Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανωνυμοι υπερφάγοι

Recommended Posts

Εχει καμιά σας εμπειρία δική της η από γνωστό της για την συγκεκριμενη ομάδα - οργάνωση? Τυχαία έπεσα σε διαφημιση στο ιντερνετ και εκτος από αυτα που διατείνονται ρωταω : Υπάρχει κόστος έστω και εθελοντικά? Και χωρις γυμναστική?

Διαφημίσεις

Έχω μια πολύ καλή φίλη που είναι μέλος κι έχει δει τεράστια στήριξη. Ακούω ότι είναι πολύ καλή η ομάδα του Πειραιά και η νεοσύστατη του Ν.Κόσμου. Δεν πρόκειται για δίαιτα, πρόκειται για ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης με δομή και λειτουργία σαν τους ΑΑ (σπόνσορας, βήματα κλπ).

FLcUp3.png0BQfp3.png

Έχω μια πολύ καλή φίλη που είναι μέλος κι έχει δει τεράστια στήριξη. Ακούω ότι είναι πολύ καλή η ομάδα του Πειραιά και η νεοσύστατη του Ν.Κόσμου. Δεν πρόκειται για δίαιτα, πρόκειται για ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης με δομή και λειτουργία σαν τους ΑΑ (σπόνσορας, βήματα κλπ).

Συνυπογράφω, σε αυτά. Φίλη μου είναι μέλος στον Πειραιά και έχει βοηθηθεί πολύ.

βρε κοριτσια ψάχνωντας βρήκα το εξης: Mία απο τις αρχες τουε είναι ότι μεταθέτωντας την ευθυνη της ζωης μας σε ότι πιστευει ο καθενας μπορεί αυτό να βοηθήσει στο πως βλέπεις το υπέρμετρο φαγητό. Δηλαδή παραδεχόμενοι οτι δεν παιρναν όλα απο τα χερια μας (αν δεν προλαβαίνουμε η δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι "αφηνόμαστε" έρμαια της καταστασης) και αφου υπάρχει μια ανωτερη δύναμη για τον καθένα, σημαίνει ότι ο εγωισμός μας σπάει και μεσα απο αυτο ...βλέπουμε αλλιως το φαγητο? Στην πρακτικη καθημερινότητά μας δηλαδη?

sorry αλλα δεν ξέρω πως μπορω να κάνω post το κείμενο.

Διαφημίσεις