Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΥΡΕΙ!!!!

Recommended Posts

Καλησπερα!

ΈΧω πανικοβληθεί..... είναι τώρα μερικές μέρες που η κόρη μου όλο ξυνει το πιπί της και όλο την ρωτάω..έχεις φαγούρα?? όχι μου λέει,κολάει το βρακακι μου μαμά. να σημειώσω ότι πριν περίπου ένα μήνα είχε κάνει θεραπεία για σκουλικάκια γιατί είχαν βρεθεί στα κακά της.

Τώρα που πήγα να την κοιμήσω και της έστειλα να κάνει τσίσα της,με το που κάθησε τουαλέτα,την έκοψε κρυος υδρώτας και να κλαίει γοερά ότι δεν μπορεί να κάνει τσίσα της γιατί τσούζειι πολύυυ.

Την έπλυνα,την είδα όσο μπορούσα από κάτω δεν είδα κάτι,πέρα από μία αιμορροίδα που έχει βγάλει,λόγω δυσκιλιότητας .

Τελικά δεν έκανε τσίσα.

Της έβαλα την βραδυνή πάνα (είναι σχεδόν 4 χρονών) και ξάπλωσε να κοιμηθεί....

ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΡΟΛΟΙΩΞΗ???? φοβάμαι τόσο πολύ!!!!

ΑΝ συκωθεί την νύχτα και δεν της έχουν φύγει τα τσίσα στον ύπνο , πάει να πει ότι πονάει πολύ,και δεν θέλει να κάνει τσίσα πάλι ...τι κάνω???

Διαφημίσεις

Το πρωί ξέρω τι να κάνω.....ενοείται καλλιέργεια και γενική ούρων..

Τώρα το βράδυ τι γίνεται....?? αν ξυπνήσει και δεν κάνει δεν ξέρω τι να κάνω...!μπορεί να χρειαστεί και νοσοκομείο?δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τσίσα αν πονάει τόσο πολύ?γιατί γενικά είναι και φοβιτσιάρα σαν εμένα

Να της δωσεις να πιει πολυ νερο για να μπορεσει να κανει τσισακια και βλεποντας και κανοντας θα κινηθεις...καλο θα ηταν βεβαια μια καλλιεργεια αυριο

βάλε τη μέσα στη μπανιέρα κι άνοιξε τη βρύση. πάρε το τηλέφωνο του ντους κι άρχισε να τη βρέχεις στην κοιλίτσα. μόνο στην αρχή τσούζει. αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει και μόνο έτσι θα τη βοηθήσεις.

Διαφημίσεις

ουρολοίμωξη ... πολλά υγρά....

καλιέργεια ούρων....

αντιβίωση.....

επανεξέταση μετά το τέλος της αντιβίωσης.....

υπομονή.... ο πόνος θα φύγει μόλις ξεκινήσει την αντιβίωση.....

Παιδιά ειχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!! αλλά τι να σας πω...και εγώ δεν ξερω τελικά τι συμβαίνει...

χτες βράδυ να την έχει κόψει κρύος υδρώτας και να μην μπορεί να κάνει τσίσα...

σήμερα το πρωί και τ δεν έκανα για να καταφέρω να της μαζέψω ούρα....στάθηκε αδύνατον....έκανε στην τουαλετα σαν να μην τρέχει τίποτε!!!! και στο σχολείο που την πήγα μετά , οι δασκάλα μου είπε ότι δεν παρατήρησε κάτι ,ούτε ενόχληση,ούτε πόνο ούτε τίποτε....και έτσι συνεχίζει μέχρι τώρα

τι να πω.....τοοοοσο πολύ να είναι μιγιάγγιχτη??? να είχε κάτι άλλο και να έκανε τέτοιο σαματα??

εγώ ξερω πάντος ότι δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα από την ανησυχία...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...