Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πεθερος .....

Recommended Posts

Ας πω κ γω το προβλημα μου με τα πεθερικα κ πειτε μου αν εχω αδικο. Πριν περιπου 5 χρονια εβαλαν τον αντρα μου να παρει δανειο 20000 για να αγορασει ενα σπιτι παλιο ο θεος να το κανει βασικα ενα ερειπιο μισογκρεμισμενο 30 τετραγωνικα για να το φτιαξει κ να μενουμε διπλα τους βεβαιως βεβαιως. Εγω δεν συμφωνησα ποτε γιατι σε καμια περιπτωσ& δεν αξιζε τοσα λεφτα α και να πω οτι ειναι σε χωριο. Αλλα ποιος με λογαριαζει εμενα? Ο αντρας μου μαμακιας να παμε να ειμαστε διπλα να τους βοηθαμε κ τα πεθερικα κολλημενα μαζι του. Του λεω στο τελος βαζε ενα 1000 στην ακρη -καλες εποχες ακομα επαιρνε 1800 κ εμενε στους γονεις του - εχω κ γω κατι οικονομιες σε ενα χρονο θα το παρουμε.Αρχισαν μα μου φοβηθηκαν μην χασουμε την τρελη ευκαιρια... Κ θα μπορουσαν τα πεθερικα να βοηθησουν γιατι οπεθερος μισθο 2500 κ ηπεθερα 1500 αλλα που να δωσουν. Στο φιναλε για εκεινος θα μεναμε στο παλιοχωρι. Θα μας στοιχισει με τους τοκους 38000 κ τι πηραμε ενα σωρο με πετρες. Ο μισθος τωρα στα 900 κ γω ανεργη... Τωρα βρηκαμε καποιον που θελει να το παρει 20000 του ειπαμε αλλα του φαινονται πολλα. Λογικο. Ακομα κ αν το πουλησουμε τοσο εχουμε δωσει μεχρι στιγμης 25000 κ χρωσταμε ακομα.... Κ λεει ο πεθερος αμα το πωλησουμε -θεωρει οτι ειναι δικο του κ ας μην εχει δωσει ουτε 1 ευρω- οτι λεφτα τα λεφτα που θα μεινουν ξεχρεωντας το δανειο θα παει να παρει μια βαρκα...

Διαφημίσεις

Για να το πουλήσετε θα πρέπει να κάνετε μεταφορά υποθήκης ή στον υποψήφιο αγοραστή ή σε άλλο ακίνητο δικό σας που να αξιολογήται από την τράπεζα τουλάχιστον με το ίδιο ποσό της οφειλής σας προς αυτήν. Θα πρέπει δε να μην έχει κι άλλη υποθήκη διότι συνυπολογίζονται. Φαντάζομαι πως αυτά τα έχετε ρωτήσει στην τράπεζα.

Τώρα στα παράλογα.... Τι θέλει ο πεθερός? Βάρκα? Φτιάχτε του μια χάρτινη να του φύγει ο καημός.

Ο άντρας σου τι λέει έχει σημασία. Προτίθεται να του δώσει τα χρήματα από την πώληση? Διότι αν είναι έτσι καλό είναι να κάνετε μια κουβέντα επ'αυτού. Με τον άντρα σου όμως. Ο πεθερός ότι και να κάνει, ότι και να πει, να σας τα πάρει μέσα από τα χέρια δεν μπορεί. Πάντως, με τέτοια οικονομική δυσχέρεια, να ονειρεύεται βάρκες και λοιπές αηδίες... Τι να πω....!

Ο αντρας μου τους εχει αδυναμια βλεπεις κ δεν ξερω τι θα κανει οτι του πουνε μια ζωη τον εχουν σηκω σηκω κατσε κατσε. Μονο την παρτη τους τα πεθερικα εμεις νοικιαζουμε κ σπιτι τωρα κ απο αρχες του μηνα του καθε μηνα ειμαστε αφραγκοι. Περιμενω μπας κ πουληθει να παρουμε μια ανασα κ να βαλουμε λιγα λεφτα στην ακρη.Παιδι δεν εχουμε γιναυτο το λογο κουραστηκα πια με εχει πιασει αυπνια καταθλιψη κ ο αλλος ονειρευετε βαρκα με τα δικα μας λεφτα που εκανε τα αφτο μου παξιμαδι για ποιο λογο? Τοσα λεφτα πεταμενα κ που μπορει να παρει εκεινος βαρκα αλλα περιμενει να την παρει με δικα μας λεφτα. Αυριο μεθαυριο θα δωσουν το σπιτι που μενουν στον αλλο γιο 160 :-)τετραγωνικα με αυλη με 2 αποθηκες κ μεις τιποτα περσι του πηραν αυτοκινητο ενω ειχε κ τσονταρουν σ αυτον ενω εμεις ειμαστε αυτοι που καθε μερα ειμαατε εκει κ τους βοηθαμε με τα ζωα με περιβολια κλ. Να πω οτι κ οι δυο ο αντρας μου κ ο αδερφος του ειναι δημ. υπαλληλοι αλλα γιατι τετοιο διαχωρισμο δεν ξερω.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...