Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΩΟΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, ειμαι νέα στο forum, και θα ήθελα τις γνώσεις σας και την βοήθειά σας. Έχω ξεκινήσει την 1η μου εξωσωματική και βρίσκομαι στο στάδιο της διέγερσης με altermon και menopur. Βρίσκομαι στην ένατη μέρα. Βέβαια τις menopur τις άρχισα εχθές δηλαδή σήμερα ειναι 2η μέρα menopur. Μήπως ξέρετε να μου πείτε πόσες ημέρες διαρκεί το στάδιο της διέγερσης ; Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, ειμαι νέα στο forum, και θα ήθελα τις γνώσεις σας και την βοήθειά σας. Έχω ξεκινήσει την 1η μου εξωσωματική και βρίσκομαι στο στάδιο της διέγερσης με altermon και menopur. Βρίσκομαι στην ένατη μέρα. Βέβαια τις menopur τις άρχισα εχθές δηλαδή σήμερα ειναι 2η μέρα menopur. Μήπως ξέρετε να μου πείτε πόσες ημέρες διαρκεί το στάδιο της διέγερσης ; Σας ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Καλησπέρα,ολοκλήρωσα την 1η εξωσωματική και περιμένω χοριακή,το στάδιο της διέγερσης το ξεκίνησα την 2η-5η μέρα του κύκλου με 300μονάδες menopure 6η-7η 225 μονάδες 8η-9η 75μονάδες και την 12η μέρα πήγα για ωοληψία.Εχω την εντύπωση ότι έχουμε διαφορετικό πρωτόκολλο.

Κοριτσια γεια σας εγω περναω σε λιγες μερες επιτροπη κ μετα διεγερση απο την 2η μερα της περιοδου με ενεσεις gonal 200 μοναδες.ακομα τιποτε αλλο δεν μου εχουνε πει απλα εξετασεις καθε δευτερη μερα την οιστροδιολη.

Κοριτσια καλησπερα,

Ευχομαι σε ολες καλη επιτυχια κ γρηγορα μανουλες. Ειμαι καινουρια στο forum και θελω να ρωτησω κατι επειδη σκεφτομαι να κανω την προσπαθεια εξωσωματικης. πηρα τα αποτελεσματα ορμονικων εξετασεων κ ειχα amh 1 pmol/l, fsh 5.47 lh 3.59 και ε2 73. μπορει η αμη να ειναι χαμηλη ενω fsh ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα? εχω αγχωθει παρα πολυ γιατι ειμαι 32 και μου φαινεται παραξενο να ειναι τοσο χαμηλη. αν ξερετε κατι περιμενω να μου απαντησετε.:oops:

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Κοριτσια βοηθεια,

Εχθες ημουν στην 9η μερα puregon 300 και εχω 5 ωοθηλακια το ενα 15mm τα αλλα τρια 12mm και το αλλο ατροφικο. Μου εδωσε ακομα μια επιπλεον ενεση puregon 300 και θα παω να με δει αυριο. Τι σημαινει αυτο? υπΡει περιπτωση να μην μεγαλωσουν τα 12αρια? και με την επιπλεον ενεση υπαρχει περιπτωση το μεγαλο να μεγαλωσει τοσο πολυ και να το χασουμε? υποτιθεται ωοληψια θα γινοταν την Τεταρτη. Πειτε μου αν συνεβηκε αυτο σε καποια απο εσας. Ευχαριστω.