Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ωτιτιδα κολυμβητηριο και εφηβεια

Recommended Posts

για σας χρονια πολα και χρηστος ανεστη ....

ο γιος μου 17 χρονων τορα αποφασησε να δοσει για γυμναστικη ακαδημια.και παει και κολυμβητηριο μαζη με τη σφερα στο γηπεδο

αλλα εχουμε θεμα με της ωτιτιδες του μπενει νερο στα αυτια και τον πεθενει

εχουμε δοκημασει της οτοασπηδες της αγορας αλλα αλες του φευγουν και αλες δεν ειναι στεγανες . πηγαμε σαν τελευτεα λυση σε γνοστο με ακουστηκα βαρηκοηας και του εκανε εκμαγια για οτοασπηδες .. αυτο που θα ηθελα αν γνορηζει καπιος καμια πιο μονημη λυση για θεραπια . το θεμα ξεκηνησε απο οταν ηταν μηκροςβουλονε η μιτη αναπνεε απο το στομα αμηγδαλες την αλη μερα και το πηον στα αυτια . ωτιτιδα και αντηβιοση , και αυτο σηνεχηστηκε για χρονια μεχρη που του αφησε εβεστησια

Διαφημίσεις

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα οσο ημουν μικρη και εμφανιστηκε ξανα οταν χρειαστηκε να δωσω εξετασεις σε πισινα στα 21 μου χρονια... Και τοτε περασα τη χειροτερη αμυγδαλιτιδα-ωτιτιδα απο ποτε. Ειχα δοκιμασει κι εγω τα παντα αι το μονο που πραγματικα με βοηθησε ηταν τα πλαστικα σκουφακια που ειναι πολυ ελαστικα και κλεινουν εντελως τα αυτια (οχι τα υφασματινα που φορανε πολλοι,αυτα παιρνουν νερο) . Προσεχα και λιγο και δεν ειχα κανενα προβλημα!

δηστηχος δεν του κανουν τιποτε . εχει βλεπεις και μακρια μαλια και μουσια . και δεν του καθετε τιποτε , γλυστρανε ολα τα σκουφακια ,

Περιεργο μου φαινεται γιατι αυτα τα σκουφακια ειναι ειδικα. Κι εγω μαλλια μεχρι τη μεση εχω και παρα πολλα,δε νομιζω να εχει πιο μακρια κ να μην μπαινουν στο σκουφακι!

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

για σας μετα απο κερο ψαξηματος βρηκαμε λυση , πηγαμε σε εναν φηλο οπτηκο εδω στην κερκυρα , ναι οπτηκο και του εφτιαξε εκμαγια για τα αυτια του γιου μου και τα εστηλε στην αθηνα οπου εκη του εφτιαξαν οτοασπηδες σηληκονουχες ιδηκα για τα αυτια του δεξι και αρηστερο ξεχορηστα ,,, τελια ειναι απο οτι μου λεει δεν μπενει σταγονα απο νερο , ειναι βεβαια μεγαλες αλλα κοντραρουν στο πτεριγιο του αυτιου και δεν βγενουν για οπιον θελει να μου στηλει μηνημα εδω η στο [email protected] να του πω η να ρωτησω και να μαθω περησοτερα και να ενημεροσω , απο οτι μαθω