Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαγνωστικό για Β επιπέδου

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μπορω να σου συστησω ανεπιφυλακτα το ''εμβρυο΄΄ στο Κολωνακι εγω κατεληξα σε ενα υπερηχογραφιστη εκει μετα απο 3 που πηγα λογω μεγαλης αυχενικης μπορω να σου στειλω με πμ το ονομα του αν ενδιαφερεσαι και το τηλ του κεντρου ειναι πραγματικα πολυ καλος

Πολύ ευχαριστημένη έμεινα και εγώ απο τον Π. Καμινόπετρο στο Ν.Ψυχικό. Σοβαρός επιστήμονας, εξαιρετικά σχολαστικός, σου αφιερώνει πάρα πολύ χρόνο κατα τη διάρκεια της εξέτασης ... και ας γίνεται ο χαμός απο τα πολλά ραντεβού. Έχω ακούσει από πολλούς πολύ καλα λόγια, θεωρείται "ειδικός" σε δύσκολες περιπτώσεις και ότι δεν στέλνει εύκολα για άμνιο.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι επειδή έχει παρα πολύ δουλειά πρέπει να κλείσεις πολύ νωρίτερα ραντεβού και να περιμένεις αρκετά γιατί δεν ξέρεις πόση ώρα θα κρατήσει η κάθε προηγούμενη εξέταση ... μπορεί να σε βάλει μέσα ... να σε ξαναβγάλει και να περιμένεις γιατί δεν τον βολευε η σταση του μωρου ... σου λέω πολυ ψείρας...

Εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη, δυστυχώς δεν τα κατάφερα να με δει και ας τηλεφώνησα ένα μήνα νωρίτερα και τους παρακάλεσα. Απογοητεύτηκα γιατί ήθελα να με τσεκάρει αυτός σε αυτή τη δύσκολη εγκυμοσύνη ... τεσπα ...

Πήγα σε κάποιον άλλον και καμιά σχέση η εξέταση ... η μέρα με τη νύχτα μου φάνηκε .. λες και ήθελε να με ξεπετάξει ... και δεν είχε και αμάν τον κόσμο να περιμένει από έξω ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Κι εγώ στον Π.Καμινόπετρο πήγα για αυχενική διαφάνεια & υπερήχο β'επιπέδου & μέχρι στιγμής έχω μεινει πολυ ευχαριστημένη γιατι είναι πολύ σχολαστικός και δεν αφήνει τίποτα στην τυχη του & σου εμπνει εμπιστοσύνη. Βεβαια γίνεται χαμός από κοσμο και έχει μεγάλη αναμονή, πρεπει δηλ. να τηλεφωνήσεις πριν πας στο προκαθορισμενο ραντεβού γιατί μπορεί να τύχει να καθυστερήσεις και 2-3 ώρες από το καθορισμενο.

Παρόλο τον κόσμο όμως σε έχει τουλάχιστον μισή ώρα στον υπέρηχο, αλλα μετα στο γραφείο του είναι αρεκετά συντομος. Γενικά είναι καλός θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα.

Μπορω να σου συστησω ανεπιφυλακτα το ''εμβρυο΄΄ στο Κολωνακι εγω κατεληξα σε ενα υπερηχογραφιστη εκει μετα απο 3 που πηγα λογω μεγαλης αυχενικης μπορω να σου στειλω με πμ το ονομα του αν ενδιαφερεσαι και το τηλ του κεντρου ειναι πραγματικα πολυ καλος

Καλά πόσες ώρες χρειάστηκε να περιμένεις? Στο έμβρυο έκανα αυχενική διαφάνεια και ΡΑΡΡ Α πήγαινα από τις 6 για να μπω στις 9!!Άσε που είναι πανάκριβο! Το μόνο που άξιζε είναι η κασέτα που σου δίνουν με το μωρό!

Διαφημίσεις