Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καθετηριασμός στην καρδούλα

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα. Όπως ξαναέγραψα, έχω 2 κορίτσια, 7μιση μηνών. Πρόωρα, 29 εβδ. Από όταν γεννήθηκαν, είχαν κάτι αρτηρίες στην καρδιά ανοιχτές, οι οποίες έκλεισαν, αλλά παρέμεινε μια, η ίδια και στις 2 ανοιχτή. Νομίζω ο αρτηριακός πόρος, δεν είμαι 100%. Λοιπόν, πριν 1μιση μήνα, πήγαμε στον καρδιολόγο ο οποίος εξέτασε και τις 2 και μας είπε ότι αυξάνεται το μέγεθος των κοιλιών, αλλά είναι ακόμα μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια, και μάλλον απο δω και μπρος δεν θα κλείσει από μόνο του γιατί μεγάλωσαν τα μωρά αρκετά, είναι ως μέχρι μια ηλικία....Κάποιους μήνες. Πριν μια βδομάδα ξαναπήγαμε για εξέταση, και τα αποτελέσματα ήταν ότι της Μαρίνας μειώθηκε το μέγεθος τον κοιλιών-καλί δηλαδή αυτό- αλλά της Μαρίας αυξάνεται και έτσι αρχές Σεμπτέβρη περιμένουμε τον γιατρό από το Ισραήλ, να της γίνει ο καθετηριασμός να κλείσει η τρυπούλα γιατί μπορεί αν το καθυστερήσουμε να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην καρδιά.. Έτυχε σε καμιά από εσας? Θα το περάσουμε κι αυτό...:-(

Διαφημίσεις

Δεν έχω ανάλογη εμπειρία αλλά θέλω να σου ευχηθω περαστικά και γρήγορα. Επειδή είναι καλοκαίρι και πολλοί λείπουν για διακοπές επανέφερε το θέμα σου σε μερικές μέρες που θα αρχίσουν να γυρνάνε μήπως το δει κάποιος που γνωρίζει κάτι. Και πάλι περαστικά!

S02fp3.png

LnVyp3.png

Κορίτσια επαναφέρω το θέμα. Όπως ξαναέγραψα, έχω 2 κορίτσια, 8 μηνών. Πρόωρα, 29 εβδ. Από όταν γεννήθηκαν, είχαν κάτι αρτηρίες στην καρδιά ανοιχτές, οι οποίες έκλεισαν, αλλά παρέμεινε μια, η ίδια και στις 2 ανοιχτή. Νομίζω ο αρτηριακός πόρος, δεν είμαι 100%. Λοιπόν, πριν 1μιση μήνα, πήγαμε στον καρδιολόγο ο οποίος εξέτασε και τις 2 και μας είπε ότι αυξάνεται το μέγεθος των κοιλιών, αλλά είναι ακόμα μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια, και μάλλον απο δω και μπρος δεν θα κλείσει από μόνο του γιατί μεγάλωσαν τα μωρά αρκετά, είναι ως μέχρι μια ηλικία....Κάποιους μήνες. Πριν μια βδομάδα ξαναπήγαμε για εξέταση, και τα αποτελέσματα ήταν ότι της Μαρίνας μειώθηκε το μέγεθος τον κοιλιών-καλό δηλαδή αυτό- αλλά της Μαρίας αυξάνεται και έτσι αρχές Σεμπτέβρη περιμένουμε τον γιατρό από το Ισραήλ, να της γίνει ο καθετηριασμός να κλείσει η τρυπούλα γιατί μπορεί αν το καθυστερήσουμε να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην καρδιά.. Έτυχε σε καμιά από εσας? Θα το περάσουμε κι αυτό...

Τα νέα μας είναι, ότι η ομάδα γιατρών από το Ισραήλ, μας ειδοποίησε ότι πρέπει να μεταφερθούμε εμείς στο Ισραήλ να καθετηριάσουν το μωρό μου, γιατί στην Κύπρο δεν μπορούν να μας το κάνουν λόγω της ηλικίας του μωρού.. :(((((( Κορίτσια, δεν ταξίδεψα ποτέ με αεροπλάνο, φοβάμαι πάρα πολύ να ταξιδέψω με αυτό,:cry: τι να κάνω, πρέπει να πάω, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.. Είμαστε άνεργοι και οι δύο, ξέρει κάποιος να μου πεί από την Κύπρο αν καλύπτονται τα έξοδα από την κυβέρνηση? SOS SOS SOS απαντήστε σας παρακαλώ:cry::cry:

Κορίτσια επαναφέρω το θέμα. Όπως ξαναέγραψα, έχω 2 κορίτσια, 8 μηνών. Πρόωρα, 29 εβδ. Από όταν γεννήθηκαν, είχαν κάτι αρτηρίες στην καρδιά ανοιχτές, οι οποίες έκλεισαν, αλλά παρέμεινε μια, η ίδια και στις 2 ανοιχτή. Νομίζω ο αρτηριακός πόρος, δεν είμαι 100%. Λοιπόν, πριν 1μιση μήνα, πήγαμε στον καρδιολόγο ο οποίος εξέτασε και τις 2 και μας είπε ότι αυξάνεται το μέγεθος των κοιλιών, αλλά είναι ακόμα μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια, και μάλλον απο δω και μπρος δεν θα κλείσει από μόνο του γιατί μεγάλωσαν τα μωρά αρκετά, είναι ως μέχρι μια ηλικία....Κάποιους μήνες. Πριν μια βδομάδα ξαναπήγαμε για εξέταση, και τα αποτελέσματα ήταν ότι της Μαρίνας μειώθηκε το μέγεθος τον κοιλιών-καλό δηλαδή αυτό- αλλά της Μαρίας αυξάνεται και έτσι αρχές Σεμπτέβρη περιμένουμε τον γιατρό από το Ισραήλ, να της γίνει ο καθετηριασμός να κλείσει η τρυπούλα γιατί μπορεί αν το καθυστερήσουμε να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην καρδιά.. Έτυχε σε καμιά από εσας? Θα το περάσουμε κι αυτό...

Τα νέα μας είναι, ότι η ομάδα γιατρών από το Ισραήλ, μας ειδοποίησε ότι πρέπει να μεταφερθούμε εμείς στο Ισραήλ να καθετηριάσουν το μωρό μου, γιατί στην Κύπρο δεν μπορούν να μας το κάνουν λόγω της ηλικίας του μωρού.. :(((((( Κορίτσια, δεν ταξίδεψα ποτέ με αεροπλάνο, φοβάμαι πάρα πολύ να ταξιδέψω με αυτό,:cry: τι να κάνω, πρέπει να πάω, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.. Είμαστε άνεργοι και οι δύο, ξέρει κάποιος να μου πεί από την Κύπρο αν καλύπτονται τα έξοδα από την κυβέρνηση? SOS SOS SOS απαντήστε σας παρακαλώ:cry::cry:

Δύσκολα όσα περιγράφεις καλή μου! Δεν ξέρω για την κυβέρνηση της Κύπρου, εδώ δεν ξέρω για της Ελλάδας...όμως αυτό που θα έκανα εγώ είναι να επικοινωνήσω με τον ασφαλιστικό μου φορέα(αν υπάρχει δεδομένου ότι είστε και οι δύο άνεργοι), αλλά και με την τοπική μου ενορία. Είναι απίστευτα αυτά που παρέχει η Εκκλησία σε τόσο δύκολους καιρούς. Και ειδικά για θέμα υγείας...πιστεύω ότι, αν μη τι άλλο, θα σας κατευθύνει. Καλό κουράγιο!

Διαφημίσεις

Δυστυχως ουτε εγω γνωριζω κατι για να σε κατευθυνω..μονο θελω να σου ευχηθω να σας πανε ολα καλα και να γυρισετε γρηγορα πισω υγιεις...α, και να μη φοβασαι ΚΑΘΟΛΟΥ το αεροπλανο;)

αν εννοεις ανοιχτο βοταλιο πορο εκανε η κορη μου πριν 3 χρονια με καθετηριασμο στο ωνασιο.μεσω ικα δεν πληρωσα ουτε 1 λεπτο.ο γιατρος επισης δεν πηρε ΤΙΠΟΤΑ οσο κ αν τον κυνηγησα να του δωσω εγω κατι.μηπως να κοιταγες την εκδοχη της αθηνας?σαν επεμβαση διαρκει περιπου μια με μιαμιση ωρα..ελπιζω λιγο να βοηθησα

Είμαι από Κύπρο. Πήγαμε και εμείς Ισραήλ με το νεογέννητό μας τον περασμένο Δεκέμβρη. Εμείς έχουμε ένα πολύ πιο σοβαρό πρόβλημα. Κάναμε καθετηριασμό αλλά και επέμβαση ανοικτής καρδίας. Έχω πολλές εμπειρίες από Ισραήλ. Ευχαρίστως να σε βοηθήσω. Το email μου είναι [email protected] στείλε μου email με τον αριθμό του τηλεφώνου σου για να μπορέσουμε να μιλήσουμε. Δεν χρειάζεται να πληρώσεις τίποτα. Πάρε τηλέφωνο στο Μακάρειο στο 22405314. Ζήτησε να μιλήσεις με τον παιδοκαρδιολόγο Δρ Ανδρέα Ρουσουνίδη. Υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος που στηρίζει οικονομικά τις οικογένειες που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για παιδοκαρδιολογικά θέματα. Θα τα πούμε από το τηλέφωνο.

Αν δεν σε πρόλαβα εύχομαι όλα να πήγαν καλά.

pbKOp2?r=1289202199