Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια του μωρού; Μέχρι τώρα έχω πάρει κάτι μεγάλους αρκούδους για το δωμάτιο. Αυτό που θέλω να μάθω είναι το μωρό τι παιχνίδια χρειάζεται να έχει για μέσα στην κούνια όταν γεννιέται; Αυτό το γυμναστήριο που βλέπω σε κάθε μαγαζί το έχει πάρει καμιά σας να μου πει αν είναι απαραίτητο;

mKndp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ για αρχή είχα πάρει στην μπέμπα απλά κάποια αρκουδάκια με μουσική και ένα παιχνιδάκι (αστεράκι) της fisher price που βγάζει διάφορους ήχους. Η μπέμπα είναι τώρα στον 5ο μήνα και έχει τώρα 1-1,5 μήνα που έχει αρχίσει και καταλαβαίνει και παίζει. Τώρα της έχω πάρει διάφορες κουδουνίστρες (μια που άρχισε να πιάνει), κρικάκια κλπ. ΄Εχουμε και γυμναστήριο αλλά τόσο καιρό που την έβαζα απλά καθότανε και κοιτούσε. Τώρα τελευταία άρχισε να χαίρεται και να προσπαθεί να πιάσει τα παιχνιδάκια που κρέμονται. Πολύ καλή είναι και η μουσική φάρμα της fisher price....

Δε χρειαζεται κανενα παιχνιδι το ιδιο το μωρο τοσο μικρο......

Θα παρεις καμμια κουδουνιστρα, περισσοτερο για να του τραβας την προσοχη παρα να παιζει το ιδιο.......

Μου χαν πει να αποφευγω αρκουδια και πανινα ζωακια γενικως γιατι θεωρουντσι υπευθυνα για ασθμα..........ασε που δεν παιζουν με αυτα....οτι μου φεραν σε ζωακι δεν το ακουμπα καθολου......

Οταν μεγαλωσει λιγο θα χεις παιχνιδακια κουδουνιστρες, κρικακια, κλειδακια για να μαθει να πιανει....οσο πιο πολλα χαιμαλια εχει κρεμασμενα τοσο θα αργησει να τα βαρεθει......

Εμας το γυμναστηριο μας βολεψε πολυ....ειχα ενα στενο και το εβαζα πανω στον καναπε......ξαπλωνε εκει και εβλεπε η επιαζε με τα παιχνιδια που κρεμουσα.........ηταν ενα απλο γυμναστηριο το rainforest fisher price 40 ευρω......με ενδιεφερε να ειναι στενο.......ενα μεγαλο που μας χαρισαν δεν το χρησιμοποιησαμε καθολου.....

Ενα παιχνιδακι παμφθηνο που το ειχαμε για πολυ καιρο (απο 3 μηνων) ηταν των 4-5 ευρω απο κομφουζιο, ενα τρενακι με κουμπακια και ηχους, επαιζε πολλα διαφορετικα τραγουδια και ειχε ενα ρολο που γυριζε....πολυ καλο για να του διεγειρει την προσοχη και να παιζει με τα χερια του.......

Μετα του πηρα ενα σαν αρμονιο (15 ευρω) με πληκτρα που επαιζαν πιανο, κουμπια με φωνες ζωων, τηλεφωνο με κουμπια που επισης μας διασκεδασε πολυ και για καιρο.....

Μη παιρνεις πολλα παιχνιδια......θα δεις οτι περισσοτερο θα παιζει με τα ταπερ και τα τηλεκοντρολ παρα με τα παιχνιδια που ακριβοπληρωνεις......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Και εγώ vera το rainforest έχω...όσο για τα αρκουδάκια αποφεύγω να της τα δίνω να τα πιάνει γιατί γεμίζει χνούδια απλά έχω στην καλαθούνα της κρεμασμένα δύο για να τα βλέπει και να ακούει την μουσική που κάνουν. Χαίρεται πολύ, την ακούς κάποιες φορές να βγάζει ήχους σαν να θέλει να τα μιλήσει και γελάει μόνη της..

Ναι οτι εχει μουσικη ειναι πολυ ωραιο κι ενδιαφερον.......

Τα πανινα γεμιζουν συνεχεια με ακαρεα και θελουν συνεχεια πλυσιμο.......καλυτερα οχι πολλα πολλα και κοντα στα παιδια.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις