Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αίμα 13η μέρα του κύκλου....

Recommended Posts

Όλα τα κουφα σε μένα θα συμβουν το τελευταιο καιρο...ειλικρινα εχω τρελαθει.Τελευταια περιοδο 26 Σεπτεμβρη..συνεπως σήμερα είναι η 13η μέρα του κύκλου μου.Κάνω το μεσημέρι μπάνιο..βγαίνω κάνω μπάνιο την μικρή..μετα απο λίγο ένιωσα να τρέχει κατί απο κάτω.Α...λέω ωορηξία θα έχω(νόμιζα πως ειναι υγρα).Πάω τουαλέτα και τι να δω....το εσωρουχο μεσα στο αιμα :roll: Πέρνω έντρομη το γυναικολογο.Να σημειωσω πως πριν 20 μερες έκανα γυναικολογικη εξεταση και τεστ παπ και όλα ήταν φυσιολογικότα. Μου είπε να το παρακολουθω,ότι μπορει να είναι απο έντονο άγχος κάποια διαταραχη του κυκλου ή κάτι ορμονολογικο που θα το ρυθμίσουμε με φάρμακα.Εμένα με έχει φάει η αγωνία...έχω αίμα λες και εχω περιοδο :( .Σας έχει συμβει ρε κοριτσια.Φοβάμαι...

Διαβάσω και στο ιντερνετ διάφορα..για καρκινους μητρας και τετοια και δεν ξέρω τι να σκεφτω.Η αληθεια ειναι ότι εχω τρομερο άγχος..ξέρετε απο όλο αυτο που περασαμε με την υγεια του αντρα μου..το εχω γραψει κιολας οτι δεν ειμαι καλα ψυχολογικα μετα απο αυτο. Λέτε να ειναι απο αυτο??? :(

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Τι θα γίνει με εσάς; :D Καταρχάς σιδερένιος ο σύζυγος, δεν θυμάμαι να σου έγραψα. Έπειτα από τόσο καιρό περιπέτεια λες να έμεινες αλώβητη;;; Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου (θυμάσαι που σου έλεγα για την ομοιοπαθητική;...κοίταξέ το άμα σου κάνει σαν προσέγγιση...) και να ηρεμήσεις!

Τι θα γίνει με εσάς; :D Καταρχάς σιδερένιος ο σύζυγος, δεν θυμάμαι να σου έγραψα. Έπειτα από τόσο καιρό περιπέτεια λες να έμεινες αλώβητη;;; Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου (θυμάσαι που σου έλεγα για την ομοιοπαθητική;...κοίταξέ το άμα σου κάνει σαν προσέγγιση...) και να ηρεμήσεις!

Κι εγώ αυτο πιστευω Danae1982. Πρεπει να κοιτάξω τον εαυτο μου πριν χρειαστει να με κοιτάξουν οι γιατροι κι εμενα.Πρωτη φορα μου συμβαινει να εχω αιμα ετσι στο ασχετο και στα καλα καθουμενα,επίσης εχω υπνηλια κουραση..ποναει η μεση μου χαμηλα και νιωθω τσιμπηματα στο κεντρο χαμηλα..η μήτρα ειναι φανταζομαι.Δεν μου εφταναν όλα τώρα εχω να ασχοληθω και με τα γυναικολογικά μου...

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Προφανώς εκεί βρήκε να ξεσπάσει ο οργανισμός σου μετά το τρέξιμο με την περιπέτεια του άντρα σου. Τέτοιο άγχος, τέτοια κούραση σωματική και ψυχική!

Ηρέμησε και περαστικά σου. :lol:

20iyp2.png mI5Hp2.png

elepet καλημέρα!!!!Μεγάλος βραχνάς το internet ρε παιδί μου!Και εγώ στην εγκυμοσύνη μου έμπαινα καθημερινά και διάβαζα τα χίλια μύρια και έλεγα οτι κάτι θα μου συμβεί ενώ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Δεν είμαι γιατρός και δεν το έχω πάθει αλλά το βρίσκω "φυσιολογικό" να αντιδρά κάπως ο οργανισμός σου μετά απο όσα πέρασες.Μίλα ξανά με τον γυναικολόγο σου και μην κάνεις μαύρες σκέψεις. :D

Διαφημίσεις

Προφανώς εκεί βρήκε να ξεσπάσει ο οργανισμός σου μετά το τρέξιμο με την περιπέτεια του άντρα σου. Τέτοιο άγχος, τέτοια κούραση σωματική και ψυχική!

Ηρέμησε και περαστικά σου. :lol:

Αυτό είναι βρε elepet!!!Μην βάζεις ασχημα πράγματα στο μυαλό σου!!!Το είχε πάθει και μια φίλη μου, μια περίοδο που είχε προβλήματα στη δουλειά της και ήταν διαρκώς συγχισμένη!!!!!Δεν είναι τίποτα. Μην ανησυχεις. :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Ρε κοριτσια υπάρχει περιπτωση να ήμουν έγκυος απο το προηγουμενο μηνα και να απέβαλλα για αυτο και το αιμα???περίοδο όμως ειχα κανονικα.. :roll:

μάλλον βλακείες λεω ε???? Κι αυτο απο το ιντερνετ το διαβασα.....μου φενεται καλυτερα να ρωταω το γιατρο και οχι να διαβαζω γιατι εχω παθει υστερια..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Πωπω μου θυμίζεις τελείως τον εαυτο μου .... πριν ανακαλύψω ότι είμαι έγκυος για δεύτερη φορά .... το έχουμε αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο τελείως ;;; :lol::lol::lol:

Γιατί και εγώ είχα ανωμαλία στον κύκλο τον τελευταίο καιρό, είχα πέρασει μια αρκετά στρεσογόνα κατάσταση και αρρώστια και απέδωσα εκεί την ξαφνική δεύτερη περιοδο που μου ήρθε στη μέση του κύκλου .... και δεν πήγαινα στον γυναικολόγο ...

Το αποτέλεσμα .... όταν εδέησα να πάω στο γιατρό και ήμουν προετοιμασμένη για τα χειρότερα ( ξέρεις τώρα σκεφτόμουνα απο κύστες μέχρι όγκους) ... έμεινα παγωτό η κυρία στη φράση ... συγχαρητήρια είστε έγκυος, μόλις έχετε κλείσει τον τρίτο μήνα κύησης :shock::shock::shock: !!!

Για αυτο σου λέω .... το έχουμε αποκλείσει αυτο με ιατρικές μεθόδους;;; Γιατι και εγώ για αποκλεισμενο το είχα σαν ενδεχόμενο :lol::lol::lol: !!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Μη μου λες τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είχα κανονικά περίοδο 26/9..5 ημερες οπως και καθε φορα.Είναι δυνατόν να εισαι εγκυος και να εχει κανονικη ροη???? Εσυ έτσι ειχες και μετα στα μεσα του κυκλου ειδες αιμα???Ή μετα τη σύλληψη ήταν κατ ευθειαν περιεργος ο κυκλος??

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Μη μου λες τετοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είχα κανονικά περίοδο 26/9..5 ημερες οπως και καθε φορα.Είναι δυνατόν να εισαι εγκυος και να εχει κανονικη ροη???? Εσυ έτσι ειχες και μετα στα μεσα του κυκλου ειδες αιμα???Ή μετα τη σύλληψη ήταν κατ ευθειαν περιεργος ο κυκλος??

Έτσι την πάτησα σου λεω .... μου ρθε ξανα αίμα στη μέση του κύκλου, κανονική περίοδος, που μάλλον ήταν απο την εμφύτευση .... το ωραίο πιο ήταν, ότι τότε πήγα στη γυναικολόγο μου για να με τσεκάρει αλλα δεν είδαμε τίποτα ... και τι να βλέπαμε δηλαδή :lol::lol::lol: Αστο μου λέει, μάλλον ο κύκλος σου δεν έχει συνερθει απο τον τοκετό, είναι και το στρες που πέρασες όλο αυτό τον καιρο οπότε δικαιολογείται, αν σου ξανασυμβεί έλα να κάνουμε όρμονικό έλεγχο .... το αφήνω και εγω περνάνε περίπου 45 μέρες χωρίς περίοδο ... και ξαφνικά μου έρχεται πάλι ...τρεις μέρες κανονική και μεγάλη ροη και μετά αρχίζουν τα καφέ και πάνε για ενάμιση μήνα περίπου :shock::shock::shock: Μια η μετακόμιση που κάναμε τότε και η κούραση που είχα, μια οι ετοιμασίες της βάφτισης, μια το όλο σενάριο του διαταραγμένου κύκλου πάντα έβρισκα δικαιολογίες ώστε να αποδίδω αυτο που μου συμβαίνει - συμπτώματα εγκυμοσύνης το απόλυτο μηδέν - καθυστερούσα την επίσκεψη μου στη γιατρό ... όταν τελικά αποφάσιασα να πάω είχα κλεισει το πρώτο τριμηνο!!! Οι αιμοραγίες που είχα τον τελευταίο καιρό ήταν απο τις αποκολλήσεις λόγω κούρασης και στρες .... το πως κρατήθηκε αυτη η εγκυμοσύνη ούτε και η γιατρος μπορεί να το εξηγήσει .... τώρα βέβαια είμαι σε απολυτη ακινήσια εδώ και πολυ καιρό και ελπίζω η γενναια μπεμπούλα μου να τα καταφέρει μέχρι τέλους!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Να πω κάτι...μην με περασετε για προβληματική αλλά φοβάμαι να το κανω :?

Δε ξέρω γιατι αλλά και μονο στην ιδέα της αναμονής του αποτελέσματος με πιανει ριγος..Σήμερα έχω καφέ..όχι αίμα.Πήρα το γιατρο και μου είπε ότι δεν θα ναι τιποτα και να το παρακολουθω παλι και να ξαναμιλήσουμε Δευτέρα.Αν επρόκειτο για εγκυμοσύνη δεν θα μου το έλεγε ο γιατρος να το κανω??Ξέρω κι εγω..πάλι άγχος και προβλήματα..χάλια είμαι :(

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Εγώ να σε περάσω για προβληματική ... που ενάμιση μήνα τρέναρα να ξαναπάω στο γιατρό και βολευόμουνα με χιλιες δυο δικαιολογίες ;;; Σε καταλαβαίνω απολύτα πίστεψε με ...

Απλά σου λέω να αποκλεισεις το ενδεχόμενο για να μη την πατήσεις σαν έμενα που περνάω πραγματικά δύσκολα τώρα, αγωνιώντας κάθε στιγμή για το αν θα καταφέρω να φτάσω μέχρι τέλους και κρατήσω αγκαλιά το μπεμπάκι μου .... Ξέρεις πόσα αν με καταδιώκουν;;; Αν το είχα αντιληφθει νωρίτερα, αν πρόσεχα λίγο παραπάνω, αν αν αν ...

Σίγουρα ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα ... αλλα τουλάχιστον έχετε το σαν πιθανότητα στο πίσω μέρος του μυαλού σου και προσπάθησε να μην κουράζεσαι υπερβολικά και κυρίως μην σηκώνεις βαρη ....

1aLup3.png

BtUIp3.png

Καλημέρα!!! Τελικά έκανα σημερα το τεστ..δεν ειμαι εγκυος..ευτυχως!! Μου έφυγε αυτο το βάρος.Μάλλον ανωμαλία του κύκλου θα ήταν όπως είπε και ο γιατρος.Σήμερα δεν έχω ούτε καφέ..ελπίζω να τελείωσε εδω.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

• 11 months later...

προκειται για μια φιλη μου που προσπαθουν για παιδακι...

ειχε τελευταια περιοδο στις 5/9 και εχει απο προχθες σταγονες αιμα περισσοτερο στο χαρτι.

εχει πολυκυστικες,δεν παιρνει φαρμακα και εχει και οπισθια καμψη της μητρας.

η γυναικολογος της της ειπε οτι εχει ωορηξια και οτι απο αυτο ειναι το αιμα.

τους προτεινε να ερθουν σε επαφη χθες και με συγκεκριμενη σταση(συγνωμη κιολας)εξαιτιας της μητρας.εκεινοι ακουσαν τις συμβουλες της και γεμισαν αιμα.

εσεις τι πιστευετε για ολο αυτο?

μηπως ειναι διαταραχη του κυκλου?

δεν θα επρεπε να παει κιολας να την δει?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!