Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τελικά είμαι έγκυος?

antia1989

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, είμαι καινούργια στο φόρουμ και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα. Το θέμα μου είναι ότι τελευταία περίοδο είχα στις 26/6 με κύκλο 27-30 ημερών. Στις 30/7 έκανα δυο τεστ baby or not όπου το ένα το εκανα το πρωι και έδειξε μια ευδιάκριτη αχνή ροζ γραμμή θετικό και το δεύτερο το βραδυ της ιδιας μερας και βγηκε μια πολυ πολυ αχνη γραμμη. Αυτο που αναρωτιέμαι είναι να χαρώ ή να περιμενω μεχρι τη β χοριακή? Μήπως δοκίμασε κάποια άλλη αυτο το τεστ? Ακούω εμπειρίες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

08Irp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια, είμαι καινούργια στο φόρουμ και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα. Το θέμα μου είναι ότι τελευταία περίοδο είχα στις 26/6 με κύκλο 27-30 ημερών. Στις 30/7 έκανα δυο τεστ baby or not όπου το ένα το εκανα το πρωι και έδειξε μια ευδιάκριτη αχνή ροζ γραμμή θετικό και το δεύτερο το βραδυ της ιδιας μερας και βγηκε μια πολυ πολυ αχνη γραμμη. Αυτο που αναρωτιέμαι είναι να χαρώ ή να περιμενω μεχρι τη β χοριακή? Μήπως δοκίμασε κάποια άλλη αυτο το τεστ? Ακούω εμπειρίες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο τεστ αλλά από όσο ξέρω είναι καλό πάντα να γίνεται με τα πρωινά ούρα, τότε είναι κ πιο σίγουρα τα αποτελέσματα! Γενικά δεν είμαι των τεστ προτιμώ την χοριακή που είναι πάντα σίγουρη! Εύχομαι σύντομα να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα :P

Τελικα έκανα σήμερα χοριακή με τιμη 42 . Αυτό τωρα με προβλημάτισε γιατί εκεί στο χημείο μου είπαν ότι είμαι 1-2 εβδομάδες έγκυος το πολύ, ενώ εγώ έχω μια εβδομάδα καθυστερηση. Δεν έπρεπε να δείξει περισσότερο? Κορίτσια έχω αγχωθεί πολύ και το μυαλό μου βάζει τα χειρότερα.. έχει καμιά παρόμοια εμπειρια με χαμηλή χοριακή? Μήπως είναι εξωμήτριο?

08Irp2.png

Τελικα έκανα σήμερα χοριακή με τιμη 42 . Αυτό τωρα με προβλημάτισε γιατί εκεί στο χημείο μου είπαν ότι είμαι 1-2 εβδομάδες έγκυος το πολύ, ενώ εγώ έχω μια εβδομάδα καθυστερηση. Δεν έπρεπε να δείξει περισσότερο? Κορίτσια έχω αγχωθεί πολύ και το μυαλό μου βάζει τα χειρότερα.. έχει καμιά παρόμοια εμπειρια με χαμηλή χοριακή? Μήπως είναι εξωμήτριο?

Δεν εχει σημασια η τιμη της χοριακης αρκει σε 2-3 24ωρα να διπλασιαστει τουλαχιστον,

Καλη επιτυχια...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ μου δίνετε κουράγιο. Πρώτη εγκυμοσύνη μου ειναι και εχω πανικοβληθει. Αυτο ειπε και η χημικός ότι σημασία έχει να διπλασιάζεται μερα με την ημερα.. Εγω οπως τα υπολόγισα η σύλληψη έγινε πριν 3 εβδομάδες. Δεν ξέρω αν παίζει το ενδεχομενο να είχα καθυστερημένη σύλληψη. Πάντως αίμα δεν έχω δει ή κατι περίεργο. Μονο κάτι τραβήγματα νιώθω στην κοιλιά μου στην αριστερή πλευρά. lizzy ποια μερα του κύκλου σου έδειξε 40? Εγω είμαι στην 36 μερα από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου μου.

08Irp2.png

την 34 μερα εκανα χοριακη 19 μερες μετα την επαφη! μετα πηγε 82 νομιζω και ν μην στα πολυλογω απλα διπλασιαζονταν ωσπου απο ενα σημειο και μετα πηρε φορα και πηγε 1200+...ο γυναικολογος μου ειπε οτι ειναι αναλογα στην γυναικα σε αλλες αυξανεται πολυ γρηγορα σε αλλες πιο αργα αλλα αυξανεται! στο μικροβιολογικο μου ελεγαν οτι μαλλον δεν παει καλα και τετοια με αποτελεσμα το αγχος μου να βαραει κοκκινο...

Στο βιολογικό η χημικός δεν έδειξε καποια ανησυχία και είπε ότι δεν έχει σημασία το νουμερο φτανει να διπλασιαζεται και οτι μαλλον προκειται για καθυστερημενη συλληψη. Γιατρο δεν έχω παει ακομα και οπως ειπε κι εκεινη ειναι νωρις για να δει κατι. Θα παω ξανα την Παρασκευή να δουμε πως παει.

08Irp2.png

Αχ αυτά τα τέστ...! Σε φίλη μου η οποία ειχε και μειωμένη γονιμότητα λόγω του οτι είχε μόλις διακόψει εξάμηνη θεραπεία για ενδομητρίωση, έτυχε το εξής: Είχε ζαλάδες, εμετούς, αδυναμία και όλα τα συναφή και αποφ΄σισε να κάνει ένα τέστ αν και σίγουρη οτι αποκλείεται να είναι έγκυος, και όντως το τέστ βγήκε αρνητικό (φυσικά μπορεί να μην το έκανε εκείνη σωστά) και δεν το επανέλαβε αφού ούτως ή αλλιώς δεν πίστευε οτι μπορεί να είναι έγκυος. Πηγαίνει λοιπόν στον παθολόγο για να μάθει γιατι κάνει εμετούς και φυσικά δεν βρήκε τίποτα ο άνθρωπος. Μίλησε βέβαια για πιθανότητα εγκυμοσύνης αλλά η κοπέλα ανένδοτη, επέμενε οτι δεν υπάρχει περίπτωση. Τελικά αποφάσισε να επισκεφτεί και το γυναικολόγο και ακολουθεί ο διάλογος τους.

κοπέλα: έχω αυτά τα συμπτώματα(εμετούς..)

γιατρός: είσαι εγκυος

κοπέλα: όχι δεν είμαι, αποκλείεται άκανα και τέστ

γιατρός: σου λέω είσαι έγκυος

κοπέλα: όχι δεν είμαι

Αφού κάνει την εξέταση..

γιατρός: είσαι έγκυος

κοπέλα: τι, πάλι κύστη έχω, αφού την τελευταία φορά που ήρθα ήμουν πολύ καλά :( γιατί, γιατί?

γιατρός: Θέλεις να ακούσεις την καρδιά του?

Ε κάπου εκεί αρχίσανε τα κλάματα κλπ...

Είναι απο τις πιο γλυκιές ιστορίες που έχω ακούσει. Συμπέρασμα αν θές να είσαι σίγουρη πήγενε στο γιατρό και μην πέρνεις χάπια για το στομάχι νομίζοντας οτι έχεις γαστρίτιδα ή κάτι τέτοιο :P

"Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά μέσα στο νεράκι μαζί με τα μωρά" :D 

Εχω ακουσει γι αυτους τους περίφημους πονους εμφύτευσης. Ειχα ελευθερη επαφη τη 14 μερα του κυκλου και ενω τη ιδια μερα ειχε θετικοποιηθει το τεστ ωορρηξιας. Απο χθες 21η μερα ένιωθα αιχμηρους πονους πολυ χαμηλα σχεδον στον κολπο τοσο που αναρρωτηθηκα αν εχω κολπιτιδα. Αλλα τα υγρα ήταν εντελώς άοσμα και λευκά. Απο σημερα το πρωι αισθανομαι τραβηγματα στις ωοθηκες αμφω και μια κοιλιακη δυσφορία. Ειναι πολυ νωρις για να μου ερθει η περιοδος (λογικα θα ερθει σε 6 μερες) και εγω γενικα δεν εχω πονους στη περιοδο παρα μονο σπανιως την πρωτη μερα. Την Κυριακη το πρωι αν δεν αδιαθετησω σκεφτομαι να κανω τεστ.... Θα μπορουσαν αυτοι οι πονοι να αντιστοιχουν σε πονους εμφυτευσης???

Διαφημίσεις

argini μακαρι να εχεις τα ποθητα αποτελεσματα.. Τις ημερες που ήταν να ερθει η περιοδος μου ηταν ολα συνηθισμενα, μεχρι και το σπυρακι της περιοδου ηρθε. Αυτο ομως που με ψιλιασε ηταν το γεγονος οτι ενω περιμενα να δω περιοδο είχα ελαφριες ενοχλησεις για 4 ημερες συνεχομενες οπως τα προμηνυματα της περιοδου κατι που δεν μου εχει τυχει ξανα.. τωρα αν αυτα ειναι τα πονακια της εμφυτευσης και με βαση τη χοριακη που εκανα.. πολυ πιθανών. Τωρα απλά νιωθω κάποια τραβηγματα αραια και που. Ωστοσο δεν ειμαι και η πιο εμπειρη.

08Irp2.png

argini μακαρι να εχεις τα ποθητα αποτελεσματα.. Τις ημερες που ήταν να ερθει η περιοδος μου ηταν ολα συνηθισμενα, μεχρι και το σπυρακι της περιοδου ηρθε. Αυτο ομως που με ψιλιασε ηταν το γεγονος οτι ενω περιμενα να δω περιοδο είχα ελαφριες ενοχλησεις για 4 ημερες συνεχομενες οπως τα προμηνυματα της περιοδου κατι που δεν μου εχει τυχει ξανα.. τωρα αν αυτα ειναι τα πονακια της εμφυτευσης και με βαση τη χοριακη που εκανα.. πολυ πιθανών. Τωρα απλά νιωθω κάποια τραβηγματα αραια και που. Ωστοσο δεν ειμαι και η πιο εμπειρη.

Σε ευχαριστω για την απάντηση. Θα παρακολουθησω πως θα εξελιχθουν οι πόνοι τις επομενες μερες...και εμενα με εντυπωσιαζει η παρουσια τους διοτι , όπως, ειπα δεν ποναω πριν την περιοδο...αλλα ποτε δεν ξερεις...μονο η χοριακη ή το θετικο τεστ ειναι η σιγουρη απαντηση...ας ελπισουμε να ειναι και το δικο μου τεστ θετικο....ευχομαι να έχεις μια ομαλή, τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να χαρεις το ανοιξιατικο αστεράκι σου!!:-P:-P:-P

Είμαι σίγουρη πως πολλοί θα έχουν ανεφερθεί στο ίδιο θέμα σε αυτό το forum αλλά ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ και γω τις ανησυχίες μου και να ακούσω την γνώμη σας. Είμαι 17,5 και παρθένα. Τις προάλλες το αγόρι μου απλά ακούμπησε το μόριο του στα γεννητικά μου οργανα. Δεδομένου οτι έχω ακόμα παρθενικό υμένα δεν ανησύχησα αλλά μετά απο μία έρευνα είδα οτι υπάρχουν πιθανότητες να μείνω έγκυος με τα προσπερματικά υγρά κι ας είμαι παρθένα.. ισχύει;;; Να σημειωθεί οτι το αγόρι είχε τελειώσει πριν απο 15-20 λεπτά.. Ευχαριστώ.

Είμαι σίγουρη πως πολλοί θα έχουν ανεφερθεί στο ίδιο θέμα σε αυτό το forum αλλά ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ και γω τις ανησυχίες μου και να ακούσω την γνώμη σας. Είμαι 17,5 και παρθένα. Τις προάλλες το αγόρι μου απλά ακούμπησε το μόριο του στα γεννητικά μου οργανα. Δεδομένου οτι έχω ακόμα παρθενικό υμένα δεν ανησύχησα αλλά μετά απο μία έρευνα είδα οτι υπάρχουν πιθανότητες να μείνω έγκυος με τα προσπερματικά υγρά κι ας είμαι παρθένα.. ισχύει;;; Να σημειωθεί οτι το αγόρι είχε τελειώσει πριν απο 15-20 λεπτά.. Ευχαριστώ.

Ο παρθενικος υμενας λειτουργει σαν "φραγμα" οποτε μονο εαν σπασει ειναι δυνατον με τα προσπερματικα υγρα να μεινεις εγκυος.

Ο παρθενικος υμενας λειτουργει σαν "φραγμα" οποτε μονο εαν σπασει ειναι δυνατον με τα προσπερματικα υγρα να μεινεις εγκυος.

ναι και γω αυτό πιστεύω.. απλά μου είπαν ότι υπάρχει τρόπος γιατί η περίοδος από κάπου πηγάζει και θεωρούν ότι μπορούν να "πάνε" από εκεί.. όχι ε;

Διαφημίσεις

ναι και γω αυτό πιστεύω.. απλά μου είπαν ότι υπάρχει τρόπος γιατί η περίοδος από κάπου πηγάζει και θεωρούν ότι μπορούν να "πάνε" από εκεί.. όχι ε;

Για να "πανε" πρεπει να περασουν τον παρθενικο υμενα, οποτε δεν ισχυει κατι τετοιο.

Γεια σας και παλι. Στις 31/7 η χοριακη μου εδειξε 42 μοναδες. Σημερα 3/8 βγήκε 147 μοναδες. Ειναι ικανοποιητικη η αυξηση? Κοριτσια τα φωτα σας! Ειμαι πολυ αγχωμενη

08Irp2.png

Γεια σας και παλι. Στις 31/7 η χοριακη μου εδειξε 42 μοναδες. Σημερα 3/8 βγήκε 147 μοναδες. Ειναι ικανοποιητικη η αυξηση? Κοριτσια τα φωτα σας! Ειμαι πολυ αγχωμενη

Μια χαρα ειναι. Με το καλο....!!!!!!!

NAI!!!

Κοριτσια οσο περναει ολο και πιο μπερδεμενο γινεται. Το Σαββατο είχα δει καφέ υγρά στο σκουπισμα ( συγνωμη για τις λεπτομεριες).Πάω στον πρώτο γιατρό μου ανακοινώνει οτι συντομα θα αποβαλλω το πολυ μεχρι την Τριτη και οτι οι χοριακες μου ειναι χαμηλες. Εκει τα επαιξα. Μετα απο λιγο επισκεπτηκα και δευτερο γιατρο ο οποιος με καθησυχασε και με γεμισε ελπιδες. Μου εδωσε ουτρογεσταν και ειπε οτι θα προσπαθουσαμε να κανουμε οτι καλυτερο. Οπως βλεπετε πιο κατω εγραψα τις χοριακες μου. Αν πηγαινα για αποβολη η δευτερη χοριακη θα ειχε ανεβει ? Εχω την εντυπωση πως στην αποβολη βλεπεις κοκκινο αιμα ισχυει? Αχ βρε κοριτσια πειτε κατι θετικο!

08Irp2.png

Αν πηγαινες για αποβολη δεν θα ανεβαινε η χοριακη τοσο πολυ ωστε να διπλασιαστει. Η αποβολη συνηθως εχει εκκρισεις χρωματος κοκκινου.

Κατσε ξεκουρασου και μην σηκωνεις βαρη. Και εγω ειχα 3 φορες αιμα και καφε σε ολη την κυηση και τωρα που σου γραφω παιζει διπλα μου η ενος ετους κορη μου.

Θα επαναλαβεις χοριακη η θα πας για υπερηχο πλεον....??????

Την Παρασκευή έχω ραντεβου για υπέρυχο. Λογικα θα δούμε κατι. Το Σαββατο που πηγα στους γιατρους δεν φαινοταν η εγκυμοσυνη μου απλα κατι σαν δραστηριοτητα στην μητρα. Σημερα τα καφε σταματησαν αλλα ο γιατρος ειπε πως θα παιρνω τα χαπια για 3 μηνες. Να σου πω την αληθεια ειμαι αισιοδοξη απλα περιμενω να ερθει η Παρασκευη να ξεκαθαρισει το τοπιο. Να χαιρεσαι την κουκλα σου!

08Irp2.png

αντια καλησπερα!

η χοριακη σου διπλασιαστηκε πολυ καλα μεσα σε 3 μερες. ειναι οντως χαμηλη σαν ημερα καθυστερησης μετα την περιοδο αλλα μπορει να σημαινει οτι αργησες να κανεις ωορηξια οποτε αν πχ συνελαβες 20η 22ημερα του κυκλου σου τοτε δεν ειανι καθολου χαμηλη η χοριακη σου και πηγαινει μια χαρα. τα καφε μπορει να ναι και απο την εμφυτευση και ο γιατρος σου σου εδωσε προληπτικα προγεστερονη για να ενισυσχυσει τα τοιχωματα του ενδομητριου. δε θα δειτε τιποτα στον υπερηχο, για ναδεις σακο θες τουλαχιστον 2000 μοναδες χοριακης . κανε μια επαναληπτικη στις 5 αυγουστου και αν διπλασιαστει τοτε ολα βαινουν καλως!

καλη επιτυχια!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...