Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS-PREPAR ΣΤΗΝ 16 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!

Πήρα το θάρος να ανοίξω αυτό το θέμα αφού πρώτα διάβασα όλα τα προηγούμενα για το Pre-par.

Κοντεύω να τρελλαθώ διότι μετά από μιά σύντομη μετάφραση που μου κάνανε στο φυλλάδιο του φαρμάκου λέει στις αντενδείξεις ότι δεν πρέπει να χορηγείται πρίν την 20η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και εγώ μόλις έκλεισα την 16. Δεν συζητάω κάν για όλες τις υπόλοιπες αντενδείξεις.

Εμένα η γιατρός μου με ενημέρωσε απλώς για τις ταχυκαρδίες...Δεν ξέρω τι να κάνω, να το πάρω απο τόσο νωρίς? Κάμια σας το είχε ξεκινήσει πρίν τις 20 εβδομάδες? Συγνώμη αν σας κούρασα, αλλά κοντέυω να σκάσω!!!

Περιμένω τις απαντήσεις σας, πρίν τηλεφωνήσω στην γιατρό μου.

z4X6p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ PRE-PAR ΤΗΝ 15 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΛΟΓΩ ΣΥΣΠΑΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΣ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

7uEBp2.png M3GSp2.png

καλημέρα!με το καλό το μωράκι σου!!

έπαιρνα πρεπάρ από την 29η και μετά, αφού κόντεψα να γεννήσω πρόωρα :evil::evil: μακάρι να μου το είχε δώσει πιο νωρίς, ίσως να είχα αποφύγει την ταλαιπωρία του κρεββατώματος :?:?

πάντως ξέρω περιπτώσεις που το έπαιρναν από την αρχή σχεδόν της κύησης και όλα πήγαν καλά..

δεν νομίζω ότι πειράζει αλλιώς δεν θα το δίνανε οι γιατροί..

καλή συνέχεια :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, το είχα ξεκινήσει με το καλημέρα! μαζί με τα ultrogestan μου έδινε και prepar γιατι ένιωθα πονάκια στη μήτρα..νομίζω ότι οι περισσότερες που νιώθουν πόνους στην κοιλιά τα ξεκινάνε νωρίς για να είναι πιο ήρεμη η μητρα και να αποφευχθούνε οι κίνδυνοι αποβολών.

Κι εγώ το έπαιρνα αλλά το άρχισα αργά γύρω στην 30η εβδομάδα γιατι κόντεψα να γεννήσω.

Ξέρω όμως κοπέλες που το παίρνανε πρίν την 20η εβδομάδα κι όλα πήγαν καλά!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

εγω το ξεκινησα στην 16η λογω περιδεσης και θα το συνεχιζω μεχρι να αποφασισουμε οτι ηρθε η ωρα να γεννησω..περαν απο τα προφανες, ταχυκαρδιες, υποταση, υπνηλια κατα τ'αλλα μαλλον ειναι σπανιο το φαινομενο να συμβει κατι απο τα υπολοιπα που αναφερονται στις αντενδειξεις-παρενεργειες του φαρμακου..αλλωστε ολα τα φαρμακα ανεξαιρετως εμπεριεχουν στο φυλλαδιο τους περιπτωσεις παρενεργειων που ειναι 1 στο εκατομμυριο να συμβει..

για αυτο οσο λιγοτερα παιρνεις υποψιν σου τοσο το καλυτερο.. αλλωστε για να παρεις pre par υπαρχει θεμα συσπασεων, αρα οι επιλογες σου ειναι περιορισμενες..η παιρνεις κανονικα και αδιαμαρτυρητα οπως οι περισσοτερες το συγκεκριμενο η παιρνεις ενα αλλο το οποιο δινεται ως εναλλακτικη (μου διαφευγει αυτη τη στιγμη αλλιως μπορω να στο πω αλλη ωρα αν σε ενδιαφερει η καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου) η να παρεις μαγνησιο που εικαζεται οτι κανει την ιδια δουλεια..

εγω δεν θα ανησυχουσα τοσο..αλλωστε μετα τους 5-6 μηνες ανωδυνες συσπασεις εχουν οι περισσοτερες γυναικες λογω οτι το σωμα προετοιμαζεται για τον τοκετο και ετσι ακομη και που τα παιρνουμε δεν απαλασσομαστε..ισως ειναι πιο πολυ ψυχολογικο..ετσι λεω εγω..

Μην ανησυχείς καθόλου...

τα πήρα με το καλημέρα (από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης) και χωρίς να έχω πόνους-προληπτικά

καλή συνέχεια

Ιt always rains hardest on the people who deserve the sun

Mjb3p3.png

Βάλτε με και εμένα στο κλαμπ .... ουσιαστικά τρέφομαι με pre - par, παίρνω ένα ανα δίωρο μέρα και νύχτα απο τη 19 εβδομάδα. Εντάξει οι ταχυκαρδίες είναι ένα θέμα αλλα με τον καιρό συνηθίζεις .... αν δεν υπηρχαν και αυτά πιθανόν να μην είχα καταφέρει να φτάσω μέχρι εδώ ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Nα ρωτήσω βρε κορίτσια κάτι ... κυρίως τις μανούλες που παιρναν πρεπαρ στην εγκυμοσύνη και τώρα έχουν τα μωράκια τους. Είδατε καμιά διαφορά στην παραγωγή γάλατος; Θηλάζετε;

Αναρωτιέμαι γιατί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, που ήταν όλα αψογα, είχα αρχίσει απο τον 6ο μήνα να έχω ελαφρως πρωτογαλα ... λερωνόταν οι μπλούζες μου όταν κοιμόμουν πολλές φορές. Τώρα δεν βλέπω τίποτα και λέω μήπως έχει καμια σχέση το πρεπαρ με όλο αυτο;;;

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όλες σας για το ενδιαφέρον και την βοήθεια...Ίσως να ήμουν λίγο υπερβολική αλλά καταλαβαίνετε!!!Η γιατρός μου, μου είπε ότι οι αντενδείξεις του φαρμάκου σχετίζονται με την ενδοφλέβια δόση σε μεγάλες ποσότητες και όχι με το χάπι, άρα θα συνεχίσω να το παίρνω (μου έδωσε 1/2 χ 4 φορές την ημέρα), και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά...Όσο για τις ταχυκαρδίες, όχι κάτι ιδιαίτερο ακόμη.Φιλιά στα μπεμπάκια σας!!!!

z4X6p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΕΠΑΡ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΕΙΑ ΤΟ TRACTOCILE ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΧΑΠΙ ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 5 ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΕΝΟΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 6,5 ΣΧΕΔΟΝ

uiphp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΕΠΑΡ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΕΙΑ ΤΟ TRACTOCILE ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΧΑΠΙ ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 5 ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΕΝΟΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 6,5 ΣΧΕΔΟΝ

Κουράγιο κοπέλα μου ... τι αλλο ... να σκέφτεσαι μονο ότι κάνεις ότι καλυτερο μπορείς για το μπεμπακι σου .... δώρο ζωής :wink: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png