τα είπε. Στο μεγαλύτερο ποσοστό ανεβαίνει, εγώ γέννησα φυσιολογικά και τα 2 μου παιδιά, εφόσον ανέβει ο πλακούντας και δεν φράζει την έξοδο δεν βρίσκω λόγο για καισαρική, ψάξε το, πάρε και άλλη γνώμη, μην φας τζάμπα το μαχαίρι. Εδώ εγώ στην 2η εγκυμοσύνη 5 μηνών κατρακύλισα από τις σκάλες και σακάτεψα την μέση μου, έκανα 3 μήνες να συνέλθω και ο πλακούντας ούτε που χαμπάριασε. Στο μήνα μου δε γλύστρησα και έκανα σπαγκάτο, πάλι χαμπάρι ο πλακούντας. ίσως δεν παίζει και ρόλο απλά θέλω να σου δείξω πως δεν είναι και τόσο τραγικό. Καλή συνέχεια και σύντομα να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!

Εγώ είχα χαμηλό οπίσθιο και στις 2 μου εγκυμοσύνες και τελικά ανέβηκε και τις 2 φορές. Προσοχή στα βάρη και στις επαφές, φαντάζομαι θα σου τα είπε. Στο μεγαλύτερο ποσοστό ανεβαίνει, εγώ γέννησα φυσιολογικά και τα 2 μου παιδιά, εφόσον ανέβει ο πλακούντας και δεν φράζει την έξοδο δεν βρίσκω λόγο για καισαρική, ψάξε το, πάρε και άλλη γνώμη, μην φας τζάμπα το μαχαίρι. Εδώ εγώ στην 2η εγκυμοσύνη 5 μηνών κατρακύλισα από τις σκάλες και σακάτεψα την μέση μου, έκανα 3 μήνες να συνέλθω και ο πλακούντας ούτε που χαμπάριασε. Στο μήνα μου δε γλύστρησα και έκανα σπαγκάτο, πάλι χαμπάρι ο πλακούντας. ίσως δεν παίζει και ρόλο απλά θέλω να σου δείξω πως δεν είναι και τόσο τραγικό. Καλή συνέχεια και σύντομα να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!

φανταζομαι ανχος που θα περασες κι εσυ !! οταν λες οτι ηταν χαμηλος εφραζε και σε σενα την εξοδο? η απλα ηταν χαμηλος? και θυμασαι ποτε ανεβηκε? ευχομαι κι εγω να ανεβει να φυγει αυτο το ανχος :( να σου ζησουν τα παιδακια σου

Στο πρώτο είχα πολύ άγχος, αλλά ο πλακούντας δεν έφραζε την έξοδο, στο δεύτερο είχα λιγότερο άγχος παρόλο που ο πλακούντας τότε ακουμπούσε έφραζε λίγο την έξοδο, απλά ήμουν πιο αισιόδοξη και πίστευα πως και τότε θα ανέβαινε, όπως και έγινε. Υπομονή λοιπόν και θετική διάθεση:-D