Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγκυος?

Recommended Posts

Γεια σας! Ειμαι καινουργια εδω και εχω ενα προβλημα που δημοσιευσε και ενα αγορι πριν λιγο καιρο.

Ειμαι 20 χρονων και η προηγουμενη περιοδος μου ηταν στις 17 Σεπτεμβρη. Στις 5 του μηνα ειχα ελεθυερη επαφη με το αγορι μου χωρις να ολοκληρωσει μεσα μου. Ηταν η πρωτη φορα που εγινε χωρις προφυλακτικο,παντα προσεχουμε.. Ακομα δεν μου εχει ερθει περιοδος, εχω βεβαια συμπτωματα,εχει πρηστει το στηθος μου και εχω πονους στην κοιλια. Τι λετε? Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος? Δεν ημουν σε γονιμες μερες, ετσι?

Ευχαριστω για το οποιο ενδιαφερον σας!

Διαφημίσεις

εξαρταται ποσων ημερων ειναι συνηθως ο κυκλος σου... Δεν εχουμε ολοι των ιδιο αριθμο γονιμων ημερων!!! εξαρταται και απο την ηλικια. ενα περασουν κανα 2 μερες και δεν σου εχει ερθει κανε ενα τεστ, βεβαια εαν δεν τελειωσε μεσα δυσκολο μου φαινεται...

ο κυκλος μου ειναι συνηθως 28 ημερων.

να αναφερω οτι απο την προηγουμενη βδομαδα ειμαι και αρρωστη. προφανως κρυωσα. η μαμα μου (χωρις να ξερει βεβαια οτι εκανα αυτη τη βλακεια) μου λεει οτι μπορει να αργησει λιγο λογω του κρυωματος. ισχυει?

Μπορει να συμβει για καποιου λογους να καθυστηρισει (θαλασσα, αγχος, γενικη ταλαιπωρια του οργανισμου κτλ). Δες στο παρελθον σε ποιες αλλες περιπτωσεις ειχε καθυστερηση στο παρελθον. Η περιοδος ερχετε παντα 14 μερες μετα την ωορυαξη. οποτε στην ουσια αυτο που καθυστερη ειναι η ωορυαξη...

Γεια σας! Ειμαι καινουργια εδω και εχω ενα προβλημα που δημοσιευσε και ενα αγορι πριν λιγο καιρο.

Ειμαι 20 χρονων και η προηγουμενη περιοδος μου ηταν στις 17 Σεπτεμβρη. Στις 5 του μηνα ειχα ελεθυερη επαφη με το αγορι μου χωρις να ολοκληρωσει μεσα μου. Ηταν η πρωτη φορα που εγινε χωρις προφυλακτικο,παντα προσεχουμε.. Ακομα δεν μου εχει ερθει περιοδος, εχω βεβαια συμπτωματα,εχει πρηστει το στηθος μου και εχω πονους στην κοιλια. Τι λετε? Υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος? Δεν ημουν σε γονιμες μερες, ετσι?

Ευχαριστω για το οποιο ενδιαφερον σας!

Εννοείται ότι υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος... εφόσον έχεις ελεύθερη επαφή δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρώσει ο άλλος μεσα σου... φίλη μου έμεινε έγκυος έχοντας ελεύθερη επαφη και εφαρμόζοντας την μέθοδο του τραβήγματος.. εάν μιλαμε για αυτή την περίπτωση εννοείται πως υπάρχει περίπτωση... επίσης λάβε υπόψη σου ότι εγκυμοσύνη δεν σημαίνει απαραίτητα και γόνιμες ημέρες... ήσουν στην 18ημέρα του κύκλου σου.... για κάποιες κοπέλες είναι γονιμότατη ημέρα..... εάν έχεις σταθερό κύκλο και δεν σου έρθει περίοδος πάρε τεστ.. συγνώμη εάν σε τρομάζω αλλά σκέψου την τρομάρα που θα πάρεις εάν είσαι έγκυος (που φαντάζομαι δεν το θέλεις) για μία φορά ευχαρίστησης χωρίς προφυλάξεις....

Διαφημίσεις

εχω ηδη παρα πολυ αγχος. να κανω τεστ απο τωρα? δεν εχω καν καθυστερηση ακομα.

μια αλλη φορα που ειχα αγχος για καποιο αλλα θεμα μου ειχε καθυστερησει 3 μερες νομιζω. ειμαι παρα πολυ χαλια και δεν μπορω να μιλησω σε κανεναν..