Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Μανουλες θελω τη βοηθεια σας.ο κουκλος μου ηταν γενικα ενα πολυ ησυχο και γλυκο μωρακι.απο την μερα που αρρωστησε,εδω και τρεις βδομαδες ταλαιπωρουμαστε,εχει γινει αλλο παιδι! Η γιατρος μας απαγορευσε να βγαινουμε εξω μεχρι να συνελθει εντελως.δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο αλλα το παιδι αλλαξε εντελως.κλαιει μεχρι να γινει το δικο του,πειραζει τα παντα και αν δεν του δωσω αυτο που θελει με χτυπαει ταντισμενος.τι του συμβαινει;πως να φερθω σε ολο αυτο;

Διαφημίσεις

Τι εχει και δεν εχει συνελθει εδω και 3 βδομαδες?

Μην απελπιζεσαι, οταν δεν νιωθουμε καλα ολοι δεν γινομαστε πιο γκρινιαρηδες?

Φαση περναει και αυτο το καημενο, θα ξαναηρεμησει, υπομονη.

Ηταν κρυωμενος με αρκετο βηχα.ευτυχως ομως ειναι καλυτερα και τις 2 τελευταιες επανηλθαμε στις καθιερωμενες μας βολτες.η συμπεριφορα του το ιδιο ομως.νευρικος και μεσα στο κλαμα.εχω απελπιστει.

εχει ταλαιπωρηθει το μωρακι απο την αρρωστεια μωρε για αυτο ειναι μεσα στα νευρα.μπορει να τον ενοχλει ακομα ο λαιμουδακος του ή να εχει μπουκωμενη μυτουλα κτλ...οταν θα ανναρρωσει πληρως τοτε θα ηρεμησει!μην αγχωνεσαι!πως ειμαστε εμεις οταν ειμαστε συναχωμενες δηλαδη??:P:p:p τουλαχιστον εγω ειμαι μες στα νευρα! γιατι οχι και το μωρακι σου!ανθρωπος ειναι!!:lol::lol::lol::lol: υπομονη κουκλα!

Επισης αν του κανεις θεραπεια με εισπνεομενα (aerolin, flixotide) νομιζω αυτα φερνουν εκνευρισμο οποτε μπορει να οφειλεται και σε αυτα.

Παντως περα απο τις αρρωστιες μην ξεχναμε και τα αγαπημενα δοντακια που φερνουν γκρινια!

Και περα απο τα δοντακια και τις αρρωστιες προετοιμασου για πολλες δοκιμασιες καθως κατα καιρους θα περναει φασεις κοντρας και νευρων. Να εισαι ηρεμη και ψυχραιμη και να απομακρυνεσαι εγκαιρως για να μην φας καμια αδεσποτη! :) :)

Welcome to the club!

Διαφημίσεις