Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εγω εχω παρει το skate εδω και 1 μηνα και μου αρεσει παρα πολυ.ειναι πολυ ευχρηστο και δεν ειναι τοσο βαρυ που λενε.βεβαια δεν ειμαι καμια αδυνατουλα φυσιολογικη προς το παχουλο,την εχω την δυναμη μου.βεβαια το μωρο δεν το χρεισιμοποιει ακομα γιατι προτιμαει την κοιλιτσα μου αλλα εγω το κανω τεστ ντριβε συνεχεια για να το μαθαινω.γινεται ευκολα πορτ μπεμπε που βγαινει ευκολα απο τον σκελετο ο οποιος διπλωνει πολυ ωραια και γινεται πολυ μικρος.εμενα δεν με ενοιαζε να παρω καθισμα 0-9 γιατι δεν θεωρω οτι κανουν για νεογεννητα(λογω κλισης εστω και μικρης) οποτε δεν ηθελα τριπλο συστημα και ετσι το skate βολευει σε αυτη την περιπτωση.ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι :)

ΝΤινα λενε ότι ειναι απο τα λίγα που έχει αερα στα λάστιχα και απορροφά κραδασμους. ΓΙαυτο θα το επιλέξω. Το έχει προσφορά η peg στην Ελλάδα αλλα βγάινει πανακριβο παλι. μαζί με την τσάντα 790 ευρω.[/img]

h1j3ge0poz8uv790.png

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμενο καρότσι ειναι ακριβό, αλλά αξιζει το έξοδο.

Όταν γεννήθηκε η μικρή μας Μαγια το χρησιμοποιούσε για κρεββατακι (πορτ-μπεμπε), γιατι λογω προωρότητάς της (7 μηνών - 1900gr) το κρεββατακι της ήταν τεραστιο.

Τωρα που έχει μεγαλώσει (!) και μπορει να συγκρατεί το κεφαλακι της το εχουμε μετατρέψει σε καροτσι περιπατου με ελαφρά κλιση προς το ξαπλωτο!

Εκτος του ότι ειναι μετατρέψιμο (γινεται πανευκολα απο πορτ-μπεμπε σε καροτσι περιπατου), το ατου του νομιζω ειναι ότι "πάει παντού"!!!! Έχουμε κανει "ειδικες διαδρομες" σε χωματόδρομους και κατεστραμμένους πεζόδρομους και η μικρη έχει ευχαριστηθει.

Βεβαια πρέπει να το ψαξεις - αν έχεις χρονο. Μπορεί να υπαρχουν το ιδιο καλα η καλύτερα καρότσια σε χαμηλότερη τιμή. Εγώ δεν είχα ουτε την πολυτέλεια του χρόνου, αλλα ούτε και τη δυνατοτητα να μετακινηθω λογω περιδεσης τραχήλου.

Καλή επιλογη

Παναγιώτα & Μαγια :D

as1cCvH0g411210Mjc3ZHwwMDc1NmR8VG9kYXkgTWF5YSBpcw.gif

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΜΕΣΑ, Η ΤΣΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΗ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΟΥΠΕΡ ΞΑΙ ΕΥΚΟΛΟΧΡΗΣΤΟ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΠΑΓΑΖ ΕΙΝΑΙ BIG. ΦΙΛΙΑ