Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοηθεια για κακακια με θερμομετρο

Recommended Posts

Καλημερα !

Θα χρειαστω τις αποψεις σας κ τις εμπειριες σας για μια ακομη φορα !

Εχω ενα αγορακι 2 μηνων κ κατι κ κανουμε μεικτη διατροφη .

Δεν ειχαμε κανενα προβλημα με τα κακα μας μεχρι πριν απο 2 περιπου εβδομαδες .

Αρχισε να δυσκολευεται παρα πολυ κ φτασαμε κ 3 μερες για να κανουμε . Τοτε βαλαμε υποθετο αφου συμβουλευτηκαμε το γιατρο εννοειται .

Αλλαξαμε κ γαλα (απο novalac πηραμε frizolac σε συνδιασμο με frizolac comfort) κ βαζουμε κ χαμομηλι σε καθε γευμα .

Κ παλι δυσκολευοταν κ μου ειπε η μαμα μου να τον βοηθησω με το θερμομετρο . Εγω ειχα ενδοιασμους , αλλα επειδη εβλεπα το μωρο να υποφερει την αφησα να το δοκιμασει . Οντως , το μωρο ενεργηθηκε αμεσως . Στην αρχη με δυσκολια , αλλα μετα εκανε κ αλλα μονος του .

Απο κεινη τη μερα τον βοηθαμε συχνα - πυκνα με το θερμομετρο .

Χθες που πηγαμε στον γιατρο του το ειπα κ δεν διαφωνησε , αλλα ειπε οτι δεν πρεπει να γινεται συνεχεια κ φυσικα εχει δικιο .

Εγω ομως σαν παρανοικη μανα , εκτος απο το οτι δεν κανει συνεχεια για να μη μαθει να κανει μονο ετσι κακα δε θελω να τον βοηθαω κ πολυ-πολυ με το θερμομετρο γιατι ειναι αγορακι κ καταλαβαινετε ...:oops: Δεν θελω να τον πολυπειραζουν εκει πισω !

Το εχει σκεφτει κ αλλη αγορομανα αυτο ή μονο εγω ειμαι τοσο παρανοικη ;

Η μανα μου που της το ειπε με βριζει κ μου λεει οτι κ θερμομετρο στο πωπουδακι βαζουμε στα μωρα !

Ειναι το ιδιο ομως ;

Υ.Γ. Εχω απολυτη συναισθηση του ποσο χαζη μπορει να ακουγομαι κανοντας τετοιες σκεψεις !

Live like it is heaven on earth ..!

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Διαφημίσεις

Το θερμομετρο στον πρωκτο μπορει να προκαλεσει αιμοραγια.

Καλυτερα να βαζεις λιγο λαδακι με ενα βαμβακακι και να κανεις μαλαξεις στο πωπουδακι.

Παρολαυτα οι 3 μερες δεν ειναι πολλες, ενα μωρο μπορει να ενεργηθει απο 0 φορες μεχρι και 24 το 24ωρο, εμεις ανηκουμε στη 2ρη κατηγορια. Βεβαια τωρα μεγαλωσαμε ( 1 ετουσ ) αλλα και παλι 3-4 φορες θα ενεργηθουκε τη μερα.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Το θερμομετρο στον πρωκτο μπορει να προκαλεσει αιμοραγια.

Καλυτερα να βαζεις λιγο λαδακι με ενα βαμβακακι και να κανεις μαλαξεις στο πωπουδακι.

Παρολαυτα οι 3 μερες δεν ειναι πολλες, ενα μωρο μπορει να ενεργηθει απο 0 φορες μεχρι και 24 το 24ωρο, εμεις ανηκουμε στη 2ρη κατηγορια. Βεβαια τωρα μεγαλωσαμε ( 1 ετουσ ) αλλα και παλι 3-4 φορες θα ενεργηθουκε τη μερα.

Κ μεις ετσι καναμε , αλλα ξαφνικα αλλαξε !

Κ ταλαιπωρειται ο καημενος . Ζοριζεται πολυ !

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση !

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Κ μεις ετσι καναμε , αλλα ξαφνικα αλλαξε !

Κ ταλαιπωρειται ο καημενος . Ζοριζεται πολυ !

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση !

δεν είναι λύση το υπόθετο ούτε το θερμόμετρο (αυτό πρώτη φορά το ακούω). πρέπει να δοκιμάσεις άλλο γάλα με το γιατρό σου. γιατί δεν παίρνει μόνο frisolac comfort?

δεν είναι λύση το υπόθετο ούτε το θερμόμετρο (αυτό πρώτη φορά το ακούω). πρέπει να δοκιμάσεις άλλο γάλα με το γιατρό σου. γιατί δεν παίρνει μόνο frisolac comfort?

Τι να σου πω ;

Μου ειπε να βαζω μισο-μισο αν του φτιαχνω 120 ml κ αν φτιαχνω 150 ml 3 μεζουρες comfort κ 2 κανονικο .

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Διαφημίσεις

Στην αρχή, μπορείς να ετοιμάζεις το γάλα του μόνο με το comfort, μέχρι ν'αρχίσει να λειτουργεί το εντεράκι του και σταδιακά να αντικαθιστάς μεζούρες comfort με το κανονικό!

Έτσι έκανα εγώ στον δικό μου που παρουσίασε και αυτός δυσκοιλιότητα και έφτιαξε το πρόβλημα!

Στην αρχή, μπορείς να ετοιμάζεις το γάλα του μόνο με το comfort, μέχρι ν'αρχίσει να λειτουργεί το εντεράκι του και σταδιακά να αντικαθιστάς μεζούρες comfort με το κανονικό!

Έτσι έκανα εγώ στον δικό μου που παρουσίασε και αυτός δυσκοιλιότητα και έφτιαξε το πρόβλημα!

Ευχαριστω πολυ-πολυ για την απαντηση !

S8vKp2.png?0fKsGsow

bcHCp3.png?2xpjfQKo

Τι να σου πω ;

Μου ειπε να βαζω μισο-μισο αν του φτιαχνω 120 ml κ αν φτιαχνω 150 ml 3 μεζουρες comfort κ 2 κανονικο .

ξανασυζήτησέ το μαζί του και ίσως σου προτείνει 1 -2 γεύματα της ημέρας να είναι μόνο comfort.

η αδερφή μου άλλαξε στο μωρό 5 γάλατα μέχρι να καταλήξει σε αυτό που έπινε ο μπέμπης που ειχε το ίδιο πρόβλημα με εσάς.

Καλησπερα!Θα συμφωνησω και εγω να ρωτησεις τον γιατρο σου ξανα για το γαλα.Πιναμε και εμεις το comfort αλλα μονο του.Το θηλαζεις η πινει μονο ξενο?Αν το θηλαζεις προσεξε και λιγο την διατροφη σου.Το θερμομετρο,οπως ειπαν και οι αλλες,δεν ειναι λυση.Μια φορα την εβδομαδα αντε δυο στο ζορι.Και κατι πολυ σημαντικο!Σε πολλα μωρα το τσαι χαμομηλι λειτουργει αντιθετα!Δηλαδη αντι να τα βοηθησει να ηρεμησει το εντερο,να ενεργηθει τα σφηγγει,οπως ακριβως γινοταν με την δικη μου.Οχι μονο δεν εκανε τα κακα της,αλλα την ζοριζε και η κοιλιτσα της.Βολευτηκαμε με το τσαι απο μαραθο και για τους κολικους και για τα κακα απο πολυ μωρο,αλλα το επινε σκετο οχι μεσα στο γαλα,μεχρι και 4-5 μηνων της το εδινα