Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

λογοθεραπεια κ ομοιπαθητικη;

Recommended Posts

καλησπερα,ο γιος μ ειναι 5.μισι.δεν μιλα καθαρα,πολλα τα λεει σωστα αλλα και μερικα τα μπερδευει,κοβει συλαβες...τα λεει γρηγορα με αποτελεσμα μερικες φορεςνα μην τον καταλαβενεις.;)μ ειπαν να κανω λογοθ.πηγα πρωτη μερα σημερα..μεχρικ το καλοκαιρι ειπαν..ποιο ειναι το θεμα μ τωρα...

εγω γενικος κανω ομοιοπαθητικη...τα παιδια.ο γιατρος μ μ ου ειπε.οτι δεν χρειαζεται να τον κανω λογοθεραπεια.θατον κανει μια θεραπεια με ομοιπαθ.

τι να κανω;εχετε ακουσει εσεις περιπτωσεις που μιλισανε καλα χωρις λογοθεραπεια..;;;;

Διαφημίσεις

Θα μπορούσες μήπως να μου πεις πως ακριβώς θα τον βοηθήσει η ομοιοπαθητική στο να μαθει να τοποθετεί την γλώσσα του και να προφέρει σωστά τις λέξεις? Σας εξήγησε ο ομοιοπαθητικός πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Σε ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει, εχω εναν γιο 4,5 πηγαίνει σε λογοθεραπευτή εδω κι ενα χρόνο, έχουμε δει τεράστια διαφορά, ακόμα έχει βέβαια κάποια θέματα, δεν σκοπεύω να τον σταματήσω απλά με ενδιαφέρει να ακούω και άλλες απόψεις.

συμφωνω με τη miriki,εμεις ξεκινησαμε με λογοθεραπεια για καποια θεματα στην αρθρωση και μετα ομοιπαθητικη,η οποια βοηθησε στο να προχωρησει το παιδι με πιο γρηγορους ρυθμους..δηλ.βοηθησε η ομοιοπαθητικη αλλα δε θα μπορουσε να υποκαταστησει μονη της τη λογοθεραπεια..

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...