Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ειναι καταστημα με προιοντα μονο forever friends η' εχει και διαφορα αλλα προιοντα?Επισης ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο..Τα forever friends και για κοριτσακια και για αγορακια η' μονο για κοριτσακια?

Δεν υπάρχει διαχωρισμός των παιχνιδιών σε αγορίστικα και κοριτσίστικα!!!

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

Korinaki και εγώ είμαι στο ίδιο δίλημμα. Θα κάνω αγοράκι και ήθελα σαν θέμα στο δωμάτιο να βάλω forever friends και σκέφτομαι αν κάνει για αγοράκια. Δεν ξέρω αν πηγαίνει εγώ νομίζω κάνει πείτε και μας και οι υπόλοιπες τί νομίζετε ??? :idea:

[/url]

Yparxoyn και ροζ και σιελ......μπορειτε να βαλετε και στα αγοριστικα δωματια...

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι;Ετοιμάζω το παιδικό δωμάτιο και σκέφτηκα στον ένα τοίχο να βάλω αυτόλλητα τοίχου forever friends.Μήπως μπορείται να μου πείτε ΄σε ποιο μαγαζί τα πουλάνε αυτά στην Αθήνα ή κάποιο site που μπορώ να παραγγείλω. Ενδιαφέρομαι επίσης και για κάδρα forever friends αλλά θα μου άρεσαν καλύτερα τα αυτοκόλλητα.

mKndp2.png

Δεν ξέρω αν σε βοηθάω γιατί αν και εγώ έβαλα αυτοκόλητα forever friends στο παιδικό είμαι στη Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω πού υπάρχουν στην Αθήνα. Τα αγόρασα πάνως από μαγαζί με είδη κιγκαλερίας και δεν τα βρήκα πουθενά αλλού. Το καλό με τα συγκεκριμένα αυτοκόλητα ήταν ότι μπορούσες να τα ξεκολήσεις και να τα ξανοκολήσεις όσες φορές θέλεις.

No1parent ζηλεύω!!! έφαγα πραγματικά όλη τη θεσσαλονίκη για να βρω αυτοκόλλητα και καδράκια FOREVER FRIENDS και δεν βρήκα πουθενά!!! ήταν τα μόνα που μου ταίριαζαν στο δωμάτιο γιατί έχω μια ταπετσαρία μπορντούρα με παρόμοια αρκουδάκια και έψαχνα απεγνωσμένα να βρω κάποια συμπληρωματικά για τη ντουλάπα κλπ.. αν σου είναι εύκολο στείλε μου σε παρακαλώ τη διεύθυνση που τα βρήκες.... όσο για την κοπέλα απο Αθήνα που ψάχνει και δεν βρίσκει, αν θέλεις μπορω να σου δώσω τη διεύθυνση του μαγαζιού που πήρα τη μπορντούρα μου, μοιάζει πολύ με τα FOREVER FRIENDS είναι πολύ χαριτωμένα, είναι και για κοριτσίστικο και για αγορίστικο δωμάτιο και είναι πάρα πολύ όμορφη μπορντούρα γιατί ειναι ταπετσαρία όχι απλώς αυτοκόλλητη και είναι σαν να την έχεις ζωγραφίσει στο χέρι.. μπορω να σου στείλω και φωτο απο τη δική μας αν θέλεις.. στείλε πμ. :P

• 1 year later...

Αχ κορίτσια πείτε μου και εμένα!!!Ενδιαφέρομαι να βάλω στον τοίχο αυτά τα αυτοκολλητα τα συγκεκριμένα καθώς και στην κούνια της μπουμπούς μου που με το καλό έρχεται σε λίγους μήνες.Μπορείτε να μου δώσετε και αν έχετε την ηλεκτρονική σελίδα του καταστήματος ή εστω κάποιο τηλέφωνο?Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!!

Κορίτσια μου!!!!Άνοιξα αυτό το θέμα όταν ήμουν έγκυος και το είχα ξεχάσει εντελώς. Λοιπόν, έφαγα όλο τον τόπο και το ιντερνετ και τέτοια καδράκια δεν βρήκα. Αλλά ευτυχώς μου κατέβηκε μια υπέροχη ιδέα. Κατέβασα από το google εικόνες forever friends τις έβαλα σε ένα cd και πήγα στο αφισόραμα και τους είπα να μου φτιάξουν μερικές καδράκια και μερικές αυτοκόλλητα. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Τώρα, ένα χρόνο μετά τα βλέπω στον τοίχο και είναι ωραιοτατα

mKndp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια αν είναι ευκολο στειλτε μου κ εμένα την διευθυνση του μαγαζιού ή κάποιο τηλ. Θελω μπορντούρα αλλά κ αυτοκόλλητα τοιχου, αλλα δεν βρίσκω πουθενα!!!

• 1 month later...

Κάλησπέρα κορίτσια!Επανέρχομαι στο θέμα που με ενδιαφέρει προσωπικά.

Είναι μια πολύ φίλη που θέλει να μου δώσει την κούνια που είχε στο δικό της μωράκι.

Είναι foreverfriends σε ασπρο και χρώμα ξύλου.

Πιστεύεται οτι ταιριάζει για αγοράκι?

Το κατάστημα στον Αλιμο που είναι τελικά?

QqmLp3.png

• 1 year later...

Τελικά μήπως βρέθηκε εκείνο το κατάστημα forever friends εδώ στην Αττική??? Ψάχνω πολύ καιρό τώρα να βρω μεγάλα αυτοκόλλητα για να τα βάλω στο δωμάτιο του μωρού που θα έρθει σε ένα μήνα και δεν βρίσκω τίποτα. Εχω βρει τα χαλιά, έχω βρει την κουρτίνα και δεν βρίσκω πουθενά αυτοκόλλητα. Το μόνο που βρήκα ένα σιτε στην Αγγλία που όμως από ότι διαβάζω δεν στέλνει Ελλάδα

http://www.foreverfriendsonline.com/