Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Εδώ και 3 ημέρες τα έχω παίξει απο τον βήχα, τον πονόλεμο και το συνάχη που με ταλαιπορούν.

Μέχρι να με πιάσει η ίωση δεν είχα πάρει ίχνος χαπιού ενώ τώρα αναγκάστικα να πάρω depon πάντα με την γνώμη του γιατρού.

Πριν απο λίγο ο γιατρός μου είπε να πιω sinecod για τον βήχα και να κάνω εντριβές με vicks.

Υπάρχει παρόμοια σχετική εμπειρία????????????

Πρώτη φορά είμαι τόσο χάλια....

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Εγώ στον 9ο μήνα τα έπαθα όλα. Κρύωσα και έβηχα πάρα πολύ, συνάχι και όλα τα συναφί. Και εγώ depon έπαιρνα και ένα άλλο για το βήχα. Ο γιατρός μου είχε πει ότι σε αυτή τη φάση που το μωρό είναι πλεόν ολοκληρωμένο θα μπορούσα να πάρω και αντιβίωση αν χειροτερευα. Αφού τις δυο τελευταίες μέρες πριν γεννήσω έκανα και εμετούς. Πάντως στις έγκυες ένα απλό κρύωμα διαρκεί πιο πολύ καιρό.

Πράγματι σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης μπορείς να πάρεις ακόμη και αντιβίωση (amoxil ) αρκεί να μην είσαι αλλεργική. Αν μπορείς να το καταπολεμήσεις μόνο με depon προτίμησέ το πάντως . Το σιρόπι για τον βήχα είναι απαραίτητο να το πάρεις γιατί ο πολύ έντονος βήχας μπορεί να σου προκαλέσει συσπάσεις στη μήτρα και να ξεκινήσει νωρίτερα ο τοκετός. Αν δεις πως με ζεστό γάλα με μέλι μέσα ή φυτικές καραμέλες για τον λαιμό ο βήχας σου επιμένει ΠΙΕΣ σιρόπι δεν θα πάθετε τίποτα. Είναι επικύνδυνη εποχή και μπορεί ο βήχας να εξελιχθεί σε βρογχίτιδα. Επίσης να ξεκουράζεσαι πολύ, να ντύνεσαι καλά( μην έχεις εκτεθειμένο το λαιμό σου) και να τρώς άφθονα φρούτα λαχανικά και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ νερό για να βοηθάς την απόχρεμψη.

Με το καλό το μωράκι.

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας τουλαχιστον νιωθω καλυτερα ψυχολογικα γιατι καταλαβενετε ποσο μεγαλο ειναι το αγχος κ η αγωνια καθε γυναικας στην 1η εγκυμοσυνη της τουλαχιστον....κ στον 9ο(οχι οτι με το καλο στις επομενες θα ναι αλλιως αλλα οσο να ναι θα υπαρχει κ εμπειρια)αλλα πραγματικα μου καναν καλο οι απαντησεις σας ,γιατι οπως ξερετε δεν μπορουμε να μαστε συνεχως μ ενα τηλεφωνο στο χερι σε ανοιχτη γραμμη με το γιατρο....Βεβαια σημερα ποναει η κοιλια μου παντου απο τον εντονο βηχα κ τωρα αρχιζω να αγχωνομαι για το αν θα αρχισει καποιο συμπτωμα τοκετου κ δεν το καταλαβω ετσι χαλια που ειμαι :βηχας-συναχι-πονος σε στηθος,πλατη και κοιλια(πανω ,κατω, δεξια, αριστερα)

Τι να πω τοοοοσο χαζη κ αγχωδης ειμαι?Τελικα απορω γιατι αυτα τα περιεργα τα βγαζω τωρα λιγο πριν γεννησω τοσους μηνες κανενα αγχος(οχι ιδιαιτερο δηλ) τι εχω παθει? :shock:

ΥΓ.Θα θελα να ευχαριστησω επισης το συζυγο μου γιατι αυτος ηταν που με εγραψε στο parents k στο forum μολις χθες κ αυτος ηταν που στην ουσια εστειλε το θεμα κ το μηνυμα στη σελιδα τοσο καιρο επεμενε να το κανω αλλα εγω...... :roll: μεχρι που το εκανε μονος του κ απλα μου το ανακοινωσε κ τωρα να μαι κ γω στη παρεα σας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....