Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Και ναί, τα καταφέραμε!!!!! Ο Ερμής παραπονέθηκε αρκετά στην κολυμπήθρα αλλά μετά στο ντύσιμο παρηγορήθηκε από τα υπέροχα ρουχαλάκια του και ήταν κύριος από εκεί και πέρα! Τα πήγε πολύ καλά με τον νονό του, έκανε βόλτες βέβαια από την αγκαλιά του στη δική μου, στου μπαμπά του και πίσω, αλλά σε γενικές γραμμές έκατσε στο νονό του πολύ καλά.

Ο παπάς ήταν απλά απίστευτος!!!!! Κατ΄αρχήν έκανε το σκηνοθέτη και σε κάθε φάση έλεγε στον φωτογράφο (ανηψιό του άντρα μου) και στο βίντεο (μπαμπάς μου) που να κάτσουν για καλύτερο πλάνο!!! Και τους περίμενε!!! :shock: Έπειτα, ήταν τόσο γλυκός με τον Ερμή που μου ερχόταν να τον φιλήσω!!!! Του μιλούσε συνέχεια, του φέρθηκε πολύ τρυφερά, σαν να τον έκανε μπανάκι ο μπαμπάς του!!!! Μετά έμαθα πως έχει 5 παιδιά, του έπιασε την κουβέντα η μάνα μου (Reuters).

Οι μπουμπουνιέρες είχαν τεράστια επιτυχία, και οφείλω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες που με τις ιδέες σας και τις λύσεις σας με βοηθήσατε να κάνω ό,τι έκανα!!!

Στην ταβέρνα περάσαμε πολύ καλά, είναι ωραίο μαγαζάκι η Αυλή στο Φάληρο, ο κόσμος έμεινε πολύ ευχαριστημένος!

Είχαμε πολλά πολλά παιδάκια στη βάφτιση, είχαν μαζευτεί σε μια άκρη κοντά στην κολυμπήθρα και έπαιζαν τρίλιζα! :shock: Θυμάστε, αυτό με το χαρτάκι που τυλίγαμε και γράφαμε στις τέσσερις άκρες του νούμερα κλπκλπκλπ... Εντυπωσιάστηκα! Η κόρη μου είχε βρει μια φωτογραφική μηχανή και έπαιρνε αβέρτα φωτογραφίες, σουρεάλ κατάσταση!

Και μια και λέμε για φωτό...

Οι προσκλήσεις μας είναι εδώ για να έχετε πλήρη εικόνα:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=604&postdays=0&postorder=asc&start=780

Οι μπουμπουνιέρες μας είχανε κουφέτα Χ"γιαννάκη με γεύσεις για τους μεγάλους και καρδουλίτσες για τους μικρούς:

80635919ae9.jpg

Τα τούλια είχαν άλλο χρώμα μέσα (τύλιγμα για τα κουφετάκια) και άλλο απ'έξω και κάνει πολύ όμορφο εφέ αυτό, με ένα στολιδάκι δεμένο μαζί είναι μια πολύ εντυπωσιακή μπομπο!!!!

29700228xr3.jpg

Τις έβαλα στην καλαθούνα που κοιμόντουσαν τα μωρά μου νεογέννητα και σε ένα ξύλινο κουτί του ΙΚΕΑ

95022112jt7.jpg 65040271ks4.jpg

Τα μαρτυρικά μας ήταν από τον Φωτιάδη!! Με ρωτούσαν αν τα είχα κάνει εγώ κι αυτά (24.8?/50):D

72367743zp3.jpg

Η λαμπάδα μας κι αυτή από τον Φωτιάδη, την πείραξα λίγο για να δέσει με τα υπόλοιπα. (46 ?)

16327252dk4.jpg 62226467ru6.jpg

Τα κεράκια μας κι αυτά τα πήρα έτοιμα (Φωτιάδης 7.50 ευρώ) πριν αποφασίσω να φτιάξω τίποτε μόνη μου με αποτέλεσμα να μη μου αρέσει το στόλισμα όταν τα πήρα... Το ξήλωσα και έβαλα το δικό μου στόλισμα. Από κάτω φαίνονται τα λαδόπανα (23 ? Φωτιάδης κι αυτά)

19738584qz4.jpg

Το μπουκαλάκι μας (Φωτιάδης σκέτο ?1.70) με δικό μου στόλισμα. Το σαπουνάκι είναι από τον Χόντο, ψαράκι.

43814153cg8.jpg

Αντί για κουτί βάφτισης πήραμε σακ βουαγιάζ ινδιανάκι από το valitsa.gr ?47+5 μεταφορικά το οποίο στόλισα.

wigwamhz5.jpg wigwamnn7.jpg

Για τα πιτσιρικάκια έφτιαξα αυτά τα τσαντάκια από το πακέτο με λίγο χαρτί αφής για αντίθεση στο χρώμα και τους έβαλα δωράκια μέσα (καλειδοσκόπιο, μπαλόνι, σφυρίχτρα, γλυφιτζούρι). Ξετρελλαθήκανε, ιδιαίτερα με τη σφυρίχτρα. Κάποιοι γονείς μου την είπανε για τη σφυρίχτρα, όπως επίσης και μια πελάτης της ταβέρνας που την ενόχλησε ο θόρυβος, αλλά την συνέδεσα απ'ευθείας με Κάϊρο... Party time!!!

81865662ct6.jpg 24053687tt9.jpg

Είχα και τα κλασσικά πλέον κουβαδάκια με κεράσματα τα οποία εμφάνισα μετά το φαγητό (για να έχουν φάει και τίποτε τα πιτσιρίκια) και έγιναν ανάρπαστα!!!! Τις σεσουλίτσες τις είχα δέσει με κορδέλα με το κουβαδάκι για να μην τις ψάχνουμε γύρω-γύρω.

66621139vn8.jpg

Η κάλπη από το Χαμόγελο του Παιδιού για τις δωρεές μας και τα φακελάκια.

45805370fe9.jpg

Τα ρούχα του Ερμή

30466165zb8.jpg

Ο σταυρός, σφυρήλατος

18852777aj7.jpg

Μοίρασμα μπομπο. Φαίνονται και τα ποδαράκια του Ερμή.

75766889oi9.jpg

Και τέλος, ο Ερμής σε μια προσπάθεια να πάρει κάποια κλειδιά... Φωτογραφίες δεν έχουμε και πάρα πολλές τελικά γιατί ο φωτογράφος μας (φίλος) ξέχασε να έρθει :evil: κι έτσι έχουμε από τον ανηψιό του άντρα μου και από τον γαμπρό μου... Ευτυχώς που είχα προνοήσει να φωτογραφήσω από πριν τα πάντα κι έτσι μπορώ να τα μοιραστώ μαζί σας!!!

56007087qx2.jpg

Τα αδερφάκια του Ερμή οργιάσανε γενικώς. Στη φάση της κολυμπήθρας που έκλαιγε ο Ερμής, η Φοίβη ψιλοέκλαιγε κι αυτή και ο Ωρίωνας μονολογούσε "Χαίρομαι, χαίρομαι, χαίρομαι" σαν "μάντρα" μάλλον για να μην κλάψει κι αυτός... Κατ'α τ'άλλα, κανένας σεβασμός, γελάγανε, τρέχανε στην εκκλησία, κυνηγιόντουσαν με τους φίλους τους, τη λαμπάδα την κρατούσανε ο Ωρίων και η Φοίβη με το μεγάλο γιό του νονού (που φαίνεται και στη φωτό με τις μπουμπουνιέρες) και ο Ωρίων είχε πάρει φόρα και έτρεχε με τη λαμπάδα και είχε πολύ φάση, προσπέρασε και τον παπά και τα μικρά σκοντάφτανε, κατουρήθηκα στο γέλιο!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη, περάσαμε υπέροχα!! Ευχομαι το ίδιο να συμβεί σε όλες τις βαφτίσεις!!!

Διαφημίσεις

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Για το νηπιαγωγείο/παιδικό σταθμό του Ωρίωνα και της Φοίβης, μετά από ιδέα μιας φίλης από εδώ στο φόρουμ ετοίμασα να στείλω μπουμπουνιέρες χωνάκια με καραμέλες μιας και δεν το είχα σκεφτεί να προνοήσω για τόσα πολλά κουβαδάκια... Μου φανήκαν όμως φτωχά τα σκέτα χωνάκια και πήγα στη Diva...

Ε μπορώ να πω πως μετάνοιωσα εξ'ολοκλήρου τα κουβαδάκια και σκέφτομαι πως μακάρι να είχα πάει να δω νωρίτερα και να έκανα μπουμπουνιέρες στολιδάκια για όλους...

Πήρα φιλντισένια αυτοκινητάκια ?0.45 και ασημένια ματάκια ?1 με σπάγγο και κρίκο και κρέμασα μπρελοκάκια στα χωνάκια... Έχω ξετρελλαθεί, κράτησα να δώσω και στο νονό μας ένα, και να κρατήσουμε κι εμείς... Μου βγήκε λίγο πιο ακριβή από το κουβαδάκι (?1.70 περίπου, ενώ το κουβ. ήταν ?1.35 περίπου) αλλά είναι ΠΟΛΥ πιο μουράτη!!!!!!!!

Τι λέτε;;

Όλα μαζί:

70925185rf5.jpg

Ροζ:

80383257hw4.jpg

Πορτοκαλί:

44997292iq4.jpg

Γαλάζιο:

37873502nt8.jpg

Ξέχασα να σας πω πως ο καιρός ήταν καλός τελικά δε φυσούσε τόσο όσο φοβόμουν, φυσούσε όμως αρκετά ώστε το φόρεμα να κολλάει και να διαγράφει την κοιλιά "5 μηνών έγκυος" που τόσο επιμελώς είχα φροντίσει να κρύψω... Αλί... Πρέπει να κάνω πολλή δίαιτα...

Να τον χαίρεστε τον Ερμή, καλοφώτιστος , γερός και δυνατός.

Όλα υπέροχα μα πιο πολύ ο κούκλος σου που έχει ματάκια που σε στέλνουν!!!

Σωστός άντρας...φτου σας!

Να ζήσει και με το όνομα, καλοφώτιστος, τυχερός και δημιουργικός!

Πολύ καλές οι δημιουργίες σου , μου άρεσαν και οι δύο μπομπονιέρες. Τα πρώτα που κάνουμε πάντα είναι ξεχωριστά, στα επόμενα έχουμε μάθει και είναι διαφορετικά. Η σκέψη καλαθούνα για τις μπομπονιέρες πολύ σούπερ όπως και η τσάντα ινδιάνος!

Ο μικρός γλύκας σαν τα κουφέτα (που λαχτάρησα, τι τραπέζι? αμαρτία και για μεγάλους!)

Μπράβο που το ευχαριστηθήκατε οικογενειακώς! Και ο καιρός σύμμαχος, μακάρι να είναι και για εμάς έτσι την Κυριακή.

22917sfxf6m4nzz.gif

13e2p2.png

Διαφημίσεις

michat τι να πω είναι όλα τόσο πολύ όμορφα σαν ψεύτικα σαν να βγήκαν από σελίδες παιδικού βιβλίου!

Τι χρώματα,τι χαρά,τι δημιουργίες!!!

Συγχαρητήρια!Θα μπορούσες να ασχοληθείς και επαγγελματικά!

Καλά δεν θα μπορούσα ποτέ να φτιάξω κάτι τόσο όμορφο.

Να σου ζήσει ο κούκλος με τα υπέροχα μάτια!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!! Χαίρομαι που σας αρέσουν!!!

Και βέβαια μπορείς gerakina να φτιάξεις πραγματάκια ακόμη πιο όμορφα!!!

Φαίνεται δεν έχεις μελετήσει καλά το φόρουμ!!!! :lol::lol:

Νά'στε καλά!!

Να σας ζήσει ο Ερμής σας! να είναι πάντα χαρούμενος! (που θα είναι δλδ εφόσον μεγαλώνει σε τέτοια οικογένεια :D )

γέλασα πολύ με το σκηνικό του Ωρίων (χαίρομαι χαίρομαι χαίρομαι) :lol::lol:

περιττό δε να πω ότι όλες οι δημιουργίες είναι υπέροχες!!!!!

και νομίζω ότι προσωπικά προτιμώ τα κουβαδάκια σου :lol:

απίθανα, υπέροχα, πρωτότυπα και κυρίως χειροποίητα και με πολύ μεράκι

κι αγάπη φτιαγμένα! συγχαρήτηρια micnat! και ο γιος σου κούκλος!

φτου σου μάτια μου!

τελικά δεν πήγαν χαμένοι τόσοι κόποι και άγχος έτσι?

χαίρομαι που όλα έγιναν τέλεια! :D

[url=http://lilypie.com][img]http://b2.lilypie.com/DLGCp3/.png[/img][/url]

Μανούλα του Ωρίωνα, σ'ευχαριστώ πολύ!!! Ναι μωρέ, είναι γλυκούτσικα τα κουβαδάκια και πολύ χαρούμενα!!! Ξετρελλαθήκανε όλοι! Ο Ωριωνάκος ήθελε γαλάζιο κουβαδάκι με γαλάζιο χαρτί και γαλάζιο τούλι! Με ξεθέωσε, γιατί εγώ τα είχα βάλει όλα με αντίθεση και εκνευρίστηκα στο τέλος και έκλαιγε το μωράκι μου... Του έφτιαξα ένα όμως μετά να εξιλεωθώ :oops:

Η Φοίβη, και άλλα κοριτσάκια που είδα (μικρά και μεγάλα) ψάχνανε για ροζ!!!

bionic σ'ευχαριστώωωωω! Τελικά, ναι, θα το ξαναέκανα ευχαρίστως!!! Άντε να γεννήσει κανείς, να του οργανώσω βάφτιση! Στολισμό δεν έκανα καθόλου και θα έχω ένα κενό εκεί, αλλά θα με βοηθήσετε εσείς!!!

Διαφημίσεις

micnat :shock: απίθανα όοοοοοοοοοοοοοολα :D:D:D

όχι πως περίμενα κάτι διαφορετικό!! μπράβο και πάλι μπράβο!!

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!!

Επίσης να σημειώσω πως ξετρελάθηκα που ξέφυγες από το κλασικό βαφτιστικό ντύσιμο παπούτσι κλπ! μακάρι να το έιχα σκεφτεί κι εγώ! (μόνο στη βάφτιση τα φόρεσε τα ρούχα... και τέλος!! στα αγόρια είναι αλλιώς βρε παιδί μου... :? )

και να πω πως μου άρεσε η παρέμβαση στη λαμπάδα!

μου άρεσαν και τα χωνάκια αλλά δε μπορώ να αποφασίσω ποιά μπομπό μου αρέσει ποιό πολύ!

μ?αρεσε και η καλαθούνα...

τεσπα... όλα μ' αρεσαν και φυσικά κλέβω ιδέες για το 2ο!!!!

αλήθεια, τί φίλος ήταν αυτός που είχε αναλάβει τη φωτογράφηση αλλά ξέχασε να έρθει;;; :roll::evil:

ααααα, να σου πω κι ενα μπραβο που αξιώθηκες τόσο γρηγορα να μας τα δείξεις! εγώ από τον Ιούλιο.... ακόμη!! :oops:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

micnat :shock: απίθανα όοοοοοοοοοοοοοολα :D:D:D

όχι πως περίμενα κάτι διαφορετικό!! μπράβο και πάλι μπράβο!!

Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος!!

Επίσης να σημειώσω πως ξετρελάθηκα που ξέφυγες από το κλασικό βαφτιστικό ντύσιμο παπούτσι κλπ! μακάρι να το έιχα σκεφτεί κι εγώ! (μόνο στη βάφτιση τα φόρεσε τα ρούχα... και τέλος!! στα αγόρια είναι αλλιώς βρε παιδί μου... :? )

Σ'ευχαριστώ πολύ χρυσαλιδούλα μου !

Ναι, μου αρέσει τα ρούχα τους να τα λιώνουν, τα λυπάμαι τα βαφτιστικά που δεν τα ξαναφοράνε... Και είμαι του σπορ ντυσίματος γενικά, οπότε...

και να πω πως μου άρεσε η παρέμβαση στη λαμπάδα!

μου άρεσαν και τα χωνάκια αλλά δε μπορώ να αποφασίσω ποιά μπομπό μου αρέσει ποιό πολύ!

μ?αρεσε και η καλαθούνα...

τεσπα... όλα μ' αρεσαν και φυσικά κλέβω ιδέες για το 2ο!!!!

:D:D Καμαρώνω τώρα!! Άντε, να κάνεις αδερφάκι στον Ωριωνάκο σου, να φτιάξεις και για κείνο υπέροχα πραγματάκια!!!!!!!!!!

αλήθεια, τί φίλος ήταν αυτός που είχε αναλάβει τη φωτογράφηση αλλά ξέχασε να έρθει;;; :roll::evil:

Άστα... τον λυπήθηκα όμως, στενοχωρήθηκε τόσο πολύ και ντράπηκε, που ένοιωσα άσχημα... Χτίζει σπίτι και είναι το μυαλό του αλλού, έχει και παιδάκια/διαβάσματα/τρέξιμο... Τέλος πάντων, τον δικαιολογώ αν και μας κόστισε, μας λείπουν οι φωτό που θα τραβούσε, έχει καλό μάτι.

ααααα, να σου πω κι ενα μπραβο που αξιώθηκες τόσο γρηγορα να μας τα δείξεις! εγώ από τον Ιούλιο.... ακόμη!! :oops:

Χεχε... δεν κρατιόμουν! Ήθελα να περηφανευτώ :lol::lol:

Και ξέχασα να πω οτι την καλαθούνα για τις μπομπονιέρες τη βρίσκω Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η ιδέα και προτείθεμαι να την αντιγράψω,το ίδο και τα κουτιά του ΙΚΕΑ που έχει σε διάφορα σχεδια και υλικά και σου μένουν και στο τέλος.

Επίσης με προβληματιζει αυτό που λες για τον φωτογράφο..

Μήπως να λέγαμε κι εμείς ένα φίλο?

(αλλά θα τον πάρουμε από το προηγούμενο βράδυ να κοιμηθεί σπίτι μας) :lol:

Και ξέχασα να πω οτι την καλαθούνα για τις μπομπονιέρες τη βρίσκω Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η ιδέα και προτείθεμαι να την αντιγράψω,το ίδο και τα κουτιά του ΙΚΕΑ που έχει σε διάφορα σχεδια και υλικά και σου μένουν και στο τέλος.

Επίσης με προβληματιζει αυτό που λες για τον φωτογράφο..

Μήπως να λέγαμε κι εμείς ένα φίλο?

(αλλά θα τον πάρουμε από το προηγούμενο βράδυ να κοιμηθεί σπίτι μας) :lol:

Ναι, το καλάθι το είχα σκεφτεί από πολύ νωρίς στη διαδικασία και απορώ που δεν το είχε σκεφτεί κανείς εδώ!! Και το κουτί έδειξε πολύ όμορφα, ήταν ότι πρέπει.

Με το φωτογράφο τι να πω... λυπάμαι που δεν τον πήρα τηλέφωνο από το πρωϊ να του το θυμίσω, μέσα στο χαμό όμως ούτε που το σκέφτηκα... Ακόμα και στην εκκλησία που έβλεπα πως αργούσε δεν πήρα τηλέφωνο, ίσως να έπρεπε να το είχα οργανώσει καλύτερα. Πάντως δεν έχω παράπονο!!! Το μόνο είναι πως δεν έχουμε φωτογραφίες οικογενειακές... Είναι αδύνατον να μαζευτούμε και οι 5 στο ίδιο τετραγωνικό μέτρο και να κοιτάμε και στην ίδια κατεύθυνση... Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν !!

Το να τον έχεις σπιτωμένο τον φωτογράφο είναι σαφώς πιο σίγουρη λύση :lol::lol:

Και ξέχασα να πω οτι την καλαθούνα για τις μπομπονιέρες τη βρίσκω Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η ιδέα

Ναι, το καλάθι το είχα σκεφτεί από πολύ νωρίς στη διαδικασία και απορώ που δεν το είχε σκεφτεί κανείς εδώ!!

Έλα ντε! και όσο σκέφτομαι εγώ που είχα θέμα το καραβάκι... :cry::cry::cry: δε βαριέσαι!! πάει τώρα!!

Διαφημίσεις

Έλα ντε! και όσο σκέφτομαι εγώ που είχα θέμα το καραβάκι... :cry::cry::cry: δε βαριέσαι!! πάει τώρα!!

Και είναι ένα πράμα η καλαθούνα που έχουμε όλες στο σπίτι :lol::lol:

Κάπου σε κάποιο τόπικ το είχα προτείνει... Μετά τη βάφτιση τη δικιά σου βέβαια, αλλά είπαμε, στο επόμενο εσύ!!!!!!!!!!!!

είπαμε, στο επόμενο εσύ!!!!!!!!!!!!
ναι! μη σου πω πως αγόρι - κορίτσι σκέφτομαινα είναι θέμα παλι το καραβάκι για να μου φύγει το αποθυμένο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να σου ζήσει ο Ερμούκος και τα άλλα δύο σου λουλουδάκια!! Εύχομαι να είναι πάντα υγιή και τυχερά. Οι μπομπο σου μου άρεσαν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! Μπορώ να τις κλέψω και για τη δική μου βάφτιση του χρόνου;;;;; Υποθέτω ότι τις έφτιαξες μόνη σου, σωστά; Τις έχεις περιγραψει κάπου να μου στείλεις το λινκ; Επίσης, τα παπά σας σκέτη τρέλα! Τα είχα προτείνει κι εγώ στη νονά του γιου μου αλλά δεν της άρεσε καθόλου σαν ιδέα και δεν επέμεινα γιατί νομίζω ότι η βάφτιση ανήκει περισσότερο στη νονά παρά στη μαμά. Επίσης, το είχα προτείνει κι όταν βάφτιζα εγώ ένα αγοράκι και πάλι δεν άρεσαν στη μαμά του. Χαίρομαι λοιπόν που βρίσκω και κάποιον που το θεωρεί καλή ιδέα γιατί είχα αρχίσει να με θεωρώ λίγο ούφο :lol::lol::lol: .

Και πάλι ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ μέχρι τα βαθιά βαθιά γεράματα!

eaZQp3.png KHFyp2.png

Ηταν όλα φανταστικά!

Μπράβο σου για την δημιουργικότητά σου!

Συγχαρητήρια και για τον παιδαρά σου! Πραγματικό μοντέλο!

Εκεί που έπαθα πλάκα ήταν με τα βαπτιστικά του! Τρελή και συνάμα υπέροχη ιδέα!

Βαρέθηκα να βλέπω μπλε σαλοπέτες με καραβάκια!

Μπράβο στην/ον νονά/νονό!

Να σου ζήσει και να είναι πάντα γερός και καλότυχος!

Να σου ζήσει ο Ερμούκος και τα άλλα δύο σου λουλουδάκια!! Εύχομαι να είναι πάντα υγιή και τυχερά. Οι μπομπο σου μου άρεσαν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! Μπορώ να τις κλέψω και για τη δική μου βάφτιση του χρόνου;;;;; Υποθέτω ότι τις έφτιαξες μόνη σου, σωστά; Τις έχεις περιγραψει κάπου να μου στείλεις το λινκ;

Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Κι εσένα να σου ζήσει το μαναράκι σου και με το καλό και το επόμενο!!! Θα περιμένουμε τις δημιουργίες σου!

Λοιπόν, τα ψώνια μου τα λέω εδώ

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=4108&postdays=0&postorder=asc&start=150

και εδώ έχω ανεβάσει τις αρχικές προσπάθειες για τις μπουμπουνιέρες που με τη βοήθεια του φόρουμ έγιναν έτσι ωραίες :D

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=604&postdays=0&postorder=asc&start=780

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=604&postdays=0&postorder=asc&start=825

Γενικά με κουβαδάκια υπάρχουν άπειρες ιδέες εδώ, είναι πολύ διαδεδομένα :lol::lol:

Επίσης, τα παπά σας σκέτη τρέλα! Τα είχα προτείνει κι εγώ στη νονά του γιου μου αλλά δεν της άρεσε καθόλου σαν ιδέα και δεν επέμεινα γιατί νομίζω ότι η βάφτιση ανήκει περισσότερο στη νονά παρά στη μαμά. Επίσης, το είχα προτείνει κι όταν βάφτιζα εγώ ένα αγοράκι και πάλι δεν άρεσαν στη μαμά του. Χαίρομαι λοιπόν που βρίσκω και κάποιον που το θεωρεί καλή ιδέα γιατί είχα αρχίσει να με θεωρώ λίγο ούφο :lol::lol::lol: .

Εδώ θα σε δυσαρεστήσω δυστυχώς γιατί κι εγώ θεωρούμαι ούφο οπότε δεν το γλυτώνεις!!! Πάντως πολύ μας αρέσανε κι εμάς!!! Τα ψωνίσαμε με τη γυναίκα του νονού και ταιράξανε πολύ τα γούστα μας! Τον καμαρώναμε εχτές!!

Και πάλι ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ μέχρι τα βαθιά βαθιά γεράματα!

Τα δικά τους γεράματα εννοείς εεε;; :lol:

Σ'ευχαριστώ πολύ nea mamaka για τα καλά σου λόγια!!! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Εσύ την έχεις βαφτίσει απ'ότι θυμάμαι έτσι; :D

συγχαρητρια!!!!!!

να σας ζησει εχω μενει αφωνη!!!καταπληκτικες δημιουργιες μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Σ'ευχαριστώ Ρίτα!!! Περιμένουμε και δικά σου νέα έτσι;;

Όλα ήταν πολύ όμορφα!

Να τον χαίρεστε τον Ερμή σας!

Αντε και στο 4ο τώρα!!! :wink::wink: (σε είδα αντέχεις!)

:shock::shock::shock:

Είναι τα ψυχοφάρμακα που με κάνουν να δείχνω πως αντέχω :lol::lol::lol:

Σ'ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!!! Να χαίρεσαι τα αγγελουδάκια σου!

να σου ζήσουν micnat!!πολύ πρωτότυπα όλα και με πολύ αγάπη φτιαγμένα..πολύ εντυπωσιακή βάπτιση!και πάλι να σου ζήσει ο Ερμής σου με το υπέροχο όνομα!! :wink:

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!