Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γειά σας !!!!

Recommended Posts

με λένε Δέσποινα, είμαι 28 και 12 βδομάδων έγκυος ...!!! τι ωραία που ακούγετε !!! βλέπω καιρό το site και τώρα που θα γίνω μανούλα μπήκα και εγώ, ο μπαμπάς μας εγκατέλειψε ...ενώ προσπαθούσαμε 3 μήνες με πολύ ανυπομονησία και χαρά να πιάσουμε μωρό και έλεγε ότι το ήθελε πολύ και εμένα το ίδιο ,τελικά μας είπε ότι δεν είναι έτοιμος ... είμαι πολύ καλά και ευτυχισμένη με την απόφαση μου να κάνω το μωρό μου...!!!

ελπίζω εδώ να βρω καλές μαμάδες και φίλες που θα με βοηθήσουν κατά την διάρκεια τις εγκυμοσύνης μου και με το κάλο και στην γέννα..

φίλια πολλά ...να είστε όλες ευτυχισμένες ...!! :)

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες στην παρέα μας (όχι, φαντάρε αν και είναι μια μειωμένη θητεία)!!! Με το καλό να δεχτείς το μπεμπάκι σου και ο,τι χρειαστείς και μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς εδώ είμαστε :wink: . Να'σαι καλά εσύ και το μπεμπάκι σου! Φιλάκια!!!

0kEJp3.pngCsbXp3.png

Καλώς όρισες Δέσποινα!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη σου κ με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!!! Μην το βάζεις κάτω!! Κάθε εμπόδιο για καλό!! Να κοιτάς μπροστά κ να μη στεναχωριέσαι για τίποτα, γιατί στεναχωρείς κ το μικρούλι! Θα πάνε όλα καλά!!

.png

Καλως ήρθες στην παρέα μας!! Για ο,τι χρειαστείς είμαστε εδώ , όσο μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Είσαι στη καλύτερη φάση της ζωής σου και τώρα δεν έχεις κανέναν ανάγκη παρά μόνο το μωράκι σου.

Διαφημίσεις

είστε πολύ γλύκες όλες και σας ευχαριστώ ! για τα καλά σας λόγια

και το καλωσόρισμα ...!!! :lol:

είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην παρέα σας.....

φιλία !!!!

και ευχαριστώ.... :mrgreen:

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες Δεσποινάκι, με το καλό το μπεμπάκι σου, είμαστε και κοντά στην εγκυμοσύνη, εγώ είμαι στη 14η εβδομάδα. Μη στεναχωριέσαι για τίποτα, την καλύτερη απόφαση πήρες, τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη ευτυχία. Ό,τι χρειαστείς, ό,τι απορία έχεις και ό,τι θες να συζητήσεις εδώ είμαστε. :D

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Καλως ηρθες Δεσποινακι!!!!

Σου ευχομαι μια ανετη και καλη εγκυμοσυνη και ευκολο τοκετο!!!!

Καλη δυναμη να χεις και θα τα καταφερεις μια χαρα!!!!

Ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε σε οτι χρειαστεις!!! :D

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Γλυκια μου μην στεναχωριεσαι καθολου.Εσυ να εισαι καλα και το μωρακι σου! Ολα καλα θα πανε, να εχεις θετικη σκεψη. Η αγαπη που θα νιωθεις για το αγγελουδι σου θα πλημμυρισει την καρδια σου με τοοοοοοοση ευτυχια που δε θα σε νοιαζει τιποτα. Αντρες? Τι τους θες καλε! Να τους υπηρετεις και να ειναι ολο παραπονα...

Ευτυχώς κούκλα μου που θα έχεις το μωράκι σου και Θα'ναι γερό και δυνατό... Πιο ώριμο θα είναι αυτό απο τον "πατέρα" του όταν γεννηθεί μην στεναχωριέσαι... Οι άντρες σπανίζουν και ίσως καλύτερα που έφυγε τώρα στην αρχή για να μην έχεις να φροντίζεις και αυτόν... Ολη η έγνοια σου θα είναι το κουκλί σου και έχουν τόσο γλυκιά φατσούλα.... αχ και αυτά τα ματια που σε κοιτάνε μόλις τα γεννήσεις..... Κλεινω τα μάτια μου και φέρνω τη φατσούλα της στο μυαλό μου έτσι όπως μου την ακουμπήσανε πάνω μου και ήμασταν ακόμα ενωμένες με τον ομφάλιο λώρο... Τι μάτια ήταν αυτά............ Ετσι ξεχνάω όλες μου τις στεναχώριες.... Οσο ζω δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη ματιά.... ΕΡΩΤΑΣ!