Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρωτολοίμωξη από έρπη-ΣΟΣ!

Recommended Posts

Είμαι στην 11η βδομ κύησης και έκανα εξέταση για έρπη. Πιο συγκεκριμένα τα αποτέλεσμα είναι: Αντισώματα HSV I Igg 1,01 ΦΤ (-) <0,8 (+) >1,1 HSV I Igm 0,81 ΦΤ (-) <0,8 (+) >1,1 HSV II Igg 0,80 ΦΤ (-) <0,8 (+) >1,1 HSV II Igm 1,32 θετικό. Κινδυνεύει το έμβρυό μου?Πως γίνεται να έχω πρόσφατη μόλυνση δεδομένου ότι 6 χρόνια έχω σταθερή μονογαμική σχέση με το σύζυγό μου?

eY7sp3.png

v2MFp3.png

Διαφημίσεις

Είμαι στην 11η βδομ κύησης και έκανα εξέταση για έρπη. Πιο συγκεκριμένα τα αποτέλεσμα είναι: Αντισώματα HSV I Igg 1,01 ΦΤ (-) <0,8 (+) >1,1 HSV I Igm 0,81 ΦΤ (-) <0,8 (+) >1,1 HSV II Igg 0,80 ΦΤ (-) <0,8 (+) >1,1 HSV II Igm 1,32 θετικό. Κινδυνεύει το έμβρυό μου?Πως γίνεται να έχω πρόσφατη μόλυνση δεδομένου ότι 6 χρόνια έχω σταθερή μονογαμική σχέση με το σύζυγό μου?

το igg σημαινει οτι το ειχες πιο παλια και το igm οτι ο ιος ειναι ενεργος τωρα.

Θα σου δωσει αντιβιωση ο γιατρος.Ο ιος του ερπητα ετσι και κολησεις μενει για παντα στον οργανισμο και απλα καποιες φορες ενεργοποιηται.

Δεν εχει σχεση με το αν εχεις μονογαμικη σχεση γιατι μπορει να το ειχες κολησει πολλα χρονια πριν και να μην εμφανιστηκε τοτε η να εμφανιστηκε αλλα δεν ειχες κανει εξεταση για να το γνωριζεις το ιδιο ισχυει και για τον συζηγο.

Αν είχα παλιά λοίμωξη θα είχα αυξημένα τα igg. Εμένα δείχνει ότι κόλλησα τώρα. Για αντιβίωση δεν μου είπε ο γιατρός, απλά παρακολούθηση

eY7sp3.png

v2MFp3.png

Αν είχα παλιά λοίμωξη θα είχα αυξημένα τα igg. Εμένα δείχνει ότι κόλλησα τώρα. Για αντιβίωση δεν μου είπε ο γιατρός, απλά παρακολούθηση

τα αντιβιοτικά δεν δίνονται για ιούς. για αυτό δε σου είπε ο γιατρός κάτι.

Διαφημίσεις

Ναι με αιματολογική έγινε η εξέταση!

Είχες κάποιες ενδείξεις ή οι συγκεκριμένες εξετάσεις ήταν στο σύνολο αυτών που κάνουμε στην αρχή της εγκυμοσύνης; Ρωτάω γιατί δεν τις έχω κάνει...

Αχ markela35 παντα συμφωνω μαζι σου, πραγματικα καποιο ιοι υπαρχουν στο σωμα μας στην περιοδο της εγκυμοσυνης επειδη το ανοσοποιητικο μας συστημα πέφτει για να δεχθει ενα αλλο οργανισμο τοτε βρισκουν ευκαιρια και εμφανιζονται .Μου το εχουν πει 2 γιατροι διοτι κατι ειχα εμφανισει και εγω ,ουτε που θυμαμαι το ονομα ,και πηρα αντιβιωση για μια εβδομαδα.

RA3Np3.png