Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ανεπάρκεια Πλακούντα

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια κοπέλα ανεπάρκεια πλακούντα και αν ναι από ποιο λόγο προήλθε.

Έχασα το μωρό μου πριν από ενάμιση μήνα στις 23 εβδομάδες ενώ όλα έδειχναν φυσιολογικά και η β επιπέδου βγήκε πολύ καλή. Ο γιατρός μου είπε ότι η ανεπάρκεια μπορεί αν οφείλεται είτε σε λάθος εμφύτευσή του είτε σε θρομβοφιλία, είε σε λοίμωξη είτε είτε είτε....ένα σωρό αιτίες. Μου μίλησε και για το σχήμα της μήτρας μου δίνοντας όμως μικρότερες πιθανότητες να φταίει αυτό. Είχε κάποια κοπέλα ανάλογη εμπειρία?

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα moody κουράγιο κοπελιτσά μου και ευχομαι να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις....

Έχασα δυο μωράκια στις 23 εβδομάδες και τα δυο...με τέλειες β επιπεδου ..μωρά φυσιολογικότατα....

Απαντήση δεν έχω πάρει..έψαξα τα πάντα...ούτε θρομβοφιλία ...τιποτα...

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Καλησπέρα moody κουράγιο κοπελιτσά μου και ευχομαι να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις....

Έχασα δυο μωράκια στις 23 εβδομάδες και τα δυο...με τέλειες β επιπεδου ..μωρά φυσιολογικότατα....

Απαντήση δεν έχω πάρει..έψαξα τα πάντα...ούτε θρομβοφιλία ...τιποτα...

Κοριτσάκι μου να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Ψάχνω να βρω απάντηση κι απάντηση δε βρίσκω. Εξετάσεις εξετάσεις, τις οποίες να σου πω και την αλήθεια έχω πεισμώσει και δεν θέλω να τις κάνω... Δεν βρίσκω το κουράγιο να ψάξω. Δεν έχω καμία δύναμη να ξαναρχίσω από την αρχή και να ξαναπεράσω το ίδιο. Περίμενα ότι με την ιστολογική θα παίρναμε μια απάντηση αλλά και που την πήραμε χειρότερα είναι. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν να ναι χειρότερα (ο γιατρός μου είπε ότι στο σημείο που είχε εμφυτευτεί κινδύνευαν σοβαρά τα όργανά μου μέχρι και η ζωή μου αν έσπαγαν νερά ή είχα αιμορραγία) αλλά ούτε αυτό με παρηγορεί. Δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω φοβάμαι ότι πάλι θα καταλήξω εδω. Που βρήκατε ρε κορίτσια το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσετε, να ξερατε πως σας θαυμάζω....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Κοριτσάκι μου να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Ψάχνω να βρω απάντηση κι απάντηση δε βρίσκω. Εξετάσεις εξετάσεις, τις οποίες να σου πω και την αλήθεια έχω πεισμώσει και δεν θέλω να τις κάνω... Δεν βρίσκω το κουράγιο να ψάξω. Δεν έχω καμία δύναμη να ξαναρχίσω από την αρχή και να ξαναπεράσω το ίδιο. Περίμενα ότι με την ιστολογική θα παίρναμε μια απάντηση αλλά και που την πήραμε χειρότερα είναι. Προσπαθώ να σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν να ναι χειρότερα (ο γιατρός μου είπε ότι στο σημείο που είχε εμφυτευτεί κινδύνευαν σοβαρά τα όργανά μου μέχρι και η ζωή μου αν έσπαγαν νερά ή είχα αιμορραγία) αλλά ούτε αυτό με παρηγορεί. Δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω φοβάμαι ότι πάλι θα καταλήξω εδω. Που βρήκατε ρε κορίτσια το κουράγιο να ξαναπροσπαθήσετε, να ξερατε πως σας θαυμάζω....

κοριτσακη μου γλυκο καταρχασ να σου πω οτι λυπαμε πολυ για την απωλεια σου..εχω χασει κ εγω ενα μωρακι στην 23η εβδομαδα απο δισχιδη ραχη..ο πονος αφορητος..η λαχταρα ομως για ενα δευτερο μωρο μου εδινε δυναμη να ξανα προσπαθησω δεν θα σου κρυψω οτι κ εγω φοβομουν μην εχω παλι την ιδια καταληξη κ ομως εκανα στην ακρη της φοβιεσ μου κ εβαλα μπρος για ενα μωρο κ δικαιοθηκα τωρα ειναι 6 μηνων την εχω εδω διπλα μου κ κοιματε το αγγελουδι μου οταν ομως ξυπνηση θα με βασανισει παλι για τα καλα δεν στεκετε πουθενα..γι αυτο μην λες βλακειουλες οτι δεν θελεις να ξαναπροσπαθησεις βαλε στην ακρη της φοβιες σου κ οταν θα εισαι ετοιμη ξεκινα της προσπαθειες κ ο θεος δεν θα σε αφηση ετσι οπως δεν εχει αφηση κ τοσες κοπελες απο εδω..εχε πιστη κ ολα θα πανε καλα..κ μην ξεχνας ο θεος δεν μας ξεχναει ποτε..εμεις τον αφηνουμε να μας ξεχασει..

με εκτιμηση κ πολλα φιλια..

κοριτσακη μου γλυκο καταρχασ να σου πω οτι λυπαμε πολυ για την απωλεια σου..εχω χασει κ εγω ενα μωρακι στην 23η εβδομαδα απο δισχιδη ραχη..ο πονος αφορητος..η λαχταρα ομως για ενα δευτερο μωρο μου εδινε δυναμη να ξανα προσπαθησω δεν θα σου κρυψω οτι κ εγω φοβομουν μην εχω παλι την ιδια καταληξη κ ομως εκανα στην ακρη της φοβιεσ μου κ εβαλα μπρος για ενα μωρο κ δικαιοθηκα τωρα ειναι 6 μηνων την εχω εδω διπλα μου κ κοιματε το αγγελουδι μου οταν ομως ξυπνηση θα με βασανισει παλι για τα καλα δεν στεκετε πουθενα..γι αυτο μην λες βλακειουλες οτι δεν θελεις να ξαναπροσπαθησεις βαλε στην ακρη της φοβιες σου κ οταν θα εισαι ετοιμη ξεκινα της προσπαθειες κ ο θεος δεν θα σε αφηση ετσι οπως δεν εχει αφηση κ τοσες κοπελες απο εδω..εχε πιστη κ ολα θα πανε καλα..κ μην ξεχνας ο θεος δεν μας ξεχναει ποτε..εμεις τον αφηνουμε να μας ξεχασει..

με εκτιμηση κ πολλα φιλια..

σ ευχαριστώ πολύ! να χαίρεσαι το αγγελουδάκι σου!!!!!! ίσως ο χρόνος βοηθήσει τι να πω....

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Διαφημίσεις

Όλα ερχονται στην ώρα τους...δε χρειαζεται να πιεστείς...

Όταν γεννησα το δευτερο αγορακι μου επειδη μπηκε στη θερμοκοιτιδα και ταλαιπωρηθηκε ελεγα οτι δεν προκειται να κανω αλλο παιδι μην τυχον και ξαναπερασουμε τα ιδια....δυστυχως περασαμε χειροτερα!!!

Έτσι ηρθε η τριτη εγκυμοσυνη που δεν πηγε καλα και στις 23εβδομαδες χασαμε τον μπεμπακο ...πονος;;θλιψη;;;καταθλιψη;;;θυμος;;;όλα!!!

Θεωρηθηκε δυστυχως τυχαιο γεγονός και πηρα δυναμη να ξαναπροσπαθησω...να μην μεινω με την πικρα....περασα ακριβως τα ίδια!!!

Πλέον για μενα απαγορευτικη μια επομενη εγκυμοσυνη (4καισαρικες οι 2 σε ανωριμη μητρα)

Κανε κουραγιο και όταν εσυ εισαι ετοιμη θα προχωρησεις...

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα γερο μωρο!!!!

Το αγχος βεβαια ειναι αναποφευκτο πλεον σε μια επομενη σου εγκυμοσυνη αλλα με πιστη όλα γινονται!!!

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Όλα ερχονται στην ώρα τους...δε χρειαζεται να πιεστείς...

Όταν γεννησα το δευτερο αγορακι μου επειδη μπηκε στη θερμοκοιτιδα και ταλαιπωρηθηκε ελεγα οτι δεν προκειται να κανω αλλο παιδι μην τυχον και ξαναπερασουμε τα ιδια....δυστυχως περασαμε χειροτερα!!!

Έτσι ηρθε η τριτη εγκυμοσυνη που δεν πηγε καλα και στις 23εβδομαδες χασαμε τον μπεμπακο ...πονος;;θλιψη;;;καταθλιψη;;;θυμος;;;όλα!!!

Θεωρηθηκε δυστυχως τυχαιο γεγονός και πηρα δυναμη να ξαναπροσπαθησω...να μην μεινω με την πικρα....περασα ακριβως τα ίδια!!!

Πλέον για μενα απαγορευτικη μια επομενη εγκυμοσυνη (4καισαρικες οι 2 σε ανωριμη μητρα)

Κανε κουραγιο και όταν εσυ εισαι ετοιμη θα προχωρησεις...

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα γερο μωρο!!!!

Το αγχος βεβαια ειναι αναποφευκτο πλεον σε μια επομενη σου εγκυμοσυνη αλλα με πιστη όλα γινονται!!!

Μπορεί ν ακουστεί κοινότυπο αλλά πραγματικά μας δίνετε κουράγιο όλες εσείς που βρήκατε τη δύναμη και το παλέψατε και τελικά νικήσατε! Ελπίζω να βρω και γω κάποτε τη δύναμη να ξεπεράσω το άγχος και τους φόβους μου και να ζήσω το θαύμα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

Είναι πολύ νωπά ακόμα όλα στο μυαλό σου! η εγκυμοσύνη, οι απαντήσεις που ψάχνεις κλπ. Ο χρόνος θα σε "γιατρέψει", ξέρω όλα αυτά τώρα σου ακούγονται θεωρίες, αλλά θα δεις θα βρεις και την όρεξη και τη δύναμη για μια νέα εγκυμοσύνη.

Έχασα το πρώτο μου μωρό στις 38 εβδομάδες, το δεύτερο στις 10 εβδομάδες, αλλά το ήθελα τόσο πολύ, που δεν εγκατέλειψα! Απλά άφησα το χρόνο και δούλεψε υπέρ μου! Δεν έχω ξεχάσει καμία εγκυμοσύνη μου αλλά κάθε μία πλέον έχει πάρει στο μυαλό και στη καρδιά μου τη θέση της!

Τώρα τρέχω και δεν φτάνω με τα δύο ζουζούνια μου στο σπίτι!!!!

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποια κοπέλα ανεπάρκεια πλακούντα και αν ναι από ποιο λόγο προήλθε.

Έχασα το μωρό μου πριν από ενάμιση μήνα στις 23 εβδομάδες ενώ όλα έδειχναν φυσιολογικά και η β επιπέδου βγήκε πολύ καλή. Ο γιατρός μου είπε ότι η ανεπάρκεια μπορεί αν οφείλεται είτε σε λάθος εμφύτευσή του είτε σε θρομβοφιλία, είε σε λοίμωξη είτε είτε είτε....ένα σωρό αιτίες. Μου μίλησε και για το σχήμα της μήτρας μου δίνοντας όμως μικρότερες πιθανότητες να φταίει αυτό. Είχε κάποια κοπέλα ανάλογη εμπειρία?

κοπελα μου λυπαμαι πολυ για την απωλεια σου.ξερω πως νιωθεις γιατι και εγω εχασα το κοριτσακι μου πριν 3,5 μηνες στην 22η εβδομαδα.ξαφνικα εσπασαν τα νερα και δεν εχω βγαλει ακομα ακρη για ποιο λογο εγινε.η πρωτη μου σκεψη ηταν ακριβως ιδια με τη δικη σου.μετα καταλαβα οτι αυτος ο αφορητος πονος θα απαλυνει μονο με τον ερχομο ενος μωρου.τωρα θα κανω σπερματεγχυση και αν δεν πετυχει θα παω για εξωσωματικη.σου ευχομαι γρηγορα με ενα γερο μωρο!!

Κοριτσι μου ελπιζω διαβαζοντας και τη δικη μου ιστορια να σε βοηθησω έστω και λιγο όχι να ξεπερασεις την απωλεια σου, αλλα να σου δωσω κουραγιο και δυναμη να συνεχισεις.

Απριλιο 2011 εμεινα για 1η φορα εγκυος και 2 μερες μετα τη θετικη χοριακη εμαθα πως η κυηση τερματιστηκε..βιοχημικη κυηση ειπε ο γιατρος, τυχαιο γεγονος, συμβαινει πολυ συχνα, παμε παρακατω...

Ιουλιο 2011 ξαναμενω εγκυος και στις 8 εβδομαδες το εμβρυο παλλινδρομησε και χρειαστηκα αποξεση... αυτη τη φορα το ψαξαμε και βρηκαμε την αιτια: θρομβοφιλια

Ιανουαριο 2012 μενω και παλι εγκυος και φοβαμαι πολυ για την εξελιξη της εγκυμοσυνης αλλα θελω πολυ να γινω μαμα. Ακολουθω πιστα τις οδηγιες των γιατρων μου και παιρνω αγωγη για τη θρομβοφιλια. Λιγο πριν μπω στον 5ο μηνα τον Μαιο του 2012 ανακαλυπτουμε σοβαρο ανατομικο προβλημα στο αγορακι μου μη αναστρεψιμο κι επρεπε να κανω διακοπη κυησεως με φυσιολογικο τοκετο. Επειδη εκανα αντιπηκτικη αγωγη επρεπε να σταματησω τα φαρμακα και μια εβδομαδα μετα να τερματιστει η κυηση. Ηταν η χειροτερη εβδομαδα της ζωης μου. Ημουν εγκυος και ηξερα πως αυτο το μωρο δεν θα ζησει ποτε..Η διαδικασια του τοκετου ηταν οδυνηρη και χωρις επισκληρηδιο ή ολικη. Εζησα καθε λεπτο αυτες τις βασανιστικες 13 ωρες μεχρι να γεννησω κι εφυγα κι εγω οπως και τοσες αλλες κοπελες απο το μαιευτηριο χωρις μωρο. Δεν χρειαζεται να σου περιγραψω τα συναισθηματα μου..τα ζεις!

Κοντεψα να τρελλαθω ΑΛΛΑ

δεν το εβαλα κατω και 3 μηνες μετα τον τοκετο εμεινα ξανα εγκυος! Τωρα που σου μιλαω διπλα μου κοιμαται η κορη μου! Τη γεννησα ενα χρονο μετα τον ατυχο εκεινο τοκετο και σου λεω με το χερι στη καρδια ηταν ο,τι πιο σοφο εκανα. Δεν θα σου πω ψεματα, η εγκυμοσυνη μου ηταν γεματη αγχος και φοβιες ομως καθε μερα ελεγα μεσα μου πως αυτη τη φορα θα τα καταφερω! Πιστεψα πως αυτη τη φορα θα γινω μανα και τα καταφερα!

Θελει πιστη, υπομονη και επιμονη και θα τα καταφερεις και στο λεμε ολες οι πονεμενες που σου γραψαμε κι οπως ειδες ολες ειχαμε τελικα αισιο τελος!

Να κανεις τις απαραιτητες εξετασεις σου και να συνεχισεις τον αγωνα και θα δεις που θα δικαιωθεις! Δεν σου μιλαμε εκ του ασφαλους, τα περασαμε και ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι, ομως το αποτελεσμα μετραει καλο μου κοριτσι και θα δεις οταν αγκαλιασεις το μωρο σου ποσο ανακουφισμενη και δικαιωμενη θα νιωσεις...

569129i0tzap526i.gif 10/5/12

Διαφημίσεις

κορίτσια μου να ξέρετε κάθε φορά που διαβάζω κι ένα μήνυμα βουρκώνουν τα μάτια μου. Και χαίρομαι πραγματικά με όλες σας που τα καταφέρατε. Μακάρι να χω και γω κάποτε αυτή την ευλογία.

Ειρήνη_Α Συγκινήθηκα πολύ με την ιστορία σου. Θυμήθηκα κάθε στιγμή του δικού μου χειρουργείου διότι κι εγώ γέννησα κανονικά χωρίς επισκληρίδιο ή νάρκωση. Ήταν πολύ οδυνηρό, κάθε βράδυ που ξαπλώνω είναι η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό μου. Να σου ζήσει το θαυματάκι σου και να ναι καλότυχο. Δεν έχω κουράγιο να ξαναπάω σε γιατρό στο λέω πραγματικά. Επίσης μ έχει πιάσει άρνηση με όλα δουλειά σπίτι άντρα τα πάντα! Και νιώθω ότι όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύω. Μέχρι χτες κανονίζαμε μωρουδιακά και κούνιες και τώρα κανονίζουμε διακοπές! αν είναι δυνατόν! Κάθε φορά που μ λένε να ξαναμείνω έγκυος χτυπάω ξύλο!!!!!!!!!! εκεί κατήντησα. Ξέρω ότι δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι γιατί άλλες κοπέλες όπως κι εσύ έχουν περάσει χειρότερα και όμως ήταν πιο δυνατές και τα κατάφεραν. Εγώ δεν μπορώ. Μπορεί και να μην αξίζω να γίνω μάνα δεν είμαστε όλες για όλα....

koritsaki mouΣου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και με μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη σύντομα!

AXrRp3.pngFYZzp3.png

koριτσια και εγω ακριβως το ιδιο με σας.οταν σπασανε τα νερα εμεινα 5 μερες στο νοσοκομειο γιατι δε με πιανανε τα φαρμακα που μου βαζανε για να γινει η διαστολη.ο τραχηλος δεν ηταν ακομη ετοιμος και μου κανανε μια παλια μεθοδο που ηταν πολυ οδυνηρη.γεννησα μετα απο 12 ωρες χωρις επισκληριδιο και χωρις ναρκωση.γιαυτο που περασαμε μας αξιζει την επομενη φορα να γεννησουμε,να πονεσουμε αλλα να φυγουμε αγκαλια με το μωρο μας.

ειρηνη_αλυπαμαι για οτι εγινε αλλα χαιρομαι που τωρα εχεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!!

κορίτσια μου να ξέρετε κάθε φορά που διαβάζω κι ένα μήνυμα βουρκώνουν τα μάτια μου. Και χαίρομαι πραγματικά με όλες σας που τα καταφέρατε. Μακάρι να χω και γω κάποτε αυτή την ευλογία.

Ειρήνη_Α Συγκινήθηκα πολύ με την ιστορία σου. Θυμήθηκα κάθε στιγμή του δικού μου χειρουργείου διότι κι εγώ γέννησα κανονικά χωρίς επισκληρίδιο ή νάρκωση. Ήταν πολύ οδυνηρό, κάθε βράδυ που ξαπλώνω είναι η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό μου. Να σου ζήσει το θαυματάκι σου και να ναι καλότυχο. Δεν έχω κουράγιο να ξαναπάω σε γιατρό στο λέω πραγματικά. Επίσης μ έχει πιάσει άρνηση με όλα δουλειά σπίτι άντρα τα πάντα! Και νιώθω ότι όσο περνάει ο καιρός χειροτερεύω. Μέχρι χτες κανονίζαμε μωρουδιακά και κούνιες και τώρα κανονίζουμε διακοπές! αν είναι δυνατόν! Κάθε φορά που μ λένε να ξαναμείνω έγκυος χτυπάω ξύλο!!!!!!!!!! εκεί κατήντησα. Ξέρω ότι δεν έχω δικαίωμα να παραπονιέμαι γιατί άλλες κοπέλες όπως κι εσύ έχουν περάσει χειρότερα και όμως ήταν πιο δυνατές και τα κατάφεραν. Εγώ δεν μπορώ. Μπορεί και να μην αξίζω να γίνω μάνα δεν είμαστε όλες για όλα....

γλυκια μου ολα οσα περιγραφεις ειναι φυσιολογικο να τα βιωνεις τωρα! κι εγω ετσι ημουν και σιγουρα και τα υπολοιπα κοριτσια! βιωνεις την αρνηση που ειναι ενα απο τα σταδια της θλιψης/πενθους και πρεπει να το βιωσεις για να πας παρακατω, απλα δεν πρεπει να παραμεινεις περισσοτερο απ οσο πρεπει σ' αυτο το σταδιο. Ειναι ακομη νωρις, θα παρεις το χρονο σου και μετα μεσα απο τα "θελω" σου θα βρεις τη δυναμη και το κουραγιο να συνεχισεις. Κι εμενα οταν μου ελεγαν "θα κανεις αλλο" ηθελα να τους χτυπησω! Ελεγα μα καλα τι μου λενε; Δοντι εχασα και το βλεπουν τοσο απλα; Δεν ηθελα αλλο μωρο, ηθελα να μη χαθει εκεινο το μωρο κ πενθουσα γι' αυτο! Οι γυρω, ειδικα οσοι δεν εχουν αντιμετωπισει ξανα παρομοια κατασταση δυστυχως δεν ξερουν πως να το χειριστουν και προσπαθουν να σου δωσουν κουραγιο λεγοντας τετοια ακυρα. Φροντισε οσο μπορεις να κρατησεις σε αποσταση οσους νομιζεις πως αντι να σε βοηθησουν, σε κανουν χειροτερα! Να γραφεις εδω για οσα σε απασχολουν, δεν ξερεις ποση βοηθεια θα βρεις!

Οταν ερθει η ωρα και στον γιατρο θα πας και παλι θα προσπαθησεις και στο τελος θα τα καταφερεις και θα παρεις μωρο στην αγκαλια σου και θα δεις που θα πεις "ευτυχως Θεε μου δεν τα παρατησα"

το "κοριτσακι" που γραφει παρακατω ειπε μια σοφη κουβεντα! το ιδιο ελεγα κι εγω στον εαυτο μου. Δεν περασες ολο αυτο το βασανο για να μεινεις χωρις μωρο! Παλεψε το!

koριτσια και εγω ακριβως το ιδιο με σας.οταν σπασανε τα νερα εμεινα 5 μερες στο νοσοκομειο γιατι δε με πιανανε τα φαρμακα που μου βαζανε για να γινει η διαστολη.ο τραχηλος δεν ηταν ακομη ετοιμος και μου κανανε μια παλια μεθοδο που ηταν πολυ οδυνηρη.γεννησα μετα απο 12 ωρες χωρις επισκληριδιο και χωρις ναρκωση.γιαυτο που περασαμε μας αξιζει την επομενη φορα να γεννησουμε,να πονεσουμε αλλα να φυγουμε αγκαλια με το μωρο μας.

ειρηνη_αλυπαμαι για οτι εγινε αλλα χαιρομαι που τωρα εχεις στην αγκαλια σου το μωρακι σου!!

κοριτσακι μου λυπαμαι παρα πολυ για την εμπειρια σου η οποια μου θυμιζει πολυ τη δικη μου ως προς τον τροπο του τοκετου...μη ξεχασεις ποτε αυτο που εγραψες παραπανω και πεισμωσε μεχρι να τα καταφερεις οσο δυσκολο κι αν φανταζει τωρα!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες κι ευχομαι κι εγω και στις 2 του χρονου τετοιον καρο να κρατατε σφιχτα στην αγκαλια σας τα μωρα σας!

569129i0tzap526i.gif 10/5/12