Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Τωρα που ποσταρω η ωρα ειναι 00.23 μ.μ Παρασκευη 31/8 και παρολα αυτα πριν από ενα λεπτο διαβαζα ποστ που γραφτηκαν στις 2.30 a.m. Παρασκευη 31/8 πραγμα που ειναι αδυνατο.. Μηπως παει λάθος το ρολοι τοου Parents?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

απο ότι ξέρω θα έπρεπε να δουλεύει κανονικά με το GMT +2 ώρες, όπως είναι και τα κομπιούτερ ρυθμισμένα.

αλλά επειδή ο σέρβερ είναι αμερική ίσως ισχύει κάτι διαφοερτικό.

καλύτερα να μην αλλάξετε όλοι τα GMT σας, μέχρι να μας πουν οι administrators την Δευτέρα - ίσως χρειάζεται αλλαγή της κεντρικής ρύθμισης δηλαδή.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

Το προφιλ μου λεει ετσι το τσεκαρα.. Το ειχα ρυθμισει οταν αλλαξε η ωρα την ανοιξη. Το θυμομουν από αλλα φορουμ.... Ομως μεχρι πριν λιγες μερες την εβλεπα σωστα την ωρα, τωρα κατι αλλαξε

O5Lop2.png

kIP3p2.png

με ενημέρωσαν ότι γίνονται κάποιες αλλαγές για την αναβάθμιση του site και του φόρουμ οπότε για αυτό έγινανα κάποιες αλλαγές άλλες.

δηλ. εμένα ξαφνικα΄μου ανέβαινε μυνημα για ειδοποίηση πμ ενώ το είχα απενεργοποιημένο.. :lol:

λίγη υπομονή μέχρι να τελειώσουν οι αναβαθμίσεις. (θα είναι και οπτικές :) αλλά ακόμα δεν έχουμε φτάσει εκεί)

R.I.P. Michael Jackson.

Το βρηκα αυτο με την ωρα τελικα... Ρυθμισα την ωρα στο προφιλ μου να λεει μονο GMT και οχι +3ωρες και τωρα μου τη βγαζει σωστα.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Δεν ξερω γιατι ο εγραψες Μτεο αλλα εγω το εγραψα για να δω αν τη ρυθμισα σωστα.. Παντως τωρα ειναι οντως +3 ωρες.. Νομιζω οτι το ξεπερασαμε αυτο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

όσες αλλάξατε το gmt sas, πρέπει να το επαναφέρεται στο gmt +3.

το πρόβλημα ήταν στον σέρβερ, και διορθώθηκε.

R.I.P. Michael Jackson.

Μαρία, εγώ δεν είδα καμία αλλαγή με τις αναβαθμίσεις που αναφέρεις. ¨Έκανα ό, τι λέει η dora και είμαι ok.

Με το chat τι γίνεται? εκεί η ώρα είναι τελείως λάθος ότι και να κάνουμε… Φταίει o Server, αλλά ξέρω ότι ρυθμίζεται.

0sLw.jpg

στο φόρουμ δείχνει κανονικά την ώρα. Το προφίλ μου το έχω ρυθμισμένο στο gmt +3 ores.

παρακαλώ στέλνετε πμ στους administrators για να βλέπουν.

Μαρία, εγώ δεν είδα καμία αλλαγή με τις αναβαθμίσεις που αναφέρεις.
΄

όπως σας έχω πεί, όλοι μας έχουμε και άλλες δουλειές βασικές, και δυστυχώς δεν έχει χρόνο να ψάχνει ο admin το φόρουμ για να σας απαντάει :wink: οκ ?

ότι πρόβλημα έχεις, πρέπει να στείλεις με πμ στον administrator!

για το chat έχει ειδοποιηθεί πάντως - προς το παρόν ο στόχος ήταν να φτιαχτεί να μπαίνεις με το username.

όπως θα έχεις δεί το Parents.gr είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία και απο τη στιγμή που δεν βλέπεις κάποιο σπόνσορα, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να αφήσουμε όλοι τις κανονικές μας δουλειές και να δουλεύουμε για το parents.gr. Αυτός είναι ο στόχος, και όλα τότε θα συμβαίνουν πιο γρήγορα και πιο λειτουργικά.

Θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, αλλά δεν προλαβαίνουμε και έχουν καθυστερήσει, αλλά δεν γίνεται και αλλιώς.

(ένας απο τους admins πήγε και φαντάρος!!! :? )

Έχω πεί ότι είναι να ενωθούν φόρουμ και ιστοσελίδα και να είναι όλα πιο λειτουργικά, αλλά δεν θέλω να γίνουν βιαστικά, και για να μην γίνει κάτι μέτριο, θα περιμένουμε κάποιο μήνα ή μήνες για τις αλλαγές.

Γίνονται κάποιες τεχνικές αλλαγές όμως αυτό το καιρό οι οποίες για σας δεν είναι ορατές - και αυτές μπορεί να προκαλέσουν τέτοια κολληματάκια.

οπότε, πμ κατευθείαν στον αντμιν αν δείτε κάτι οκ?

Φταίει o Server, αλλά ξέρω ότι ρυθμίζεται.

το ότι ξέρεις ότι ρυθμίζεται δεν βοηθάει τον admin δυστυχώς! σάμπως δεν το ξέρει εκείνος? :):?:

R.I.P. Michael Jackson.

• Create New...