Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Απαράδεκτη συμπεριφορά γιατρού στο ΙΚΑ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες,

ελπίζω να είστε καλά.

Είμαι φοβερά εκνευρισμένη με τη συμπεριφορά κάποιων "γιατρών" του ΙΚΑ. Συγκεκριμένα, η συνυφάδα μου 7 μηνών έγκυος πήγε χτες στο ΙΚΑ στη Κολοκυνθού για να της γράψουν μια άδεια 2 εβδομάδων λόγω μικροπροβλημάτων και σύστασης του ιατρού της και μάλιστα από Δημόσιο Νοσοκομείο.

Σημειωτέον ότι καθ΄όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν έλειψε καθόλου από την εργασία της ενώ θα μπορούσε, καθώς εργάζεται σε χώρο όπου έχει συνεχή ορθοστασία και κούραση καθώς επίσης ότι στο τέλος του μήνα παίρνει την κανονική της άδεια τοκετού.

Η γιατρός λοιπόν στο εν λόγω ΙΚΑ, η κυρία Βεβελογιάννη μόλις είδε το χαρτί της άδειας μόνο που δεν έπαθε εγκεφαλικό, ήταν ειρωνικότατη μάλιστα έκανε ερωτήσεις του τύπου 'Τα κανονίσατε με το γιατρό σού; ή Τελικά, πες μου την αλήθεια έχεις πραγματικά πρόβλημα ή έτσι θέλεις την άδεια;' και άλλα τέτοια.

Και τελικά, η σεβαστή επιστήμων της χορήγησε με βαριά καρδιά την άδεια σαν να της έκανε χάρη.

Και ρωτώ είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές από δήθεν επιστήμονες που κοιτούν πως να σε συγχύσουν; Είμαστε στην πιο ευαίσθητη περίοδο της ζωής μας που επιδιώκουμε την ψυχική ηρεμία τη δική μας και κατ' επέκταση του μωρού μας και υποτίθεται πως οι γιατροί πρέπει να μας παρέχουν κάθε είδους στήριξη.

Αντ' αυτού γινόμαστε δέκτες αρνητικών σχολίων που δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνονται και μάλιστα βλέπω ότι πιο συχνά γίνονται από γυναίκες! Και μετά σου λένε να είσαι ήρεμη γιατί επηρεάζεται το μωρό σου; Και ρωτάω πώς γίνεται αυτό;

Αν έχει καμιά άλλη παρόμοια εμπειρία από το ίδιο ΙΚΑ ή άλλο ας μας το πει. :evil:

Διαφημίσεις

Εγώ επειδή μένω Περιστέρι στην αρχή πήγα στο ΙΚΑ Αγ.Ιερόθεου, όπου γιατρός είναι ο Μύαρης,για τον οποίο παρεπιπτόντως έχω διαβάσει τα καλύτερα εδωμέσα. Την πρώτη φορά πήγα να μου γράψει τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου. Δεν είχα μαζί τον υπέρηχο στον οποίο φαινόταν οτι είμαι έγκυος, οκ πρώτη φορά κι εγώ δεν ήξερα οτι έπρεπε να τον έχω μαζί. Τεσπά του λεώ οτι είμαι έγκυος και του δίνω το χαρτί από τον γιατρό μου(από δημόσιο νοσοκομείο) για τις εξετάσεις και άρχισε να μου λέει οτι και καλά μου κάνει χάρη που μου τις γράφει χωρίς τον υπέρηχο λες κι εγώ δεν είχα τι να κάνω και λέω δεν πάω να κάνω ένα προγεννητικό έλεγχο να βρίσκεται???....

Την δεύτερη φορά πήγα γιατί είχα αναγούλες και πόνο χαμηλά στην κοιλιά και δεν πήγα δουλειά για να μου γράψει άδεια για μια μέρα. Μου γράφει την άδεια και μου λέει ειρωνικά "πάντως να ξέρεις οτι δεν έχει σημασία το οτι είσαι έγκυος,όταν σε πονάει το αυτί ή ο λαιμός σου θα πηγαίνεις στον ανάλογο γιατρο¨,εννοώντας οτι επειδή του είπα πως είχα αναγούλες και πόνο χαμηλά στην κοιλιά έπρεπε να πάω σε παθολόγο. Και λέω οκ ας μου έλεγε ξέρεις κάτι για τα συμπτώματα που μου λες θα πρέπει να σε δει παθολόγος κι όχι να ειρωνεύεται...Μετά από αυτό δεν ξαναπήγα και πήγαινα στο ΙΚΑ ατην Κολοκυνθού στη Βεβελόγιαννη.Το μόνο που χρειάστηκα ήταν να μου γράφει εξετάσεις και τα φάρμακα (σίδηρο,μαγνήσιο,ασβέστιο). Σε εμένα ήταν πάντα ευγενέστατη (ίσως επειδή δεν ζήτησα άδεια!).

Αυτό που με ενοχλεί είναι πως όλοι αυτοί οι γιατροί έχουν άλλη συμπεριφορά όταν πας στο γιατρείο τους και άλλη όταν πας στο ΙΚΑ. Λες και στο ΙΚΑ δεν πληρώνουμε, τόσες κρατήσεις τον μήνα θα είχαμε την καλύτερη ιδιωτική ασφάλεια. Ας όψεται η μονιμότητα!! :evil: Αλλά τι λειτουργεί σωστά σε αυτό το κράτος??? :evil::evil: Αχ....

Παντως εγώ απο το ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Και όλες τις εξετάσεις μου έγραφε ο γυναικολόγος (Αδάμο τον λένε). Και για άδεια όταν τον ρώτησα μου είπε νωρίτερα να σου δώσω όση θες αλλά να σταματήσεις αργότερα ούτε να το σκέφτεσαι...Μόνο όταν ρωτήσα για βλαστοκύτταρα και κάτι άλλα γενικού περιεχομένου μου είπε να ρωτήσεις τον γιατρό που σε παρακολουθεί...

Είναι θέμα ανθρώπου καθαρά. Πρίν απο λίγες μέρες όταν πήγα να πάρω το χαρτί για την άδειά μου ήμουν κρυωμένη και παρακάλεσα έναν παθολόγο να με ακροαστεί μήπως ήταν ίωση και θα έπρεπε να το κοιτάξω καλύτερα.

Ο τύπος μόνο που δεν με έβρισε που δεν είχα κλείσει ραντεβού :evil:

Πήγα όμως στον Διευθυντή και μου έδωσε παραπεμπτικό ως επείγον για άλλον γιατρό βέβαια ο οποίος με εξυπηρέτησε άψογα :wink:

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Κι εγώ έχω να πω τα καλύτερα για το Κέντρο Μητέρας Παιδιού Καλλιθέας. Πήγα δύο φορές για να μου γράψουν σίδηρο και ασβέστιο, κι ο γιατρός (Καραβίτης λέγεται) μου εξήγησε ότι κανονικά δεν αντιγράφουν συνταγές άλλων γιατρών (πήγα με τη συνταγή του ιδιώτη γιατρού μου) αλλά το κάνει άτυπα για να εξυπηρετεί τους ασθενείς.

Αν και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει, το έκανε, και το εκτίμησα. Μου εξήγησε και τα διαδικαστικά της άδειας, χωρίς να τον ρωτήσω καν, και μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει ΠΗΤ μέχρι 10 μέρες αργότερα αν θέλω!

Υπάρχουν όμως και κάτι άλλοι αχαρακτήριστοι :evil:

Διαφημίσεις

Emena ( TEBE ) olo dikaiologies evriske o gitros na min mu grafei tis eksetaseis kai otan eide to onoma tou idiotikou giatru mu, ton eironevotan. :mad: Denklsanapiga. Kakos vevaia giati plirono ena karo lefta, alla ama den ginete i duleia kai se antimetopizun toso xalia....

Κι εγώ έχω να πω τα καλύτερα για το Κέντρο Μητέρας Παιδιού Καλλιθέας. Πήγα δύο φορές για να μου γράψουν σίδηρο και ασβέστιο, κι ο γιατρός (Καραβίτης λέγεται) μου εξήγησε ότι κανονικά δεν αντιγράφουν συνταγές άλλων γιατρών (πήγα με τη συνταγή του ιδιώτη γιατρού μου) αλλά το κάνει άτυπα για να εξυπηρετεί τους ασθενείς.

Αν και δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει, το έκανε, και το εκτίμησα. Μου εξήγησε και τα διαδικαστικά της άδειας, χωρίς να τον ρωτήσω καν, και μου είπε ότι μπορεί να μου δώσει ΠΗΤ μέχρι 10 μέρες αργότερα αν θέλω!

Υπάρχουν όμως και κάτι άλλοι αχαρακτήριστοι :evil:

Lilly κι εγώ στην Καλλιθέα πάω και ο Καραβίτηε είναι απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!! ΠΟΤΕ δε μου δημιουργεί προβλήματα, ό,τι θέλω μου γράφει απο τρελλές εξετάσεις που κανονικά δε γράφονται μέχρι φάρμακα και γενικά είναι πολύ εξυπηρετικός όπως φυσικά και οι κοπέλες που κάνουν εμβόλια στα παιδιά .. ο άλλος ο γυναικολόγος που είναι όταν δεν δέχεται ο Καραβίτης είναι λίγο .. πώς να το πώ .. βαριεστημένος .. :roll::roll:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Εγώ επειδή μένω Περιστέρι στην αρχή πήγα στο ΙΚΑ Αγ.Ιερόθεου, όπου γιατρός είναι ο Μύαρης,για τον οποίο παρεπιπτόντως έχω διαβάσει τα καλύτερα εδωμέσα. Την πρώτη φορά πήγα να μου γράψει τις εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου. Δεν είχα μαζί τον υπέρηχο στον οποίο φαινόταν οτι είμαι έγκυος, οκ πρώτη φορά κι εγώ δεν ήξερα οτι έπρεπε να τον έχω μαζί. Τεσπά του λεώ οτι είμαι έγκυος και του δίνω το χαρτί από τον γιατρό μου(από δημόσιο νοσοκομείο) για τις εξετάσεις και άρχισε να μου λέει οτι και καλά μου κάνει χάρη που μου τις γράφει χωρίς τον υπέρηχο λες κι εγώ δεν είχα τι να κάνω και λέω δεν πάω να κάνω ένα προγεννητικό έλεγχο να βρίσκεται???....

Την δεύτερη φορά πήγα γιατί είχα αναγούλες και πόνο χαμηλά στην κοιλιά και δεν πήγα δουλειά για να μου γράψει άδεια για μια μέρα. Μου γράφει την άδεια και μου λέει ειρωνικά "πάντως να ξέρεις οτι δεν έχει σημασία το οτι είσαι έγκυος,όταν σε πονάει το αυτί ή ο λαιμός σου θα πηγαίνεις στον ανάλογο γιατρο¨,εννοώντας οτι επειδή του είπα πως είχα αναγούλες και πόνο χαμηλά στην κοιλιά έπρεπε να πάω σε παθολόγο. Και λέω οκ ας μου έλεγε ξέρεις κάτι για τα συμπτώματα που μου λες θα πρέπει να σε δει παθολόγος κι όχι να ειρωνεύεται...Μετά από αυτό δεν ξαναπήγα και πήγαινα στο ΙΚΑ ατην Κολοκυνθού στη Βεβελόγιαννη.Το μόνο που χρειάστηκα ήταν να μου γράφει εξετάσεις και τα φάρμακα (σίδηρο,μαγνήσιο,ασβέστιο). Σε εμένα ήταν πάντα ευγενέστατη (ίσως επειδή δεν ζήτησα άδεια!).

Αυτό που με ενοχλεί είναι πως όλοι αυτοί οι γιατροί έχουν άλλη συμπεριφορά όταν πας στο γιατρείο τους και άλλη όταν πας στο ΙΚΑ. Λες και στο ΙΚΑ δεν πληρώνουμε, τόσες κρατήσεις τον μήνα θα είχαμε την καλύτερη ιδιωτική ασφάλεια. Ας όψεται η μονιμότητα!! :evil: Αλλά τι λειτουργεί σωστά σε αυτό το κράτος??? :evil::evil: Αχ....

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΜΥΑΡΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΦΑΡΜΑΚΟ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ..... :wink: ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ....

ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ...

ΑΙΣΧΟΣ...

Emena ( TEBE ) olo dikaiologies evriske o gitros na min mu grafei tis eksetaseis kai otan eide to onoma tou idiotikou giatru mu, ton eironevotan. :mad: Denklsanapiga. Kakos vevaia giati plirono ena karo lefta, alla ama den ginete i duleia kai se antimetopizun toso xalia....

Γιατί δεν ψάχνεις για άλλο γιατρό συμβεβλημένο στην περιοχή σου; Είναι κριμα να πληρώνεις τόσες εισφορες (370€ το 2μηνο δίνω εγώ) και να πληρώνεις και από πάνω για εξετάσεις, εγώ να σου πω τα γράφω όλα, δεν τους χαρίζω ούτε 1 ευρώ!!

εγω προσωπικα εχω εμπειρια και απο το Κεντρο μανας και παιδιου Πειραια που εχει πολυ καλη επισκεπτρια υγειας (ασχετο αλλα βοηθητικο σε θεματα ενημερωσης) και αργοτερα απο το κεντρο μανας και παιδιου Αγ. Νικολαου και Αλεξανδρας..

δεν θα μπω σε γαργαλιστικες λεπτομερειες γιατι θα φαω πολυ χωρο για να σας εκφρασω την πανηλιθια και απαραδεκτη συμπεριφορα των ιατρων που εξυπηρετουν δηθεν ωστοσο θα πω δυο πραγματα:

α) οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι μας αντιμετωπιζουν κυριως στο θεμα των αδειων λες και τους εχουμε χρησει γραμματεις και τους εκμεταλλευομαστε ενω αν απο πισω και οι ιδιοι διατηρουν ιδιωτικα ιατρεια και συνεργαζονται με μεγαλα ιδιωτικα μαιευτηρια, δεν θα χαν προβλημα αν σε επιαναν και πελατη..

β) Ο μονος τροπος για να αποσπασει η εγκυμονουσα καποια αδεια λογω ανικανοτητος (γενικοτερα λογω καποιου προβληματος επι την κυησης) ειναι να στειλει αντιπροσωπο, συζυγο, μανα, πεθερα..εκει δεν λενε και πολλα και ακομη και να τσινισουν και αφου δουν οτι ο απεσταλμενος δεν ξερει και πολλα να πει σε σχεση με την ιδια την εγκυμονουσα και αφου λαβουν υποψη το παραπεμπτικο του επιβλεποντος γιατρου τοτε και μονο γραφουν τα παντα αδιαμαρτυρητα..(σχεδον)..

τελος παντων..θεματα με ΙΚΑ απαιτουν νευρα και υπομονη και δυστυχως επειδη αυτο δεν αλλαζει μαλλον πρεπει να το συνειδητοποιησουμε εμεις και αναλογως ο καθενας να πραττει..δυστυχως λεω..

Διαφημίσεις

Εγώ θα γεννήσω στην Λαμία στο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει φοβερούς γιατρούς. Έχω επιλέξει τον Χαρίτο εδώ και 2 χρόνια και είναι πολύ σωστός επαγγελματίας και δοκιμασμένος σε πρόβλημα που υπήρχε. Ωραίος άνθρωπος τρομερά εξυπηρετικός.

Μου έχει δώσει το κινητό του και τον παίρνω όποτε θέλω, και μου εξηγεί τα πάντα.

Είναι φοβερός επαγγελματίας και νιώθω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη.

Εδώ το θέμα με τσουρουφλάει ,όχι απλά με καίει!!

Στο ΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ πήγα 2 φορές με ραντεβού και ο γιατρός άφαντος περίμενα πάνω από 40 λεπτά τη φορά.....μετά από 2 μέρες πήγα στο κέντρο μάνας-παιδιού και μου είπαν ότι γράφουν 2 κουτιά legofer τη φορά κι άμα θέλω να πηγαίνω κάθε 10 μέρες να μου τα γράφουν γιατί "θεραπεία μηνός" λέει δεν γίνεται!!!!!!αχαρακτήριστοι απλά, έχουν δικούς τους νόμους εκεί μέσα....οι φαρμακοποιοί που τους το είπα, φρίκαραν!!!

τη τέταρτη φορά που πήγα, το κέντρο μάνας-παιδιού σταμάτησε να δέχεται χωρίς ραντεβου κι έπρεπε να κλείσω-ενώ ηταν ηδη ο γιατρός εκει- για να με δεχτει....

εννοείται ότι στον πρώτο γιατρό έκανα καταγγελία κι έλαβα απάντηση από τα κεντρικά του ίκα όπου τους υποχρεώνουν σε ακρόαση και λεπτομερή αναφορά του περιστατικού...αναμένω τις εξελίξεις εναγωνίως....

είναι ανάξιοι τέτοιο άνθρωποι όχι μόνο να λέγονται γιατροί, αλλά κυρίως να δουλεύουν σε υπηρεσίες υγείας...

Εδώ το θέμα με τσουρουφλάει ,όχι απλά με καίει!!

Στο ΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ πήγα 2 φορές με ραντεβού και ο γιατρός άφαντος περίμενα πάνω από 40 λεπτά τη φορά.....μετά από 2 μέρες πήγα στο κέντρο μάνας-παιδιού και μου είπαν ότι γράφουν 2 κουτιά legofer τη φορά κι άμα θέλω να πηγαίνω κάθε 10 μέρες να μου τα γράφουν γιατί "θεραπεία μηνός" λέει δεν γίνεται!!!!!!αχαρακτήριστοι απλά, έχουν δικούς τους νόμους εκεί μέσα....οι φαρμακοποιοί που τους το είπα, φρίκαραν!!!

τη τέταρτη φορά που πήγα, το κέντρο μάνας-παιδιού σταμάτησε να δέχεται χωρίς ραντεβου κι έπρεπε να κλείσω-ενώ ηταν ηδη ο γιατρός εκει- για να με δεχτει....

εννοείται ότι στον πρώτο γιατρό έκανα καταγγελία κι έλαβα απάντηση από τα κεντρικά του ίκα όπου τους υποχρεώνουν σε ακρόαση και λεπτομερή αναφορά του περιστατικού...αναμένω τις εξελίξεις εναγωνίως....

είναι ανάξιοι τέτοιο άνθρωποι όχι μόνο να λέγονται γιατροί, αλλά κυρίως να δουλεύουν σε υπηρεσίες υγείας...

Δανάη έχεις απόλυτο δίκιο και πολύ καλά έκανες,

εγώ που μέχρι σήμερα πηγαίνω στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού στο ΙΚΑ Δραπετσώνας δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα, μου γράφουν και εμένα θεραπεία μηνος (παίρνω τις clexane) χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα σχετικά με το ραντεβού που είπες αυτό εφαρμόστηκε μάλλον σε όλα τα ΙΚΑ εδώ και 2 μήνες (τουλάχιστον για εμάς το ραντεβού είναι αυθημερόν :wink: )

uAq4.jpgMqhPp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕΝΩ. ΕΙΧΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ 6ο ΜΕ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΜΥΑΡΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΔΕΙΕΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 29 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΗΚΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

Τέτα πρέπει να κάνεις κάτι γι'αυτό...όχι καταγγελία απλά, μήνυση θα έλεγα....όταν ηρεμήσουν τα πράγματα με το μωρό σου φυσικά ...φαντάζομαι είναι λίγο νωρίς ακόμα...εύχομαι στο μωράκι σου ό,τι καλύτερο!!!

Διαφημίσεις

εμενα παντως στο ικα καλλιθεας ο προαναφερομενος μου εβγαλε το λαδι με την αναρρωτικη, εχει κολλημα φενεται με τους στρατιωτικους γιατρους!!

εβγαλε πολυ χολη, μετα οσο δεν ειχα προβλημα μια χαρα ηταν, αρκει να μη γραφει αναρρωτικη!!

Στο ΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ πήγα 2 φορές με ραντεβού και ο γιατρός άφαντος περίμενα πάνω από 40 λεπτά τη φορά.....μετά από 2 μέρες πήγα στο κέντρο μάνας-παιδιού και μου είπαν ότι γράφουν 2 κουτιά legofer τη φορά κι άμα θέλω να πηγαίνω κάθε 10 μέρες να μου τα γράφουν γιατί "θεραπεία μηνός" λέει δεν γίνεται!!!!!..

Εμένα μου γράφει 6 κουτιά legofer κάθε φορά, και μου ζήτησε και συγνώμη που δε μπορεί να μου γράψει περισσότερα για να μην πηγαίνω συνέχεια!

Ρε τι κόσμος κυκλοφορεί;;;

Εγώ στο ΙΚΑ Πλ. Αττικής (στον Αγ. Νικόλαο είναι) είχα πρόβλημα και με τους δύο γυναικολόγους στο κέντρο μάνας και παιδιού, αφού ο καθένας είχε διαφορετική άποψη για το ποια και πόσα φάρμακα μπορεί να μου γράψει... Όταν πια στον έβδομο μου ζήτησε να πηγαίνω κάθε εβδομάδα και μάλιστα να με εξετάζει κιόλας (ενώ ο ίδιος μου είχε πει ότι ούτε την αυχενική ούτε το β' επιπέδου να διακινδυνέψω να κάνω στο ΙΚΑ, λόγω διδύμων) του έστειλα τον άντρα μου, ο οποίος του είπε να πάνε στον προιστάμενό του και να του δείξει σε ποια εγκύκλιο λέει αυτό για τα φάρμακα, αμέσως μαζεύτηκε και του έγραψε 3 κουτιά από όλα!

Ένα χέρι ξύλο θέλουν όλοι τους για να συνέλθουν!!!

Και έχω πρόβλημα και με άλλους γιατρούς εκει μέσα... Για να μη σχολιάσω ότι οι παιδίατροι σου λένε να πας από το ιατρείο τους για να σου κάνουν τα εμβόλια :shock:

kr3fp2.png

ΚΑΤΕΡΙΝΑ79 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ. ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΟΤΡΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

xzDLp2.png

fa5gp2.png

τέτα μ'έχεις φτιάξει κι εμένα, πάλι θα μου ανέβει η πίεση...

Εμένα πάλι, στο ΙΚΑ Αμαρουσία, μου είχαν κάνει υπέρηχο για να βεβαιωθούν για την αποκόλληση. Την είδε, έκανε ένα σχόλιο μέσα απ'τα δόντια (του στυλ "ε, σιγά την αποκόλληση" - οκ, δεν ήξερα να έχω χειρότερη) και μου την έγραψε την άδεια, γιατί τί άλλο να κάνει.

Στη δεύτερη αποκόλληση, άλλος γιατρός έκανε ένα μαλακοσχόλιο του τύπου "θα κάτσουμε πάλι;", του είπα ένα ψυχρό "τί εννοείτε;", δεν απάντησε, βαρέθηκε να μου κάνει υπέρηχο και κάθεται να μου γράψει τις μέρες άδειας. Οπότε μου γράφει παραπάνω από τις μέρες που είχα ζητήσει, του λέω "όχι τόσες, λιγότερες" και μου ρίχνει ένα ύφος... πολύ παραξενεμένος, "μα καλά, αφού θες να κάτσεις γιατί δε θες να κάτσεις; πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;". Τον απογήτευσα...

Είναι γελοίοι...

Τετα μου να σου ζησει η ζουζουνα σου και να ειναι περαστικουλια...

Σίγουρα να μην το αφήσεις έτσι,πρέπει να πληρώσει. Γιατι αυτο που μου την δινει είναι οτι αν είχες παέι στο γιατρείο του όχι μόνο άδειες θα σου 'εγραφε,αλλά δεν θα πέρναγες καν από επιτροπή (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ). Δηλαδή δεν καταλαβαίνω ρε γαμώτο πως κάνουν έτσι? Από την τσέπη τους τα βάζουν? Μήπως δεν τους πληρώνουμε? Μήπως κάνουν εθελοντική εργασια??

Κι αφού είναι τόσο εξυπηρετικός και φιλικός όσο λένε οι κοπέλες εδώ στο ιατρείο του,τότε θα πρέπει να έχει ανάλογη συμπεριφορά και στο ΙΚΑ.

Να σου ζήσει και πάλι!!!!

Κι αφού είναι τόσο εξυπηρετικός και φιλικός όσο λένε οι κοπέλες εδώ στο ιατρείο του,τότε θα πρέπει να έχει ανάλογη συμπεριφορά και στο ΙΚΑ.

έχω μείνει έκπληκτη με αυτά που διαβάζω, μου κάνει πραγματικά εντύπωση η συμπεριφορά!

εμένα είναι ο γιατρός που με παρακολουθεί στο ιατρείο του από την αρχή της εγκυμοσύνης μου και πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο!

Δόξα το θεό όλα πάνε καλά και δεν έχω χρειαστεί άδεια μέχρι στιγμής για να σας πω αν είχα κάποια "προνόμια", αλλά πάω κάθε μήνα και στο ΙΚΑ που είναι όπου μου γράφει τις εξετάσεις αίματος και ούρων ως επείγον, τις κάνω την ίδια μέρα και φυσικά μου γράφει και όλα τα φάρμακα.

Είναι αυτό που λέτε με τις θέσεις του δημοσίου μάλλον!

Σε αυτό το ΙΚΑ όμως εκνευρίζομαι κάθε φορά με τη συμπεριφορά των "κυριών" που είναι στο μικροβιολογικό. Η μία είναι πιο στριφνή από την άλλη. "Γιατί στο έγραψε επείγον"; "Πως θα βγάλω εγώ 60 αιμοληψίες τη μέρα αν τα γράφουν όλα επείγοντα;" Τι να σου πω κυρία μου, τα παράπονά σου στη διεύθυνση!και πάλι σήμερα μου άφησε σημάδι στο σημείο που μου πήρε αίμα :evil:

[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/an1cEQc0g411310MTIwZHw3OTc1MTA5MGRhfEJvdWdhdHNha29zIGlzIA.gif[/img][/url]
[url=http://www.ticker.7910.org/eng][img]http://www.ticker.7910.org/an1cJUT0g410010MzAwMTI5NmR8NjgzMDg2MzQ1ZGF8UG9udGlrYWtpIGlz.gif[/img][/url]

Γεια σας και από μένα κορίτσια!!

Τέτα, όπως όλες που διάβασαν έτσι κι εγώ εκνευρίστηκα πάρα πολύ με όσα έγραψες. Να τον κάνεις βούκινο τον γιατρό έτσι για να μάθει και να μην την πατήσουν κι άλλες γυναίκες.Ευαγγελάτο θέλει η ιστορία σου!!!

Ο δικός μου ο γιατρός είναι και στο ΙΚΑ της περιοχής μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω γλυτώσει αρκετά γιατί όλες τις εξετάσεις πάω και τις γράφω εκεί κάθε μήνα. Εξυπηρέτηση πολύ καλά και από τον γιατρό και από το μικροβιολογικό. Δεν περιμένω σε ουρά και τελειώνω τσακ μπαμπ. Ευτυχώς, γιατί δεν είμαι και πολύ της ταλαιπωρίας και της ουράς. Βέβαια περνάω και από το γραφείο του κάθε μήνα για τον υπέρηχο! Ε, ε είπαμε μην το ξεφτιλίσουμε κι όλας! Κάποια χρήματα να τα σκάσουμε τουλάχιστον όχι όμως πολλά. Πού έχουμε καταντήσει!!!!!

Όσο για άδεια μπορεί να μου γράψει όση θέλω (είχα και κάτι ψιλοθεματάκια) αλλά εγώ ακόμη δεν θέλω..δεν ξέρω..βλακεία κάνω???

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΕΤΣΙ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ. ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ. ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ.

ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΕΓΩ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

xzDLp2.png

fa5gp2.png