Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διαρροιες κι εγκυμοσυνη

Recommended Posts

βρε κοριτσια απο τον 4ο μηνα της εγκυμοσυνης υποφερω απο διαρροιες.εχω ξεχασει πως ειναι να ενεργουμαι κανονικα,ομως τελευταια υποφερω κι απο πολυωρους πονους σαν περιοδου.οπου κανω απανωτες διαρροιες και τρεχω ολο στο γιατρο για υπερηχο και τουλαχιστον καθε φορα διαπιστωνουμε πως δεν ειναι απο το μπεμπουλινι μου.ομως αρχιζω κι ανησυχω για μενα,ειναι φυσιολογικο;ειχε καποα αναλογη εμπειρια;να σημειωσω οτι και πριν εγκυμοσυνη ειχα συνδρομου ευερεθιστου εντερου αλλα οχι επι μηνες διαρροια. ο γυναικολογος μου ειπε να κανω καλλιεργεια κοπρανων αλλα μου φαινεται βουνο καταλαβαινετε για ευνοητους λογους.

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς !!!

Αύριο μπαίνω στον μήνα μου (ένατο) και υποφέρω απο διάρροιες απο τον έβδομο.

Εγώ πιστεύω πως φταίνε τα συμπληρώματα που παίρνω.

Δηλαδή το μαγνήσιο, σίδηρο και ασβέστιο.

Ειδικά το πρωί, τρέχω και δεν φτάνω !!! :)

nnZSp2.pngo2vbp2.png

Μια από τα ίδια! Στον 7Ο ξεκίνησαν έντονα τα φαινόμενα και υποψιάζομαι και εγώ λόγο μαγνησίου και άλλων. Αφού 2 φορές η διάρροια ήταν τόσο έντονη που αναγκάστηκα να πάρω Imodium, το έντερο μου με συσπάσεις και φοβήθηκα και πήρα τον γυναικολόγο μου και μου είπε να πάρω το φάρμακο να σταματήσει. Τι πράγμα και αυτό...λες και δεν φτάνουν οι αϋπνίες, η δύσπνοια, η υπόταση και η ζεστή...

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

κοριτσια με αυτο το θεμα ζω ενα δραμα.εχω ξεχασει πβς ειναι να ενεργεισαι κανονικα.ομως τελευταια εχω και τρελους πονοκοιλους και τρεχω για υπερηχο γιατι φοβαμαι για το παιδακι μου αλλα δεν ειναι λεει απο την εγκυμοσυνη και μου ειπε για καλλιεργεια κοπρανων που μαλλον δεν θα αποφυγω:(.επισης να τρωω μπανανες γιατι με τις διαρροιες χανεται το καλιο.εσεις πονατε κιολας;;

Διαφημίσεις

• 5 years later...

Γεια σας!!! Έχω και εγώ θέμα! Είμαι στην 28 εβδομάδα μου 3 μέρες τώρα έχω διάρροια στην αρχή λιγάκι έντονη μετά όχι ιδιαίτερα την 3 μέρα καθόλου και σήμερα 4 μέρα από την αρχή έχω πάλι !!! Να σας πω την αλήθεια μου φοβάμαι γιατί έχω ακούσει για πρόωρο τοκετό από τη μια έχω πολύ κρύες πατούσες ότι και αν κάνω και σκέφτομαι μήπως ψιλό κρυωσα και όλο αυτό!!