Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.θελω να κανω μια ερωτηση που ισως φανει χαζη στην εβδομαδα που βρισκομαι.λοιπον θα ηθελα να ρωτησω τα χτυπηματα και τα καρουμπαλακια που κανουν τα μωρα κυριως τα νιωθω στην κοιλια δηλαδη κατω απο τον αφαλο αλλα ορισμενες φορες βλεπω και τα ιδια καρουμπαλακια να γινοντε και πανω απο τον αφαλο, ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.ετσι πρεπει να νιωθω αυτα τα χτυπηματακια η οχι? :?

Διαφημίσεις

Καλημερα!! ναι γλυκια ετσι πρεπει να νιωθεις τις κλωτσιες του μωρου σου,οσο περναει ο καιρος και οι βδομαδες τα χτυπηματακια θα τα νιωθεις και πιο ψηλα γιατι μεγαλωνει η μητρα παει πιο ψηλα και μαζι μεγαλωνει και το νινι σου!!!! :D:D Ελπιζω να σε βοηθησα.

DsRyp3.png

welcome to the club..αυτο το υπεροχο και καμια φορα αστειο αισθημα ειναι το μωρακι σου που κλωτσαει..σε λιγο καιρο θα βλεπεις και την κοιλια σου να παλεται η να πηγαινει περα δωθε χωρις καν να χρειαζεται να την αγγιξεις..εχει πλακα..και ειναι καλη παρεουλα..

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας.αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι μια αισθανομαι τα χτυπηματα στη κοιλια δηλ κατω απο τον αφαλο και μετα απο λιγο στο στομαχι δηλ πανω απο τον αφαλο.ετσι πρεπει να ειναι?

Και που 'σαι ακόμαααααααα!!!

Το μωράκι σου κινείται και δε μένει σταθερό οπότε μια θα είναι στον αφαλό σου μια κάτω απο την κοιλιά μια πάνω απο την κοιλιά ..

Εμένα ο δικός μου έχει ήδη πάρει τη θεσούλα του και αισθάνομαι τα πόδια του στα πλευρά μου, τον ποπούλη του στον αφαλό μου και τα χεράκια του στη λεκάνη μου .. κι όταν δε κουνάει το κεφάλι του, εγώ τρέχω στην τουαλέτα!!! :lol::lol:

Να φανταστείς κάποιες φορές εκεί που καθόμαστε με τον άντρα μου και βλέπουμε τηλεόραση, πετάγομαι απο τις κλωτσιές του!!

Ο άντρας μου πολλές φορές μου λέει ότι όταν βλέπει την κοιλιά μου να κουνιέται έτσι είναι σα να βλέπει alien :P:P:P

Απόλαυσέ το! Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα!! :wink::cool:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

να σαι καλα nanouka με την απαντηση σου.εγω νομιζα οτι οταν κουνιετε θα ειναι σε ολη την κοιλια και το στομαχι και οχι να κανει μεμονομενα χτυπηματα. με την απαντηση σου καταλαβα οτι τα χτυπηματα θα ειναι σε διαφορετικα σημεια. :D:D

elena ειμαστε ακριβως στις ιδιες μερες 29+4. Τον τελευταιο καιρο και γω τα ιδια νιωθω. Εχει πολυ πλακα. Κανει κυματακια η κοιλια, εξωγκοματα μια πανω μια κατω και ειδικα τις 2 τελευταιες μερες ειναι ιδιαιτερα ζωηρο. Σημερα το εβγαλα και βιντεο με το κινητο.

Να τις χαιρεσαι αυτες τις στιγμες και να μην ανησυχεις!

να σαι καλα nanouka με την απαντηση σου.εγω νομιζα οτι οταν κουνιετε θα ειναι σε ολη την κοιλια και το στομαχι και οχι να κανει μεμονομενα χτυπηματα. με την απαντηση σου καταλαβα οτι τα χτυπηματα θα ειναι σε διαφορετικα σημεια. :D:D

ΝΙ!

ανάλογα με το πού το βολεύει το μωράκι σου εκεί θα κάθεται και θα σου .. "μιλάει" .. είναι μια απο τις πιο όμορφες παρέες!! Εγώ πολλές φορές αποκοιμιέμαι μετρώντας τις κλωτσιές του μαγκάκου μου :lol: Και που να μεγαλώσει και να μην είναι πιο άνετο μέσα στη μήτρα σου να δείς που θα σερφάρει η κοιλιά σου σα να είσαι στο Χαβάη 5-0 :P

Επίσης μπορεί να σε κλωτσήσει και λίγο πιο βίαια σε περίπτωση που κάθεσαι σε θέση που δέν βολεύει το βλασταράκι σου .. εκεί να δείς γέλια!! :lol::lol:

Χαίρομαι που σε βοήθησα και όπως είπε και η oikat να τις χαίρεσαι τέτοιες στιγμές .. είναι μοναδικές και ανεκτίμητες :wink:

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

καλημερα.σε ευχαριστω nanouka για αλλη μια φορα για την απαντηση σου.σημερα πηγα για υπερηχο και μπορω να σου πω οτι πηγα πολυ ηρεμη γιατι ηξερα οτι το μωρο μου ειναι καλα και σε αυτο με βοηθησες εσυ πολυ.ρωτησα βεβαια για τα διαφορα σημεια που νιωθω το μωρο και μου ειπε ακριβως οτι μου ειπες και εσυ. :D

οντως oikat ειναι μοναδικες οι στιγμες αυτες που χτυπαει το μωρο και τα διαφορα κυματακια που κανει οταν ειδικα ειμαι ξαπλωμενη γινετε χαμος καθομαι και γελαω.δεν ειχα σκεφτει να τραβηξω βιντεο με το κινητο θα το κανω σημερα.σε ευχαριστω πολυ :D

Τι μου θυμήσατε τώρα κορίτσια... Υπέροχο συναίσθημα!

Με το καλό να φέρετε όλες τα μωράκια σας στον κόσμο! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Και που 'σαι ακόμαααααααα!!!

Το μωράκι σου κινείται και δε μένει σταθερό οπότε μια θα είναι στον αφαλό σου μια κάτω απο την κοιλιά μια πάνω απο την κοιλιά ..

Εμένα ο δικός μου έχει ήδη πάρει τη θεσούλα του και αισθάνομαι τα πόδια του στα πλευρά μου, τον ποπούλη του στον αφαλό μου και τα χεράκια του στη λεκάνη μου .. κι όταν δε κουνάει το κεφάλι του, εγώ τρέχω στην τουαλέτα!!! :lol::lol:

Να φανταστείς κάποιες φορές εκεί που καθόμαστε με τον άντρα μου και βλέπουμε τηλεόραση, πετάγομαι απο τις κλωτσιές του!!

Ο άντρας μου πολλές φορές μου λέει ότι όταν βλέπει την κοιλιά μου να κουνιέται έτσι είναι σα να βλέπει alien :P:P:P

Απόλαυσέ το! Είναι το πιο όμορφο συναίσθημα!! :wink::cool:

Η περιγραφή σου είναι πολύ ακριβής. Κι εμένα έχει πάρει θέση και αισθάνομαι τις ίδιες κινήσεις ακριβώς που περιέγραψες. Κάποιες φορές με σπρώχνει ταυτόχρονα ψηλά κάτω από το στήθος και πολυ πολύ χαμηλά. Μάλλον τεντώνεται να υποθέσω..Σε ποιά εβδομάδα είσαι? Εγώ 31+2.

ELENA χαίρομαι πολύ που σε βοήθησα! :wink:

foivi είμαι στην 33η εβδομάδα .. :cool:

δεν υπάρχει πιο όμορφο .. πιο γλυκό .. πιο τρυφερό πράγμα απο μια χαζομαμά!!! :wink::D:cool:

καλημερα κοριτσια.πραγματικα δεν υπαρχει τιποτα πιο ωραιο να εισαι χαζομαμα.μου αρεσει να βλεπω χαζομαμαδες και χαζομπαμπαδες γιατι ολη τους η ζωη ειναι αυτη η μικρη ψυχουλα που περιμενει την φροντιδα σου.εγω ειμαι ηδη χαζομαμα με το ζουζουνι μου που ειναι ακομα στην κοιλια.πολυ ωραιο συναισθημα. :D

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

καλημερα κοριτσια.επανερχομαι σε αυτο το θεμα για να ρωτησω και κατι αλλο.εδω και λιγες μερες απο ολες τις κινησεις του μωρου που αισθανομαι ολη μερα η 2-3 κινησεις παντα θα ειναι με λιγο πονο αφου πεταγωμε οταν το νιωσω αυτο ειναι φυσιολογικο η να ρωτησω τον γιατρο ?

δηλαδη καθομαι και βλεπω την κοιλια μου να κανει "κυματακια" και καπου εκει θα νιωσω ενα μικρο πονο απο καποιο χτυπημα αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει χτυπησει καποιο οργανο οπως γραφεις?αισθανομαι μονο τον πονο

Καλημέρα φίλη ELENA!

Εμείς οι 2 πρέπει να έχουμε την ίδια εγκυμοσύνη!! :lol:

Που λές, ο κύριος που βρίσκεται μέσα στην μήτρα μου, με τα ποδαράκια του μου χτυπάει τους κοιλιακούς μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βήξω και φυσικά πολλές φορές μου δίνει κάτι απανωτές στα πλευρά που, φιλαράκι μου, ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ (!!!!!!!!! .. :cool: ) . Πάει αυτό ..

Τα χεράκια του μου δίνουν κάτι απανωτές στα νεφρά μου που ορισμένες φορές νιώθω ότι θα χρειαστώ μεταμόσχευση μόλις γεννήσω!! :cry: άσε το διάφραγμα που μου κόβει την ανάσα!! :(

Κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου το σώμα σου απο μέσα ΧΩΡΙΣ ένα μωρό .. μετά βάλε κι ένα μωρό το οποίο αναπτύσσεται!! .. είναι πολύ φυσικό όλες οι κλωτσιές να πέφτουν πάνω στα όργανά σου .. νεφρά, συκώτι, χολή και στομάχι είναι αυτά που δέχονται την χειρότερη επίθεση!!

Εμένα πολλές φορές ειδικά όταν κάνω εμετό, με "βοηθάει" ο μικρός με το να μου κλωτσάει το στομάχι .. εκεί φυσικά μένω απο τον πόνο!!

Σε περίπτωση όμως που αρχίζεις και πονάς αρκετά και συνέχεια, πρέπει να το πείς στο/στη γιατρό σου μήπως και πρέπει να κάνεις κανένα υπέρηχο .. εγώ πχ πρέπει να κάνω υπέρηχο χολής και ηπατος διότι πονάω συνέχεια εδώ και 2 βδομάδες περίπου .. :?:(

Καλά δεν έχει πλάκα να σε κλωτσάει, εσύ να πετάγεσαι και οι γύρω σου να χτυπάνε συναγερμο??? :lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια ELENA :wink:

Όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου, μετά την 37 έβδομη εβδομάδα πεταγόμουνα πάνω απο τις κλωτσιές.... και είχα και τον άντρα μου, κάθε μα κάθε φορά "ΓΕΝΝΑΜΕ????? :shock: " για να λαμβάνει κάθε φορά την απάντηση "με γκαστρωσες κάθε φορά με το γεννάμε γεννάμε :lol::lol: "

Τώρα βέβαια συνηθισμένος απο την κόρη μας είναι πιο χαλαρός αλλά έχουμε και 2 μήνες ακόμη μπροστά μας. Απλά -αυτά τα χτυπηματάκια πάνω κάτω του αφαλού που έλεγες...- τα βλέπει και καμαρώνει για τον μπαλαδόρο γιο που θα βγάλει! Ηδη έχει την μικρή και παίζουν μπάλα, οποτε βλέπω να κάνουμε σύλογο!

ΥΓ. στην κόρη μου 39+2 ένοιωθα τόσες κλωτσιές που νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά.... σε κάποια φάση σταματάει και ζητάω στον άντρα μου να βάλει το χέρι του στην κοιλιά μου.... Του δίνει μια γερή του στυλ μπαμπά έρχομαι και σπάνε τα νερά! Μούγκα ο Γιωργής.... οπότε του λέω εγώ "ναι τώρα ΓΕΝΝΑΜΕ!!!" :lol:

Καλημέρα φίλη ELENA!

Εμείς οι 2 πρέπει να έχουμε την ίδια εγκυμοσύνη!! :lol:

Που λές, ο κύριος που βρίσκεται μέσα στην μήτρα μου, με τα ποδαράκια του μου χτυπάει τους κοιλιακούς μου με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βήξω και φυσικά πολλές φορές μου δίνει κάτι απανωτές στα πλευρά που, φιλαράκι μου, ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ (!!!!!!!!! .. :cool: ) . Πάει αυτό ..

Τα χεράκια του μου δίνουν κάτι απανωτές στα νεφρά μου που ορισμένες φορές νιώθω ότι θα χρειαστώ μεταμόσχευση μόλις γεννήσω!! :cry: άσε το διάφραγμα που μου κόβει την ανάσα!! :(

Κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου το σώμα σου απο μέσα ΧΩΡΙΣ ένα μωρό .. μετά βάλε κι ένα μωρό το οποίο αναπτύσσεται!! .. είναι πολύ φυσικό όλες οι κλωτσιές να πέφτουν πάνω στα όργανά σου .. νεφρά, συκώτι, χολή και στομάχι είναι αυτά που δέχονται την χειρότερη επίθεση!!

Εμένα πολλές φορές ειδικά όταν κάνω εμετό, με "βοηθάει" ο μικρός με το να μου κλωτσάει το στομάχι .. εκεί φυσικά μένω απο τον πόνο!!

Σε περίπτωση όμως που αρχίζεις και πονάς αρκετά και συνέχεια, πρέπει να το πείς στο/στη γιατρό σου μήπως και πρέπει να κάνεις κανένα υπέρηχο .. εγώ πχ πρέπει να κάνω υπέρηχο χολής και ηπατος διότι πονάω συνέχεια εδώ και 2 βδομάδες περίπου .. :?:(

Καλά δεν έχει πλάκα να σε κλωτσάει, εσύ να πετάγεσαι και οι γύρω σου να χτυπάνε συναγερμο??? :lol::lol::lol::lol::lol:

Φιλάκια ELENA :wink:

καλημερα καλη μου nanouka.μαλλον πρεπει να εχουμε την ιδια εγκυμοσυνη.απο την περιγραφη σου καπου σε αυτα τα σημεια πρεπει να με χτυπαει ειδικα τα πλευρα μου τα εχει τσακισει.οταν ομως ειμαι ξαπλωμενη εκει ριχνει κατι τσιφτεντελια αλλο πραγμα αφου ο αντρας ερχεται να δει και τρελενετε απο τα "κυματακια" που κανει γουρλωνει τα ματια του :lol: .

ευτυχως ολο το σαββατοκυριακο μια φορα αισθανθηκα χτυπημα μαζι με λιγο πονο αν το ξανανιωσω θα το πω σιγουρα στο γιατρο.

ποτε εχει πητ? εγω πρωτα θεος 15 δεκ στο ιασω.

σε ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου. :D:D

Καλημέρα ELENA ..

ΠΗΤ έχω 25/11 πρώτα ο Θεός αλλά εάν συνεχίσουν έτσι οι εμετοί μου θα πώ στη γιατρό μου να γεννήσω 2 εβδομάδες πιο νωρίς με πρόκληση .. ειλικρινα δεν αντέχω άλλο :cry::cry:

Το μόνο ωραίο στην εγκυμοσύνη μου είναι οι κλωτσιές του μικρού ..

Φιλαράκι σου λέω Ριβάλντο θα τον κάνω!! :lol::lol:

Όταν ήμουν έγκυος στην κόρη μου, μετά την 37 έβδομη εβδομάδα πεταγόμουνα πάνω απο τις κλωτσιές.... και είχα και τον άντρα μου, κάθε μα κάθε φορά "ΓΕΝΝΑΜΕ????? :shock: " για να λαμβάνει κάθε φορά την απάντηση "με γκαστρωσες κάθε φορά με το γεννάμε γεννάμε :lol::lol: "

Τώρα βέβαια συνηθισμένος απο την κόρη μας είναι πιο χαλαρός αλλά έχουμε και 2 μήνες ακόμη μπροστά μας. Απλά -αυτά τα χτυπηματάκια πάνω κάτω του αφαλού που έλεγες...- τα βλέπει και καμαρώνει για τον μπαλαδόρο γιο που θα βγάλει! Ηδη έχει την μικρή και παίζουν μπάλα, οποτε βλέπω να κάνουμε σύλογο!

ΥΓ. στην κόρη μου 39+2 ένοιωθα τόσες κλωτσιές που νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά.... σε κάποια φάση σταματάει και ζητάω στον άντρα μου να βάλει το χέρι του στην κοιλιά μου.... Του δίνει μια γερή του στυλ μπαμπά έρχομαι και σπάνε τα νερά! Μούγκα ο Γιωργής.... οπότε του λέω εγώ "ναι τώρα ΓΕΝΝΑΜΕ!!!" :lol:

καλημερα demi 7.καποια απο τα χτυπηματα πονανε λιγο αλλα με ξαφνιαζουν στην αρχη εβλεπα τον αντρα μου να φοβαται λιγο αλλα μετα το συνηθισε.

οταν βεβαια ειναι λιγο υσυχη σε σχεση με αλλες μερες λεω και εγω στον αντρα μου να βαλει το αυτι του στην κοιλια μου και μετα απο λιγο δινει το παρων.

πιστευω οτι ειναι απο τις καλυτερες στιγμες να βλεπεις τα κουνηματα που κανουν σε τρελενουν.εγω το εχω πει χορευτρια θα βγει και μαλιστα του οριενταλ. :)

Καλημέρα ELENA ..

ΠΗΤ έχω 25/11 πρώτα ο Θεός αλλά εάν συνεχίσουν έτσι οι εμετοί μου θα πώ στη γιατρό μου να γεννήσω 2 εβδομάδες πιο νωρίς με πρόκληση .. ειλικρινα δεν αντέχω άλλο :cry::cry:

Το μόνο ωραίο στην εγκυμοσύνη μου είναι οι κλωτσιές του μικρού ..

Φιλαράκι σου λέω Ριβάλντο θα τον κάνω!! :lol::lol:

υπομονη με τους εμετους ξερω οτι ειναι τι ποιο δυσκολο κομματι της εγκυμοσυνης. εγω περα απο το πρωτο τριμηνο που με θερισαν τωρα δεν εχω τιποτα ελπιζω να μην εχω και εγω αργοτερα :(

με το καλο να δεχτεις το ριβαλντο.

φιλια πολλα

Σας καλώ λοιπόν όλες να φτιάξουμε σύλογο ποδοσφαίρου ! :D

Για τα κοριτσάκια όπως πρότεινε η φίλη Ελενα θα κάνουμε τμήμα χωρού!

Break dance!!! :lol::lol: