Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

τον τελευταιο καιρο οταν κοιμαμαι με πιανει εντονος πονος στη μεση και για να μου περασει βαζω ενα μαξιλαρι απο κατω η αναμεσα στα ποδια. Αυτη η κατασταση ομως δεν με επηρεαζει στην καθημερινοτητα μου γιατι οταν σηκωθω ειμαι μια χαρα. Ξερετε τι μπορει να ειναι ? υπαρχει περιπτωση να φταιει το στρωμα? μπορει να εμεινε κανα κουσουρι απο τη γεννα? σας εχει συμβει κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

Το ιδιο και εγω επι 9 μηνες με ποναει η μεση μου ,οταν ξαπλωνω και μονο. Μυικός ειναι ο πονος για αυτο περναει κατα την διαρκεια της ημερας .Ενα πρωι ειχα παει στο ΚΑΤ και μου ειπαν

1) τα κιλα της εγκυμοσυνης

2) Το βαρος του στηθους λογο θηλασμου...υπομονη το σωμα θα συνηθίσει.

εγω υποθετω οτι ειναι επισης

3) Η επισκληριδειος γιατι εκει ακριβως με ποναει και ειναι μια απο της παρενεργειες της

4) Απο συσπασεις (μητρα ,ωοθηκων σαλπιγγων καπου εκει :lol:),καποιες φορες νιωθω οτι ειναι πονος περιοδου αλλα δεν εχω περιοδο λογο θηλασμου.

RA3Np3.png

Το ιδιο και εγω επι 9 μηνες με ποναει η μεση μου ,οταν ξαπλωνω και μονο. Μυικός ειναι ο πονος για αυτο περναει κατα την διαρκεια της ημερας .Ενα πρωι ειχα παει στο ΚΑΤ και μου ειπαν

1) τα κιλα της εγκυμοσυνης

2) Το βαρος του στηθους λογο θηλασμου...υπομονη το σωμα θα συνηθίσει.

εγω υποθετω οτι ειναι επισης

3) Η επισκληριδειος γιατι εκει ακριβως με ποναει και ειναι μια απο της παρενεργειες της

4) Απο συσπασεις (μητρα ,ωοθηκων σαλπιγγων καπου εκει :lol:),καποιες φορες νιωθω οτι ειναι πονος περιοδου αλλα δεν εχω περιοδο λογο θηλασμου.

απο βαρος αποκλειεται να ειναι γιατι ειμαι 58 κιλα με 1,68 υψος και στηθος εχω μικρο. Οι υποθεσεις που κανω ειναι οτι με πειραξε η επισκληριδειος και μαλιστα ο σπονδυλος με ενοχλει ακομα και οντως ο πονος μοιαζει με της περιοδου μη σου πω και με της γεννας στην αρχη των πονων. εν το μεταξυ αν παω να γυρω προς τα πισω με πονανε οι μυς σαν να ειμαι πιασμενη, αυτο το εχω μηνες