Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Recommended Posts

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΕΧΑΣΑ 18 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΡΩΩ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΩΝΕΨΩ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΕΜΕΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ-ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΗ ΜΟΥ-.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα ! Εμένα με ανακούφιζε να πίνω σόδα. Υπομονή όμως, μου το λέγανε και δεν το πίστευα, στο τέλος του τρίτου μήνα οι αναγούλες σταματάνε και όντως έτσι συνέβη και σε μένα.

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα τις πρώτες εβδομάδες. Εμετούς δεν είχα, αλλά το στομάχι μου ήταν άνω κάτω, με έντονη τάση για εμετό και ένιωθα καλύτερα μόνο όταν έτρωγα κάτι. Ετσι τσιμπολογούσα φρουτάκια/μια φρυγανιά/ ένα ζελέ / ένα τοστ με τυρί μόνο το οποίο το χωριζα στη μέση και το έτρωγα μισό μισό (όποτε ενιωθα ενόχληση δλδ). Γενικώς έτρωγα αλλά πολύ μικρές ποσότητες, μπουκίτσες δλδ. Έτσι περασε το πρώτο τρίμηνο και δεν έχω πάρει ούτε ένα κιλό.

Θα σου περάσουν οι αναγούλες θα δεις, κάθε αρχή και δύσκολη.

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου.

EXXQp3.pngAIzKp2.png

είπα μήπως υπάρχει κάπιο χάπι.δεν είναι δυνατόν να τρώω όμως συνέχεια και αν τρώω ας πούμε απλά μια φρυγανιά μόλις χωνέψω -σε λίγη ώρα-πάλι τα ίδια.άλλωστε ακόμα και με μια φρυγανιά ή με ένα φρούτο χαλάω την διαιτά μου και μέσα σε 2 μήνες πρέπει να χάσω 3-5 κιλά.

Γλυκειά μου να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω... Στις αρχές τις εγκυμοσύνης μου η λεκάνη της τουαλέτας ήταν η καλύτερη μου φίλη!!! Συνεχώς σκυμμένη από πάνω της ήμουν. Αργότερα οι εμετοί υποχώρησαν λίγο αλλά ακόμη και τώρα μόλις φάω κάτι που δεν αρέσει στο νινί, βήξω, κουραστώ ή και σε άσχετες στιγμές έχω αναγούλες και εμετούς. Ο γιατρός μου μου είχε πει πως μπορώ να παίρνω κανένα primperan που και που αν νιώθω τόσο χάλια - όμως δεν πήρα ποτέ. Βέβαια πρέπει να σου πω η δική μου περίπτωση ήταν αρκετά δύσκολη γιατί έκανα πάρα παρα πολλούς εμετούς. Γιατί δε ρωτάς το γιατρό σου; ίσως να σε βοηθήσει.

*

Διαφημίσεις

μια φιλη μου που ειχε κι αυτη εμετους στο πρωτο τριμηνο ο γιατρος της ειχε δωσει μια πολυ μικρη δοση ενος σιροπιου που το δινουν στα μωρακια και επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη.

Και εγω είχα ακριβως το ίδιο πρόβλημα!!! το μόνο που με ανακούφιζε ήταν το φαί!!! προσπάθησε να τρως καμμια φρυγανια (που μαζεύει τα υγρά) με τυράκι εμενταλ (που είναι χαμηλό - σχετικά - σε λιπαρά αλλα προσφέρει μεγάλη απορόφιση ασβεστίου), τρώγε και καμια τσιχλίτσα να ξεγελιεσαι για λιγακι, γιατι πολλες φορές ειναι και η ασχημη γεύση που προκαλεί τισ αναγούλες! εγώ είχα και ένα αισθημα λες και ετρωγα αλουμινόχαρτο μερικες φορες - μεταλλικο. ααα και οι πατατες βραστες με λιγο λεμονακι με ανακουφιζαν! εψαχνα να βρω και γω λυσεις light!

Η ξάπλα με ανακούφιζε και γι αυτο μεταφερόμουν από κρεβατι σε καναπέ και από καναπέ σε κρεβατι!!! Αλλα και πάλι όχι ότι ήμουν καλά!

Μου έλεγαν όλοι υπομονη και ότι μέχρι να το ακούσω θα είναι αυτά και εγώ απελπιζόμουν!!!!!! Αλλα τους την έφερα! Η αναγούλα κράτησε σχεδόν για ενάμηση μήνα και μέτα ηρέμισα!!! Βέβαια με έπιασαν ζαλάδες όποτε και πάλι δεν μπορούσα να κάνω πολλα πράγματα... αλλάαααα χίλιες φορές ζαλαδες και πονοκέφαλος παρά αυτό το πράγμα από το πρωί ως το βράδυ!

Αυτά! Κουράγιο!!! Να σκέφτεσαι τι μεγαλώνει μέσα στη κοιλίτσα σου και θα βρεις πολυ!!!

lamlamard20090207_-8_My+child+is.pngdogdogavi20140415_8_My%20child%20is.png

Διάβασα ξανά το μηνυμα σου και έχω μια απορία... Αναφέρεις ότι κάνεις δίαιτα και δεν λες αν είσαι εγκυος... Με μπέρδεψες λιγάκι! Μπορείς να με βοηθήσεις??????

lamlamard20090207_-8_My+child+is.pngdogdogavi20140415_8_My%20child%20is.png