Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους και σε ολες..προσφατα χωρισμενη και εγω με ενα αγορακι 2,5 ετων.με τον μπαμπα του γιου μου δε μπορουμε να τα βρουμε μεταξυ μας οσον αφορα στη διατροφη γιατι θεωρει οτι 100 € ειναι υπεραρκετα και μου κανει και χαρη δηλαδη....λες και το παιδι δεν το εκανα μαζι του αλλα το εφερα απο το σπιτι μου.....Αναγκαστικα να παρω ασφαλιστικα μετρα και πριν 2βδομαδες εγινε το δικαστηριο και τωρα περιμενω την αποφαση.

Μετα την αποφαση ο δικηγορος μου ειπε οτι καταθετουμε και μονιμη αγωγη για διατροφη.Δηλαδη θα γινει και 2ο δικαστηριο;δεν αρκει το πρωτο;υπαρχει περιπτωση να διαφερει η δευτερη αποφαση;

Ας μου απαντηση καποια που τα εχει ηδη περασει και ξερει...ειναι ψυχοφθορο ολο αυτο με τα δικαστηρια...

• 4 months later...

Διαφημίσεις

καλησπέρα για να μην ανοιξω καινουριο θεμα ξερετε περιπου τι υψος διατροφη βγαζουν τα δικαστηρια για καθε παιδι? οταν ο πατερας εχει εργασια με σταθερό εισοδημα 1000-1200 ευρω το μηνα

καλησπέρα για να μην ανοιξω καινουριο θεμα ξερετε περιπου τι υψος διατροφη βγαζουν τα δικαστηρια για καθε παιδι? οταν ο πατερας εχει εργασια με σταθερό εισοδημα 1000-1200 ευρω το μηνα

Το αποφάσισες τελικά κορίτσι μου? Τώρα μόλις διάβαζα την ιστορία σου, δεν την ήξερα. Κανονικά αν φαίνεται ο μισθός του μπορεί να πάρεις ένα σεβαστό ποσό. Μίλα με κάποιον δικηγόρο, γιατί στην κολλητή μου έτυχε να μη δηλώνει τπτ στην εφορία ο άντρας της, και 10 χρόνια δεν έχει πάρει δεκάρα. Να προσέχεις, καλή τύχη.

• 2 months later...

Ο καθορισμός του ύψους της διατροφής είναι συνάρτηση των εξόδων του παιδιού με τα εισοδήματα των γονέων του. Στα εισοδήματα πρέπει να υπολογίσεις και το κόστος μίσθωσης νέας κατοικίας, εφόσον υπάρχει κάτι τέτοιο κλπ. Δεν είναι εύκολο να σου πει κάποιος ένα νούμερο έτσι αυθαίρετα. ΤΑ δεδομένα της κάθε υπόθεσης είναι διαφορετικά.

Καλησπερα σε ολους και σε ολες..προσφατα χωρισμενη και εγω με ενα αγορακι 2,5 ετων.με τον μπαμπα του γιου μου δε μπορουμε να τα βρουμε μεταξυ μας οσον αφορα στη διατροφη γιατι θεωρει οτι 100 ? ειναι υπεραρκετα και μου κανει και χαρη δηλαδη....λες και το παιδι δεν το εκανα μαζι του αλλα το εφερα απο το σπιτι μου.....Αναγκαστικα να παρω ασφαλιστικα μετρα και πριν 2βδομαδες εγινε το δικαστηριο και τωρα περιμενω την αποφαση.

Μετα την αποφαση ο δικηγορος μου ειπε οτι καταθετουμε και μονιμη αγωγη για διατροφη.Δηλαδη θα γινει και 2ο δικαστηριο;δεν αρκει το πρωτο;υπαρχει περιπτωση να διαφερει η δευτερη αποφαση;

Ας μου απαντηση καποια που τα εχει ηδη περασει και ξερει...ειναι ψυχοφθορο ολο αυτο με τα δικαστηρια...

Τώρα είδα το μνμ σου και απαντώ προς ενημέρωση των υπολοίπων. Είναι υποχρεωτικό να ασκήσεις τακτική αγωγή για διατροφή μέσα σε 30 μέρες από την έκδοση της απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων, αλλιώς η απόφαση των ασφαλιστικών καταργείται. Όντως εκδικάζεται η τακτική αγωγή και η απόφαση συνήθως είναι "κοντινή" προς εκείνη των ασφαλιστκών μέτρων εκτός και αν υπάρξουν κάποια στοιχεία που να δικαιολογούν κάτι διαφορετικό

Διαφημίσεις

Η διατροφή θα βγει ανάλογα με το τα εισοδήματα που πατέρα που δηλώνονται όμως.. μία ξαδέλφη μου που χώρισε πρόσφατα ο σύζυγός της ήταν ελεύθερος επαγγελματίας αλλά όταν έγινε η συνάντηση με τους δικηγόρους η διατροφή βγήκε βάσει των 800 ευρώ που δήλωνε μηνιαίως (άσχετα εάν έβγαζε πολύ περισσότερα) .. θεωρώ πως πέρα από τα πραγματικά εισοδήματα βέβαια είναι και το γεγονός πως είναι οι σχέσεις του ζευγαριού και κατά πόσο ο πατέρας κατανοεί πως τα έξοδα ενός παιδιού είναι τεράστια..