Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΠΕΙΓΟΝ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ ΣΥΠΤΩΜΑΤΑ

Recommended Posts

Κορίτσια όλο το βράδυ η κόρη μου που είναι 7 χρονών παραπονιόταν ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί την πονούσε η κοιλιά. Πυρετό δεν έχει όμως ο πόνος επιμένει ακόμη και είναι 9 το πρωί. Δεν έχει και όρεξη να φάει. Τίποτε άλλο όμως. Ούτε εμετό ούτε διάρροια οπότε δεν υποπτεύομαι γαστρεντερίτιδα. Γενικά έχει κέφια όμως μόλις της ακουμπάς την κοιλιά πονάει και πετάγεται. Υποπτεύομαι και φοβάμαι για σκωληκοειδίτιδα. Σε λίγο θα την πάμε με τον άντρα μου στο νοσοκομείο. Έχει κάποια εμπειρία? Περιμένω νέα και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Της έδωσα και πονσταν και μετά διάβασα ότι δεν έπρεπε γιατί καλύπτει τον πόνο...

Διαφημίσεις

Εγώ είχα λίγο πυρετό (37), πόνο δεξιά χαμηλά, ήθελα να είμαι διπλωμένη στα 2 και μούδιασε και το δεξί μου πόδι.

Τα λευκά μου δεν ήταν ανεβασμένα καθόλου, πράγμα που έκανε τους γιατρούς να ψιλο-αμφιβάλουν ότι είναι σκωλικοειδίτιδα και ουσιαστικά να με ανοίξουν διερευνητικά. Αλλά ήταν!

Έχω εμπειρία από τον εαυτό μου, δεν έδωσα σημασία στα συμπτώματα οπότε και την πάτησα (ρήξη). Είχα υπνηλία, βάρος στην κοιλιά αλλά όχι πόνο, τρομερή ανορεξία, φούσκωμα και δυσκοιλιότητα και τον πυρετό δεν τον είχα πάρει χαμπάρι. Καλή η σκέψη σου να την πας νοσοκομείο, κι εγώ αυτό θα έκανα. Περαστικά στη μικρή.

it's never too late to start all over again

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και εγώ είχα εμπειρία από τον εαυτό μου που πονούσα και η μαμά μου νόμιζε πως ήταν πόνος περιόδου (ήμουν 14). Περιμένω να έρθουν οι παππούδες να κρατήσουν τις μεγάλες και πάμε νοσοκομείο. Απλά μου κάνει εντύπωση που σε όλο το φόρουμ δεν είδα ούτε μία αναφορά στη σκωληκοειδίτιδα σε παιδάκι. Είχαμε πάει και πριν 2 χρόνια νοσοκομείο για τον ίδιο λόγο αλλά με άλλα συμπτώματα αλλά τελικά δεν ήταν. Βρε μακάρι να μην είναι αλλά δεν θα το αφήσω έτσι.

Κορίτσια όλο το βράδυ η κόρη μου που είναι 7 χρονών παραπονιόταν ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί την πονούσε η κοιλιά. Πυρετό δεν έχει όμως ο πόνος επιμένει ακόμη και είναι 9 το πρωί. Δεν έχει και όρεξη να φάει. Τίποτε άλλο όμως. Ούτε εμετό ούτε διάρροια οπότε δεν υποπτεύομαι γαστρεντερίτιδα. Γενικά έχει κέφια όμως μόλις της ακουμπάς την κοιλιά πονάει και πετάγεται. Υποπτεύομαι και φοβάμαι για σκωληκοειδίτιδα. Σε λίγο θα την πάμε με τον άντρα μου στο νοσοκομείο. Έχει κάποια εμπειρία? Περιμένω νέα και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Της έδωσα και πονσταν και μετά διάβασα ότι δεν έπρεπε γιατί καλύπτει τον πόνο...

καλησπερα.αν ειναι σκωληκοειδητης δεν θα περασει ο πονος...εμενα ο αδερφος μου ειχε κανει 3-4 χρονων οξεια σκβληκοειδητιδα που εσπασε και τον τρεχανε οι γονεις μου...εγω τον εβγαλα στα 14 μου και ειχα μουδιασμα στο δεξι ποδι,δεκατα,πονο χαμηλα στη κοιλια και οι εξετασεις δειξαν ανεβασμενα λευκα!παντως δεν ειναι κατι να φοβασαι...επεμβαση ρουτινας ειναι!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Διαφημίσεις

Κανίνα σε ευχαριστώ και εσένα. Τα νέα μας είναι τα εξής : πήγαμε στο νοσοκομείο αφού ο πόνος συνεχιζόταν και χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Την εξετάσανε και έδειχνε να πονάει αρκτά. Μας κάνανε ακτινογραφία θώρακος, αίμα και ούρα. Μετά από 2 ώρες και αναμονή και ενώ η μικρή αφού κοιμήθηκε είπε πως ένιωθε καλύτερα, η γιατρός την ξαναεξέτασε. Μας είπε ότι οι εξετάσεις δεν δείχνουν εικόνα σκω.δας αλλά η ακτινογραφία έδειξε κόπρανα και ίσως να είναι και από αυτό ο πόνος. Μας είπε να φάει μόνο σούπα και να την παρακολουθήσουμε στενά. Τι να σας πω ρε παιδιά. Γυρίσαμε σπίτι πριν 3 ώρες και έκτοτε το παιδί έκανε 2 φορές εμετό. Έχω μπερδευτεί χειρότερα διότι δεν ξέρω αν πρέπει να το αποδώσω τελικά σε ίωση ή να πω ότι χειροτερεύει και είναι σκωλ.δα. Ουφ θα σκάσω! Μας βλέπω να την ξαναπηγαίνουμε το βράδυ νοσοκομείο. Ο Θεός μας λυπήθηκε και εφημερεύει το Παπαγεωργίου που είναι και καλό και σχετικά κοντά μας

Μας είπε ότι οι εξετάσεις δεν δείχνουν εικόνα σκω.δας αλλά η ακτινογραφία έδειξε κόπρανα και ίσως να είναι και από αυτό ο πόνος. Μας είπε να φάει μόνο σούπα και να την παρακολουθήσουμε στενά.

Δεν θελω να σε αγχώσω, αλλά έναν μήνα πριν τη ρήξη της δικής μου σκωληκοειδίτιδας, τραβιόμουν με τη συγκεκριμένη υποψία σε δημοσιο νοσοκομείο της Αθήνας και μου είπαν το ίδιο ακριβώς πράγμα, γεμάτο έντερο κι ότι οι κενώσεις μου δεν είναι σωστές, παρόλα αυτά να φύγω με δική μου ευθύνη (δεν ήταν σίγουροι δηλαδή για το τι συμβαίνει).

Μήπως να το δεις και αλλού? Σε κάθε περίπτωση εύχομαι γρήγορα να ξεμπερδέψετε.

it's never too late to start all over again

απο προσωπικη μου εμπειρια σου λεω οτι τα συμπτωματα μπορει να πηγαινοερχονται αλλα τελικα να μην εξελιχθουν. για αυτο και οι γιατροι αμφιβαλλουν...παντως και σε εμενα το θυμαμαι εντονα το μουδιασμα στο ποδι...σας ευχομαι περαστικα και οτι καλυτερο

Κανίνα σε ευχαριστώ και εσένα. Τα νέα μας είναι τα εξής : πήγαμε στο νοσοκομείο αφού ο πόνος συνεχιζόταν και χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Την εξετάσανε και έδειχνε να πονάει αρκτά. Μας κάνανε ακτινογραφία θώρακος, αίμα και ούρα. Μετά από 2 ώρες και αναμονή και ενώ η μικρή αφού κοιμήθηκε είπε πως ένιωθε καλύτερα, η γιατρός την ξαναεξέτασε. Μας είπε ότι οι εξετάσεις δεν δείχνουν εικόνα σκω.δας αλλά η ακτινογραφία έδειξε κόπρανα και ίσως να είναι και από αυτό ο πόνος. Μας είπε να φάει μόνο σούπα και να την παρακολουθήσουμε στενά. Τι να σας πω ρε παιδιά. Γυρίσαμε σπίτι πριν 3 ώρες και έκτοτε το παιδί έκανε 2 φορές εμετό. Έχω μπερδευτεί χειρότερα διότι δεν ξέρω αν πρέπει να το αποδώσω τελικά σε ίωση ή να πω ότι χειροτερεύει και είναι σκωλ.δα. Ουφ θα σκάσω! Μας βλέπω να την ξαναπηγαίνουμε το βράδυ νοσοκομείο. Ο Θεός μας λυπήθηκε και εφημερεύει το Παπαγεωργίου που είναι και καλό και σχετικά κοντά μας

αν σου ειναι ευκολο πηγαινε την αμεσα σε καποιον χειρουργο να τη δει εκτος νοσοκομειου....γιατι αν σπασει και γινει περιτονιτιδα θα τρεχεις.....!!!περαστικα σας!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Διαφημίσεις

Κορίτσια και πάλι γειά σας! Νομίζω πως δόξα το Θεό είμαστε καλά. Εχτές ξαναπήγαμε στο νοσοκομείο, την ξαναεξέτασε η παιδίατρος αλλά επειδή η μικρή όταν την πατούσε δεν έδινε και πολύ συγκεκριμένες απαντήσεις (βέβαια έφταιγε και η γιατρός που της έλεγε πες μου την αλήθεια γιατί αλλιώς θα σου βάλω ορό και θα σε κρατήσω μέσα!!!) και ενώ στην αρχή μας είπε να φύγουμε μετά είπε να την δει και παιδοχειρουγός. Αυτός (μάλλον για να μην πάρει την ευθύνη) μας είπε ότι επειδή ξαναπήγαμε και επειδή έχει και πυρετό να μείνει μέσα το βράδυ Βέβαια μας ξεκαθάρισεότι δεν έχει κάτι που θα χρειαστεί εγχείρηση. Αλλά για σιγουριά ας μείνει. Εμείς όμως αποφασίσαμε να πάμε σπίτι (που είναι κοντα΄) και αν χρειαστεί να ξαναπάμε. Ευτυχώς και ο πυρετός έπεσε χωρίς αντιπυρετικό και το βράδυ κοιμήθηκε πολύ καλά. Από το πρωί τρώει κανονικά και δεν από χτες δεν ξαναπαραπονέθηκε για την κοιλιά. Νομίζω την πηδήξαμε.Αν ήταν σκωλ.δα θα συνεχιζόταν ο πόνος και θα ήταν χειρότερος. Κορίτσια και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Για την ιστορία υπέρηχο ΟΧΙ δεν μας κάνανε. Μόνο ακτινογραφία που έδειξε πολλά κόπρανα που επίσης δικαιολογούν τον πόνο. Αλλά το πιο πιθανό είναι να ήταν ίωση.