Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας.χρειαζομαι τη βοηθεια σας αν καποια μανουλα εχει περασει το ιδιο η τη γνωμη καποιου ειδικου αν υπαρχει στη σελιδα.ειμαι εγκυος 20 εβδομαδων.απο τις 8 που εκανα την κολπικη καλιεργεια μου εδειξε κολοβακτηριδιο γνωστο και ως e-coli.μου ειπε ο γιατρος που με παρακολουθει οτι δεν μπορω να παρω κατι στο πρωτο τριμηνο και θα περιμενουμε να μπω στο δευτερο.οταν μπηκα και του πηγα το αντιβιογραμμα μου ειπε οτι απ τις αντιβιωσεις που εδειξε δεν μπορω να παρω καμοια.εχω αλεργια πενικιλινη κεφαλοσπορινες ceclor και σε αυτη τη περιπτωση αποκλειονται και αμοχιλ ακμενμτιν γιατι κανουν αλληλεπιδραση με τις κεφαλοσπορινες.η μονη αντιβιωση που εχω παρει σε ολη τη ζωη μου ειναι η κλαρισιντ και δεν υπαρχει στο αντιβιογραμμα.τωρα απο το αντιβιογραμμα μονο σε septrin kai ciproxin δεν εχω αλλεργια αλλα ειναι κατηγοριας c και απαγορευονται στην εκυμοσυνη και ο γιατρος λεει οτι αν την παρω θα ναι με ευθυνη δικη μου για οτι συμβει..λοιπον το θεμα ειναι οτι αυτο το μικροβιο αν δεν αντιμετωπιστει θα φερει αποβολη οποσδηποτε η σπασιμο νερων η προωρο τοκετοη μπορει και να μη με πειραξει?φοβαμαι παρα πολυ δεν κοιμαμαι τις νυχτες απο το αγχος μου σας παρακαλω οποιος ξερει κατι ας βοηθησει λιγο.ευχαριστω:cry:

ggHRp3.png fkuPp3.png

Διαφημίσεις

Μπορώ να ρωτήσω κάτι, το claricid δεν υπάρχει στο αντιβιόγραμμα γιατί δεν το έβαλε η μικροβιολόγος; Η το έβαλε και δεν είχε κάποια επίδραση στο κολοβακτηρίδιο;

Υπάρχουν αρκετά threads εδώ για e-coli:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51287&highlight=e-coli

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=128805&highlight=e-coli

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω πέρα από τις γενικές συμβουλές, πλύσεις με χαμομήλι, να πίνεις πολύ νερό, καλή υγιεινή κλπ..

xhHtp2.pngkSQIp3.png

οχι το κλαρισιντ δεν υπαρχει καθολου στο αντιβιογραμμα.θα κανω μια επαναληπτικη εξεταση να δω μηπως δειξει αλλα φαρμακα και μπορω να παρω κατι και βλεπουμε.

ggHRp3.png fkuPp3.png

Για να ελεγχθεί το αντιβιοτικό θα πρέπει να το βάλει ο μικροβιολόγος. Συνήθως αυτά τα κάνουν με βάση τις οδηγίες του γιατρού, αν και έχουν κάποια στανταρ που τα βάζουν μόνοι τους. Αν είναι ασφαλές για εσένα το claricid, πρέπει να ζητήσεις από το εργαστήριο να το βάλουν στο αντιβιόγραμμα.

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και μακάρι σύντομα να ξεπεραστεί το εμπόδιο αυτό.

xhHtp2.pngkSQIp3.png