Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πιθανότητα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν ξέρει κανείς? Είμαι ακριβώς στην μέση του κύκλου μου και έχω ελάχιστο ροζ-καφέ στο χαρτί στην τουαλέτα. Κάτι παρόμοιο είχα και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου, αλλά όχι τόσο νωρίς, λίγο πριν την περίοδο.

καλησπερα ειμαι καινουργια στη παρεα και χαιρομαι που βρισκομαι κοντα σας και εγω.θελω να γινω μανουλα και προσπαθω 6 μηνες τωρα αλλα τιποτα.αυτο το μηνα πειρα πιο αυστηρα μετρα και εκανα τεστ ωορεξιας.ειχα τακτικη επαφη αλλα δεν ξερω τα συμπτωματα.ειμαι αρκετα κακοκεφη και εχω μικρους πονους χαμηλα δεξια.δεν μπορω να κανω τεστ γιατι θελω ακομα αρκετες μερες μεχρι να αδιαθετησω.27/3 η τελευται επαφη και γονιμη μου μερα.τα συμπτωματα ειναι η ιδεα μου λογου αγχους;δεν ξερω μπορει καποιος να μου πει;;

Δεν ξέρει κανείς? Είμαι ακριβώς στην μέση του κύκλου μου και έχω ελάχιστο ροζ-καφέ στο χαρτί στην τουαλέτα. Κάτι παρόμοιο είχα και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου, αλλά όχι τόσο νωρίς, λίγο πριν την περίοδο.

VASILIKI γεία σου..

Το θεωρώ λίγο απίθανο πρώτη μέρα περιόδου να είναι και γόνιμη..αλλά ποτέ μην λες ποτέ.Ακούσαμε περιπτώσεις που κοπέλλες μένουν έγκυες σε οποιαδήποτε μέρα του κύκλου.Αν ο κύκλος σου μέχρι τώρα είναι φυσιολογικός χωρίς σκαμπανεβάσματα,τότε μπορεί να έιναι εξωτερικοί οι παράγοντες που επηρέασαν τον κύκλο σου.Περίμενε ακόμα λίγες μέρες να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

yxUep3.png

Y8Nsp3.png

καλησπερα ειμαι καινουργια στη παρεα και χαιρομαι που βρισκομαι κοντα σας και εγω.θελω να γινω μανουλα και προσπαθω 6 μηνες τωρα αλλα τιποτα.αυτο το μηνα πειρα πιο αυστηρα μετρα και εκανα τεστ ωορεξιας.ειχα τακτικη επαφη αλλα δεν ξερω τα συμπτωματα.ειμαι αρκετα κακοκεφη και εχω μικρους πονους χαμηλα δεξια.δεν μπορω να κανω τεστ γιατι θελω ακομα αρκετες μερες μεχρι να αδιαθετησω.27/3 η τελευται επαφη και γονιμη μου μερα.τα συμπτωματα ειναι η ιδεα μου λογου αγχους;δεν ξερω μπορει καποιος να μου πει;;

Emilino,

σε καταλαμβαίνω πως νιώθεισ...και εγώ όταν προσπαθούσα για μωράκι,είχα κάθε μήνα και πρόωρα και φανταστικά συμπτώματα..Μπορεί αυτό που νιώθεισ να είναι πιθανή εμφύτευση που συμβαίνει μια εβδομάδα μετά την γονιμοποίηση,αλλά μπορεί και να μην είναι τίποτα.Εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου είχα έντονα συμπτώματα περιόδου μία εβδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο,οπόταν στις 2-3 μέρες καθυστέρησης επιβεβέωσα με χοριακή τις εγκυμοσύνες.Αν και μπορεί να ανυπομονάς αφάνταστα...περίμενε να δεις αν έχεις καθυστέρηση ώστε να κάνεισ χοριακή που θα δείξει σίγουρο αποτέλεσμα.Καλή επιτυχία πάντως...

yxUep3.png

Y8Nsp3.png

Διαφημίσεις