Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

πονοι χαμηλα μετα απο ενεση για ωορηξια

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας,ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο forum αυτο και θα ηθελα να σας πω την δικη μου ιστορια ελπιζωντας οτι θα μπορειτε να με βοηθησετε με τις δικες σας εμπειριες. Ειμαι 29 ετων απο Κυπρο,παντρεμενη εδω και δυομιση χρονια. Τον τελευταιο εναμιση χρονο προσπαθουμε για μωρακι αλλα δυστυχως δεν τα καταφεραμε μεχρι τωρα. Ο κυκλος μου ειναι σταθερος καθε 30 μερες. Στην αρχη το πηραμε χαλαρα,στην πορεια ομως αφου βλεπαμε οτι δεν τα καταφερναμε πηγαμε στον γιατρο οπου μας συνεστησε τα ovamit για τρεις κυκλους. Μας ειπε πως θα βοηθησουν την παραγωγη ωαριων και ετσι θα αυξησου,μμε τις πιθανοτητες εγια συλληψη. Τα πηρα κανονικα για τρεις κυκλους συνεχομενους αλλα εκεινο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι δεν μου ειπε μια φορα να παω να με εξετασει αν τελικα ειχα ωορηξια. Να σημειωσω οτι 1-2 μηνες πριν ξεκινησουμε την διαδικαζια αυτη ειχα κανει λαμπαροσκοπηση για αφαιρεση σκωληκοειδιτιδας. Τελοσπαντων αφου πηρα τα ovamit για τρεις μηνες και δεν τα καταφεραμε τοτε ο γιατρος μου ειπε να παω για σαλπιγγογραφια διοτι φοβοταν για τυχον συμφησεις μετα την επεμβαση που ειχα. Πηγα λοιπον σε ενα ακτονολογικο και εκανα σαλπιγγογραφια οπου φανηκαν και οι δυο σαλπιγγες μου κλειστες. Πηγαινωντας τα αποτελεσματα στον γιατρο μου,μου ειπε οτι μονο με εξωσωματικη θα μπορεσω να μεινω εγκυος. Απογοητευτηκα,εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου. Εκλεγα επι μερες μεχρι να το συνηδητοποιησω. Αποφασισα να αλλαξω γιατρο και να επισκευθω εναν ειδικο σε εξωσωματικες στην πολη μου. Ο γιατρος αυτος μου εδωσε απιστευτη δυναμη,μου ειπε πως θεωρει απιστευτο να ειναι και οι δυο σαλπιγγες μου κλειστες και οτι μαλλον το οτι δεν περασε το υγρο οφειλεται σε σπασμο των σαλπιγγων κατα την διαρκεια της σαλπιγγογραφιας. Με εξετασε και την συγκεκριμενη μερα της πρωτης επισκεψης μου μου ειπε οτι ειχα ωορηξια. Μου εδωσε να περνω duphaston 2 φορες την μερα και 1 φακελακι inofolic.,να περιμενω και αν τελικα μου ερθει περιοδος να παρω ovamit αποτην τριτη μερα της περιοδου και για πεντε μερες και στη συνεχει την 11η μερα να παω για εξεταση.Τελικα η περιοδος μου ηρθε κανονικοτατα στην ωρα της και χωρις καμια καθυστερηση οπως παντα. Ακολουθω τβς οδηγιες του και παω την 11η μερα και στον υπερηχο φαινεται οτι ειχα τρια ωαρια ετοιμα. Πηγαινω μετα απο δυο μερες και μου βαζει μια ενεση για να προκαλεσουμε ωορηξια και επισης να ξαναρχισω τα duphaston. Η ρθαμε σε επαφη με τον συζυγο μου τις επομενες δυο μερες.σημερα που ειναι η τριτη μερα μετα την ενεση,εχω εντονο πονο χαμηλα στα αριστερα,σε σημειο που δεν μπορω να ειμαι ορθια πολλη ωρα. Δεν ξερω τι συμβαινει ανησυχω.... λετεναεχω πιθανοτητες να τα καταφερω? Κ αποια απο εσας που να ακολουθησε την ιδια θεραπεια ας μου πει την δικη της εμπειρια. Σας ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα.

Διαφημίσεις