Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πονοι δεξια, χαμηλα συνεχεις

Recommended Posts

Ποσο αφελης μπορει να ημουν που νομιζα οτι ολο το αγχος ειναι μεχρι να μεινεις εγκυος?? ποσο?

Χτες μπηκα στην 6η εβδομαδα.

Η χοριακη μου τριπλασιαστηκε.

Απο χτες εχω εναν συνεχη ελαφρυ πονο, ενα τραβηγμα, μια ενοχληση χαμηλα δεξια εκει που ειναι οι ωοθηκες. Ο πονος μου θυμιζει αυτον που εχω οταν εχω ωΟρρηξια.

Το βραδυ υποχωρησε η ενοχληση αλλα σημερα το πρωι επανηλθε.

Εχετε ιδεα τι μπορει να ειναι?

Αναθεμα το ιντερνετ μονο τα χειροτερα εχω διαβασει και βαλει στο νου μου.

Διαφημίσεις

Καλημερα.....σου απαντησα και στο χθεσινο σου θεμα.....αυτα τα τραβηγματα ειναι φυσιολογικα και θα τα εχεις απο εδω και περα....μεγαλωνει η μητρα κια κανει πολυ ελαφρυες συσπασουλες.....μην σε ανησυχουν αυτα τα τσιμπηματακια και πονακια!!!!!!

Με το καλο!!!!!!!

Υγ. Οσο για το αγχος απο εδω και οερα θα το εχεις και αυτο, απλα προσπαθησε να το ελλατωνεις οσο ειναι εφικτο για καλο δικο σου και φυσικα του μωρο...

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου για καλό και για κακό. Αν είναι κάτι τώρα νωρίς, ο χρόνος παίζει μεγάλο ρόλο. Μπορεί βέβαια να μην είναι και τίποτα, αλλά ο πόνος στο πλάι στην αρχή της εγκυμοσύνης θεωρείται κάτι που πρέπει να αξιολογηθεί αμέσως.

Μην έχεις άγχος όμως, κάλλιστα μπορεί να μην είναι και τίποτα. Σε ένα πολύ καλό μηχάνημα, νομίζω τώρα μπορεί να φανεί κάτι στον υπέρηχο. Το να μη φανεί μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορει και να μη σημαίνει τίποτα. Αν φανεί κάτι στη μήτρα είναι ΟΚ. Μπορεί να είναι στη μήτρα και να φανεί σε λίγα 24ωρα. Σε ένα όχι καλό μηχάνημα, θα σε παιδέψουν χωρίς αποτέλεσμα πιθανόν.

Ευχαριστω κοριτσια,

Επειδη ο πονος θυμιζει ακριβως την ωορρηξια, εβαλ στο google ovarian pain during pregnancy και μου εβγαλε οτι μπορει σπανια να ειναι ωορρηξια, μπορει να ειναι εξωμητριο, μπορει να ειναι επειδη η μητρα πιεζει τις ωοθηκες.

Ακομα δεν εχω καταληξει σε γιατρο. Μαλλον θαπαω σε εναν σε νοσοκομειο πιυ ξερω οτι ειναι πολυ καλος γιατι εξω δεν εμπιστευομαι κανεναν.

Ακομα δεν τον εω παρει για να κλεισω ραντεβου.

Αν ηταν κατι κακο ρε παιδια δε θα χα και αιμα η κακη χοριακη η κατι τελοσπαντων?

Καλημερα.....σου απαντησα και στο χθεσινο σου θεμα.....αυτα τα τραβηγματα ειναι φυσιολογικα και θα τα εχεις απο εδω και περα....μεγαλωνει η μητρα κια κανει πολυ ελαφρυες συσπασουλες.....μην σε ανησυχουν αυτα τα τσιμπηματακια και πονακια!!!!!!

Με το καλο!!!!!!!

Υγ. Οσο για το αγχος απο εδω και οερα θα το εχεις και αυτο, απλα προσπαθησε να το ελλατωνεις οσο ειναι εφικτο για καλο δικο σου και φυσικα του μωρο...

Πραγματικα δεν ξερω τι πρεπει να αξιολογω ως σημαντικο και τι οχι

ΦανταΖομαι οτι δε θα μπορω να παιρνω τον γιατρο καθε τρεις και λιγο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Quarter!!! Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη;

Τα πονάκια είναι συνηθισμένα στην εγκυμοσύνη και από δω και πέρα θα έχεις διάφορα νέα συμπτώματα/ ενοχλήσεις (ζαλάδες, ναυτίες, τάση για έμμετο, καούρες κλπ) που μόλις θα τα πρωτονιώθεις, θα φοβάσαι ή θα αγχώνεσαι τί σημαίνουν. Άλλες φορές δεν θα νιώθεις τίποτα και πάλι όμως, θα σκέφτεσαι "γιατί δεν νιώθω τίποτα, μήπως συμβαίνει κάτι;;;"

Όλα αυτά είναι φυσιολογικά!!! Και δεν σημαίνει ότι όλες οι έγκυες τα νιώθουν στο ίδιο βαθμό ή/και την ίδια χρονική στιγμή της εγκυμοσύνης. Το ιντερνετ δεν λέω, ενημερώνει και σου δίνει εικόνες για το τί προκειται να συμβεί αλλά δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι και να ψάχνεις κάθε τι σε αυτό!!!Γιατί ίσως κάτι που διαβάσεις, το παρερμηνεύσεις...

Όμως φυσιολογικό είναι να τηλεφωνείς στον γιατρό για να σε καθησυχάζει!!! Είσαι φρεσκο-εγκυμονούσα άρα δικαιολογείσαι!!! ;)

Σιγά σιγά όμως θα δεις και μόνη σου ότι θα μπορείς να κρίνεις αν αυτό που νιώθεις, είναι άξιο ανησυχίας ή όχι....

Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα γερό μωρό!!!!:D

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Καλημέρα Quarter!!! Είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη;

Τα πονάκια είναι συνηθισμένα στην εγκυμοσύνη και από δω και πέρα θα έχεις διάφορα νέα συμπτώματα/ ενοχλήσεις (ζαλάδες, ναυτίες, τάση για έμμετο, καούρες κλπ) που μόλις θα τα πρωτονιώθεις, θα φοβάσαι ή θα αγχώνεσαι τί σημαίνουν. Άλλες φορές δεν θα νιώθεις τίποτα και πάλι όμως, θα σκέφτεσαι "γιατί δεν νιώθω τίποτα, μήπως συμβαίνει κάτι;;;"

Όλα αυτά είναι φυσιολογικά!!! Και δεν σημαίνει ότι όλες οι έγκυες τα νιώθουν στο ίδιο βαθμό ή/και την ίδια χρονική στιγμή της εγκυμοσύνης. Το ιντερνετ δεν λέω, ενημερώνει και σου δίνει εικόνες για το τί προκειται να συμβεί αλλά δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι και να ψάχνεις κάθε τι σε αυτό!!!Γιατί ίσως κάτι που διαβάσεις, το παρερμηνεύσεις...

Όμως φυσιολογικό είναι να τηλεφωνείς στον γιατρό για να σε καθησυχάζει!!! Είσαι φρεσκο-εγκυμονούσα άρα δικαιολογείσαι!!! ;)

Σιγά σιγά όμως θα δεις και μόνη σου ότι θα μπορείς να κρίνεις αν αυτό που νιώθεις, είναι άξιο ανησυχίας ή όχι....

Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι και ένα γερό μωρό!!!!:D

Σε ευχαριστω πολυ!!

Ειμαι πολυ φρεσκια ναι και γι αυτο και ειμαι αγχωμενη!

Δεν εχω παει και στον γιατρο ακομα. Δεν εχω καν γιατρο ακομα βασικα.

Ελπιζω κι εγω οτι ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο

Ουφ

Σε ευχαριστω πολυ!!

Ειμαι πολυ φρεσκια ναι και γι αυτο και ειμαι αγχωμενη!

Δεν εχω παει και στον γιατρο ακομα. Δεν εχω καν γιατρο ακομα βασικα.

Ελπιζω κι εγω οτι ειναι κατι απολυτα φυσιολογικο

Ουφ

Γι΄αυτό στα λέω για να καταλάβεις ότι δεν είσαι η μόνη νέα εγκυμονούσα που αγχώνεται!!!

Και εγώ όταν είχα μείνει έγκυος, πήγα σε τυχαία γυναικολόγο γειτονικής πόλης. Δεν έμεινα ικανοποιημένη και λίγο πριν την αυχενική εβδομάδα, άλλαξα γυναικολόγο σε άλλη γειτονική πόλη, που βρισκόταν και το μαιευτήριο που θα γεννούσα...

Τώρα πάλι προσπαθώ για 2ο, έχω ιδιώτη γιατρό αλλά όταν με το καλό μείνω έγκυος, θα ψάξω για δημόσιο νοσοκομείο (λόγω εξόδων) και χωρίς να ξέρω από τώρα ποιον γιατρό θα βρω...

Η κόρη μου είναι η κινητήρια δύναμη της ζωής μου, το φως μου!!! Την λατρεύω!!!

Πονοι ωορρηξιας στην εγκυμοσυνη

Ετσι πρεπει να ειχα ονομασει το post γιατι αυτο εχω.

Το γραφω τωρα μηπως και το δει καποια αλλη αγχωμενη να (ξε)αγχωθουμε παρεα

Χαχαχα

Εαν ο γιατρος ειναι σωστος εσυ επιβαλλεται να τον παιρνεις καθε τρεις και λιγο και αυτος ειναι υποχρεωμενος να σου λυνει καθε απορια......

Εγω ετσι εκανα με τον δικο μου, τον ειχα ζαλησει κυριολεκτικα!!!!!!

Αλλα αυτος εκει ηρεμος και ετοιμος να μου αναλυσει καθε απορια και φυσικα να με καθυσηχασει!!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Ναι, αλλά αν υπάρχει πιθανότητα να συμβαινει κατι, ειναι η δουλειά του... Στην περίπτωση του πιθανού εξωμητρίου η διαφορά στο να καθυστερήσει να φανεί τι συμβαίνει μπορεί να στοιχίσει μια σάλπιγγα. Γιατί υπάρχει αγωγή μη χειρουργική αν είναι νωρίς.

Και εγώ νομίζω ότι στο βάθος κάτι άλλο θα είναι... Μάλλον κανένα έντερο που μπορεί να επηρεαστεί και εκείνο από τις ορμόνες... Αλλά μιλάμε για ρίσκα και πιθανότητες. Πιθανότατα δεν έχεις τίποτα το ανησυχητικό, και άλλες πολλές είχαν τέτοια συμπτώματα, αλλά το οτι οι περισσότερες δεν είχαν τίποτα τελικά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και οι λίγες που είχαν κάτι σοβαρό. Ο αρμόδιος είναι ο γιατρός να πει τι γίνεται.

Όπως είπαν και τα κορίτσια παραπάνω το πιθανότερο είναι να αισθάνεσαι έτσι επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Επειδή όμως το άγχος είναι ότι χειρότερο κλέισε γρήγορα ραντεβού με ένα γιατρό για να βεβαιωθείς ότι δεν έινια εξωμήτριο. Σε αυτή την εβδομάδα σίγουρα θα δουν το σάκο. Μην ψάχνεις από τώρα τον καλύτερο, μπορείς να κάνεις ένα υπερηχογράφημα σε κάποιον γιατρό που θα βρεις και έχεις χρόνο να αλλάξεις μετά γιατρό.