Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ..ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΤΗΣ CHICCO.ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ;;ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ;;ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ..ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20ΗΜΕΡΩΝ ΣΧΕΔΟΝ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ..

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ..ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΤΗΣ CHICCO.ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ;;ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ;;ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ..ΑΠΛΑ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20ΗΜΕΡΩΝ ΣΧΕΔΟΝ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ..

Καταρχάς γλυκειά μου μην φρικάρεις.....Όλες οι μανούλες προσπαθούν για το καλύτερο. Επειδή είχα και εγώ της chicco η αποστείρωση κρατάει από τι θύμάμαι 20 με 30 λεπτά. Τα μπουκάλια μπορείς να τα αφήνεις στον αποστειρωτή εάν δεν ανοίξεις το καπάκι, αφού όμως ανοιχτεί θα πρέπει να βάλεις τα μπουκάλια στο ψυγείο. Να μην αγχώνεσαι από εδώ και πέρα θα τα κάνεις σωστά. Ψυχραιμία......;)

Και εγώ είχα τον ίδιο αποστειρωτή. Η αποστείρωση διαρκεί ανάλογο το πόσο νερό θα βάλεις. Εγώ έβαζα 30ml και διαρκούσε γύρω στο 20λεπτο. Επίσης ούτε εγώ τα έβαζα στο ψυγείο, έπαιρνα κατευθείαν από τον αποστειρωτή, εξάλλου ανά τρίωρο που το ταίζεις δεν είναι πολύ το διάστημα. Να σου ζήσει!

καλησπέρα και να σου ζήσει το μωράκι σου

λοιπόν καταρχάς ηρέμησε.

ο αποστειρώτης λογικά θα πρέπει να κλείνει αυτοματα..

εγώ είχα της nuk εβαζα μέσα περιπου 30μλ νερό και η αποστειρώση κρατουσε περίπου 15 λεπτά.

τα μπουκάλια δεν τα έβαλα ποτέ στο ψυγειο απο τον αποστειρώτη τα έπερνα . ή τα βιδωνα και τα αφηνα στην ακρη,

απλά να θυμάσε να καθαρίζεις τον αποστειρωτη τουλάχιστον 1 φορά στις 15

εγώ εβαζα μέσα λευκο ξυδι με νερο το έβαζα σε λειτουργια και με τά τον έπλενα με αφθονο νερό.

• 3 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΨΥΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΛΑΘΟΣ???ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΓΙΔΑ...ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΥΡΩΔΙΕΣ,ΤΑ ΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ...ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΣΗ ΚΑΛΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΣΚΟΝΗ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!

Διαφημίσεις