Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απαραδεκτη συμπεριφορα απο ecobaby.gr

Recommended Posts

Καλησπερα σας.

θα ηθελα να καταγγειλω τον "κυριο" που εχει το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα.

Εκανα παραγγελια στις 17/03/2013

3 ζευγαρια επιθεματα στηθους

1 κρεμα αλλαγης πανας

1 κρεμα λαμολινης για τις θηλες.

Ειχα ζητησει να κανω καταθεση στην τραπεζα και να μου τα στειλουν,ωστοσο εστειλα e-mail να μου τα στειλουν τελικα αντικαταβολη με εξτρα χρεωση στις 21/03.

Δεν ειχα καμμια απαντηση...στις 29/03 στελνω ξανα μηνυμα να δω τι γινεται με την παραγγελια και με ενημερωνουν πως η παραγγελια μου ειχε φυγει την προηγουμενη.

Ερχεται λοιπον σημερα το πακετο με 7ευρω εξτρα χρεωση κουριερ και αντικαταβολη(το ηξερα εννοειται) το ανοιγω και βλεπω μεσα μονο τα επιθεματα και δυο δειγματακια απο κρεμες.

Η κρεμα αλλαγης πανας ελειπε και η λανολινης εγραφε κατω απο την αποδειξη οτι ειναι σε ελλειψη για κανα δυο εβδομαδες.Η κρεμα πανας χρεωμενη.Καθως την θελω για το Σαββατο που θα παω επισκεψη σε ενα μωρακι και εχω ετοιμασει ενα καλαθι με τα καλλυντικα του παθαινω σοκ.

Παιρνω λοιπον τηλεφωνο...μου λεει θα σας παρω σε 5 λεπτα.

Μετα απο μιαμιση ωρα ξαναπαιρνω.Μου λεει θα σας την στειλουμε πιθανον σε 4 μερες μαζι με την λανολινης(αυτη που θα ερχοταν σε δυο εβδομαδες)

Του λεω λοιπον οτι την κρεμα την χρειαζομαι πως το λαθος δεν ειναι δικο μου και κανονικα θα επρεπε να μου την στειλει και σημερα αν ειναι δυνατον.

Και με αρχιζει σε ενα βρισιμο....οτι στειλε μου λογαριασμο τραπεζας να σου βαλω τα λεφτα...που θα μου πεις εσυ ποτε θα στην στειλω..:shock:

του εδωσα εννοειται συγχαρητηρια για τον επαγγελματισμο του και τους τροπους του και τον ενημερωσα πως τα χρηματα του τα χαριζω δεν πειραζει αλλα θα ενημερωσω εκει που πρεπει για την απαραδεκτη συμπεριφορα.

Γενναω σε λιγες μερες και σιγουρα εχασε μια πελατισσα αλλα δεν πουλαει και χρυσαφι για να μας βριζει κιολας...

Διαφημίσεις

Γενναω σε λιγες μερες και σιγουρα εχασε μια πελατισσα αλλα δεν πουλαει και χρυσαφι για να μας βριζει κιολας...

Eυτυχώς τους πήρα χαμπάρι και ακύρωσα μια παραγγελία που είχα κάνει λίγο καιρό πριν. Τελικά ψώνισα από ecofamily.gr

Έχει χάσει κι εμένα από πελάτισσα βέβαια, φαντάζομαι και πολλές άλλες. Και φυσικά δεν έχει κανένα δικαίωμα να βρίζει...

it's never too late to start all over again

θα το κοιταξω...

απορω πως στεκονται ειλικρινα...ψωνιζω συνεχως μεσω ιντερνετ!

μεχρι τηλεοραση 2500? εχω κανει αγορα...εχω πολυ καλες εντυπωσεις!

ειλικρινα αυτο το πραγμα δεν μου εχει ξανατυχει!

Επειδή είχα διαβάσει και αντίστοιχα σχόλια στο παρελθόν, όταν έκανα παραγγελία τους πήρα τηλέφωνο και μίλησα μαζί τους για την διαθεσιμότητα. Δεν ήταν όλα διαθέσιμα, δεν βιαζόμουν όμως. Μου είπε επικοινώνησε μαζί μου ξανά σε τόσες μέρες θα ξέρω. Πράγματι τα είχε φέρει οπότε κι έκανα τότε την παραγγελία, πλήρωσα και μου ήρθαν σπίτι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Από τότε (μιας και ήταν από τις πρώτες εμπειρίες μου με αγορές μέσω ίντερνετ) πάντα επικοινωνώ τηλεφωνικά με την ελληνική εταιρεία/σάιτ της οποίας θέλω να αγοράσω προϊόντα. Συμβαίνει και με άλλους αυτό.

Όσο για το βρίσιμο...πάντα είναι απαράδεκτο.

Καλησπερα σας.

θα ηθελα να καταγγειλω τον "κυριο" που εχει το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα.

Εκανα παραγγελια στις 17/03/2013

3 ζευγαρια επιθεματα στηθους

1 κρεμα αλλαγης πανας

1 κρεμα λαμολινης για τις θηλες.

Ειχα ζητησει να κανω καταθεση στην τραπεζα και να μου τα στειλουν,ωστοσο εστειλα e-mail να μου τα στειλουν τελικα αντικαταβολη με εξτρα χρεωση στις 21/03.

Δεν ειχα καμμια απαντηση...στις 29/03 στελνω ξανα μηνυμα να δω τι γινεται με την παραγγελια και με ενημερωνουν πως η παραγγελια μου ειχε φυγει την προηγουμενη.

Ερχεται λοιπον σημερα το πακετο με 7ευρω εξτρα χρεωση κουριερ και αντικαταβολη(το ηξερα εννοειται) το ανοιγω και βλεπω μεσα μονο τα επιθεματα και δυο δειγματακια απο κρεμες.

Η κρεμα αλλαγης πανας ελειπε και η λανολινης εγραφε κατω απο την αποδειξη οτι ειναι σε ελλειψη για κανα δυο εβδομαδες.Η κρεμα πανας χρεωμενη.Καθως την θελω για το Σαββατο που θα παω επισκεψη σε ενα μωρακι και εχω ετοιμασει ενα καλαθι με τα καλλυντικα του παθαινω σοκ.

Παιρνω λοιπον τηλεφωνο...μου λεει θα σας παρω σε 5 λεπτα.

Μετα απο μιαμιση ωρα ξαναπαιρνω.Μου λεει θα σας την στειλουμε πιθανον σε 4 μερες μαζι με την λανολινης(αυτη που θα ερχοταν σε δυο εβδομαδες)

Του λεω λοιπον οτι την κρεμα την χρειαζομαι πως το λαθος δεν ειναι δικο μου και κανονικα θα επρεπε να μου την στειλει και σημερα αν ειναι δυνατον.

Και με αρχιζει σε ενα βρισιμο....οτι στειλε μου λογαριασμο τραπεζας να σου βαλω τα λεφτα...που θα μου πεις εσυ ποτε θα στην στειλω..:shock:

του εδωσα εννοειται συγχαρητηρια για τον επαγγελματισμο του και τους τροπους του και τον ενημερωσα πως τα χρηματα του τα χαριζω δεν πειραζει αλλα θα ενημερωσω εκει που πρεπει για την απαραδεκτη συμπεριφορα.

Δυστυχώς κι εγώ την πάτησα μαζί τους και με αρκετα μεγάλη παραγγελία 470ε.Απαράδεκτη συμπεριφορά κι εγώ ως ετοιμόγεννη τότε δεν είχα κουράγια για τσακωμούς..

Διαφημίσεις

Με το καλό το μωράκι σου!!

Σε ευχαριστω πολυ!!

μαλιστα καταλαβα....την πατησα..οχι για την κρεμα σιγα την βρηκα ηδη αλλου..απλα που ταραχτηκα εξαιτιας του!

• 3 months later...

Καλημέρα κορίτσια.

Δυστυχώς την πάτησα και εγώ από ηλεκτρονικό κατάστημα της ebaby Κατέθεσα το ποσό των 600 ευρώ για ένα καρότσι και από τότε δεν μου απαντάνε στα χιλιάδες μηνύματα που τους στέλνω να μου εξηγήσουν την εξέλιξη της παραγγελίας μου και πότε θα το παραλάβω.

Τουλάχιστον τα λεφτά μας μπορούμε να τα πάρουμε πίσω; Ξέρει καμία κοπέλα τι πρέπει να κάνω; Έχω απελπιστεί! Περιμένω απάντησή σας!

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...