Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αποφρακτήρες για μπουκωμενη μυτη

Recommended Posts

Ποιον αποφρακτηρα για τη μύτη προτείνετε;Έχω πάρει της clinofar (αρκετα καλος)αλλα κάποιες μητερες μου ειπαν οτι της otrisalin είναι καλύτερος και κάνει θαύματα. Αλλες πάλι μου προτειναν της Physiomer γιατι τα ανταλλακτικα κρατουν περισσοτερο και επομενως ειναι πιο οικονομικος.

Ποιον έχετε χρησιμοποιήσει;

Διαφημίσεις

Για νεογέννητο δεν έχει μεγάλη σημασία, αλλά για μεγαλύτερο μωρό πιστεύω ότι είναι καλύτερος ο αποφρακτήρας της Clinofar γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να τραβήξει το μωρό το σωληνάκι και να το βγάλει. Ο αποφρακτήρας της Otrisalin σπάει σε τρία κομμάτια αντί για δύο και το τελευταίο κομμάτι αποσπάται υπερβολικά εύκολα, άσε που όταν το μωρό αρχίζει να πιάνει πράγματα και να τα πετάει δεξιά αριστερά είναι πολύ εύκολο να χαθεί το τρίτο κομμάτι οπότε μετά πρέπει να πάρεις καινούριο αποφρακτήρα (παθούσα). Επίσης της Clinofar είναι πιο φτηνά τα ανταλλακτικά.

Physiomer δεν έχω χρησιμοποιήσει, αλλά αν είναι από αυτούς που θέλουν πλύσιμο (όπως είναι της Chicco) πιστεύω πως είναι άσκοπη ταλαιπωρία σε σχέση με το κέρδος που θα έχεις, δεδομένου ότι μετά τους πρώτους 6 μήνες δεν θα χρησιμοποιείς αποφρακτήρα τόσο συχνά.

εγω χρησιμοποιω της οτρισαλιν και ειμαι πολυ ευχαριστημενη...καθαριζει τα παντα καθως ομως θα συμφωνησω με την litle monkey οτι οντως το σωληνακι της οτρισαλιν φευγει με το παραμικρο αλλα ξαναμπαινει πανευκολα.ειδικα ομως οταν το παιδι χτυπιεται απο το κλαμα γιατι δεν τους αρεσει να τους καθαριζουμε τη μυτουλα οντως το εχω αντιμετωπισει και εγω αυτο το θεμα απλα βρηκα να την κραταω σε αλλη σταση και το κανω τακα τακα (αφου εχω γινει εξπερ;););)) και τελειωνουε εκει..δεν εχω να σε συμβουλεψω να παρεις κατι συγκεκριμενο αφου εγω εχω δοκιμασει μονο αυτο αλλα ειμαι ευχαριστημενη.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ξέχασα να τονίσω οτι για το Physiomer μου είπαν οτι αξιζει γιατι δεν αλλάζεις συχνα το ανταλλακτικο..οπως στο Clinofar..Καλή συνεχεια σε ολες μας!!

Αν δεν αλλάζεις το ανταλλακτικό, τότε μάλλον πρέπει να το πλένεις. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αλλιώς καθαρίζει από τις μύξες. Έχω δοκιμάσει τέτοιους αποφρακτήρες και δεν με βόλεψαν καθόλου. Άμα έχεις ένα παιδί που έχει μετατραπεί σε εργοστάσιο παραγωγής μύξας, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να πλένεις τον αποφρακτήρα μεταξύ εφαρμογών...

Διαφημίσεις

• 10 months later...

Αν περάσετε κάποια ίωση με συχνή καταρροή και πρέπει να καθαρίζετε το παιδί 8-10 φορές την ημέρα, το κόστος των ανταλλακτικών Otrisalin και Clinofar είναι απαγορευτικό (?10 τα 20 ανταλλακτικά) γιατί περιέχουν και το πλαστικό στόμιο. Προτιμήστε Physiomer που είναι απλά φιλτράκια (?4 τα 20 ανταλλακτικά) και ξεπλένετε με καυτό νερό το στόμιο μετά από κάθε χρήση.

otrisalin-nasal-aspirator.jpgb3f3db09e2b5f3391cc53cfcd38a564df73b7bbf_main.jpg

432121-nasal_main.jpg5810b68abaf22fbc690b783245cb41fd8ae6b64d_main.jpg

Otrisalin και Clinofar είναι πιο απλά λόγω των ανταλλακτικών μία χρήσης, οπότε βολεύουν περισσότερο από το Physiomer όταν είστε εκτός σπιτιού.

Ο χαζομπαμπάς!