Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα.....ειμαι 16 χρονων και εχω τεραστιο προβλημα. Πριν τρεις μερες βρεθηκα με το αγορι μου και δεν ολοκληρωσαμε αλλα τον αφησα να τριψει το πεος του στα γεννητικα μου οργανα....δεν τελειωσε πανω μου απλα ακουμπησει το υγρο του γεννητικο οργανο πανω μου και λιιιιγο, ελαχιστα πιο μεσα. Ειμαι ακομα παρθενα για να καταλαβετε. Εχω χασει τη γη κατω απο τα ποδια μου γιατι διαβαζω οτι και ετσι μπορω να μεινω εγκυος....υπαρχει τετοια περιπτωση? και αν γινει το κακο...τι θα κανω? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ? θα καταστραφει ολη μου η ζωη...γινεται εκτρωση χωρις γονεα?

Διαφημίσεις

Δεν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης. Κοίτα, για να επέλθει εγκυμοσύνη πρέπει να συμβούν τα εξής: εκσπερμάτωση στον κόλπο, διείσδυση στον κόλπο χωρίς εκσπερμάτωση αλλά προσπερματικά υγρά. Τα υπόλοιπα σενάρια είναι τραβηγμένα και η εγκυμοσύνη απίθανη. Ξέρω ότι είσαι 16 και πολύ δύσκολα θα απευθυνθείς σε γυναικολόγο και ακόμη δυσκολότερα στην μητέρα σου, αλλά προσπάθησε να βρείς έναν τρόπο να ενημερωθείς για την σεξουαλική πράξη, το τι θα συμβεί στο σώμα σου, τις πιθανές αρρώστιες. Υποθέτω πως θέλεις να ξεκινήσεις αυτό το όμορφο ταξίδι, η γνώση και η ενημέρωση είναι δύναμη!

Κοπελα μου γλυκιά,μην πανικοβαλλεσαι.Δε μένεις τόσο εύκολα έγκυος.

Μην δημιουργεις όλα αυτά τα σενάρια στο μυαλό σου καλη μου.Μην κανεις αυτό το κακό στον εαυτό σου.

Όταν ερθει η ωρα να ολοκλήρωσε τε προσέξτε να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις διότι πανω στον πόθο μπορεί να γίνουν απερισκεπτες κινήσεις.

Μην στεναχωριεσαι όμως τώρα.

Δεν υπάρχει περιπτωση εγκυμοσύνης αφού δεν έγινε η πράξη και κυρίως δεν τελειωσε.:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα.....ειμαι 16 χρονων και εχω τεραστιο προβλημα. Πριν τρεις μερες βρεθηκα με το αγορι μου και δεν ολοκληρωσαμε αλλα τον αφησα να τριψει το πεος του στα γεννητικα μου οργανα....δεν τελειωσε πανω μου απλα ακουμπησει το υγρο του γεννητικο οργανο πανω μου και λιιιιγο, ελαχιστα πιο μεσα. Ειμαι ακομα παρθενα για να καταλαβετε. Εχω χασει τη γη κατω απο τα ποδια μου γιατι διαβαζω οτι και ετσι μπορω να μεινω εγκυος....υπαρχει τετοια περιπτωση? και αν γινει το κακο...τι θα κανω? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ? θα καταστραφει ολη μου η ζωη...γινεται εκτρωση χωρις γονεα?

Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς έναν γυναικολόγο και να σε ενημερώσει πλήρως για την σεξουαλική δραστηριότητα / μεθόδους αντισύλληψης / σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα κλπ... είσαι μικρό κορίτσι και είναι κρίμα να σκέφτεσαι εκτρώσεις από τώρα ... ενημερώσου και προφυλάξου....

δεν παιζει εγγυμοσυνη,αλλα ρε κοριτσακι ενημερωσου για να προφυλαξεις τον εαυτο σου μελλοντικα!ειναι κριμα να μπαινει κανεις σε τετοιες διαδικασιες με εκτρωση κτλ γιατι δεν ξερεις αν θα σου προκαλεσει καποιο προβλημα αργοτερα!δεν παιζουμε με αυτα!φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα.....

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Ενημερωνομαι και γνωριζω τους κινδυνους,ηταν μια απερισκεψεια. Σιγουρα δεν υπαρχουν πιθανοτητες εγκυμοσυνης? Γιατι μου χει πριστει το στηθος, ποναει και η περιοδος δεν μου χει ερθει..6 μερες καθυστερηση...

Διαφημίσεις

Άδικα στεναχωριέσαι, είναι φύση αδύνατο να είσαι έγκυος. Μπορεί να καθυστερεί από το άγχος, μπορεί να πέρασες κάποια ίωση ή απλά να είναι ορμονικό, 16 είσαι, στο πίκ της εφηβείας!

7η μερα καθυστερηση....την Κυριακη θα κανω τεστ μιας που κλεινω μια βδομαδα. Αν βγουν θετικα εχει καταστραφει ολη μου η ζωη...

Βρε κοπελα μου γλυκια,γιατι αγχώνεσαι ετσι?

Μαλλον πρεπει να ενημερωθεις καλυτερα για αυτα τα θεματα διοτι και επειτα θα εισαι σε μια διαρκή συγχηση και δεν οφελει σε τιποτα.

Εχεις ολοκληρωμενη σεξουαλικη σχεση με το αγορι σου?Απ'οτι καταλαβα οχι.

Πως ειναι δυνατον να μεινεις εγκυος?

Για να μεινεις εγκυος πρεπει να ολοκληρωσει το αγορι σου μεσα στον κολπο!Να γινει διείσδυση και να εκσπερματωσει!

Κανε το τεστ για να σου φυγει το αγχος,αλλα πραγματικα κοιτα να ενημερωθεις καλυτερα για τετοια θεματα.Και απο γιατρο,οχι απο φιλες της ιδιας ηλικιας.

:)...Κοιτα καλυτερα τα μαθηματα σου και ασε το αγχος κατα μερος.:):)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

υσιχασε δ εχεισ μεινει εγκθοσ με τιποτα, ειναι μονο απο το ανχοσ η μπορει να εχεισ καμια κυστη μικρουλα κ εχεισ καθυστεριση, παντοσ δ υπαρχει θεμα εγκυμοσινησ οποτε πηγενε κ σε εναν γυναικολογο για να εισαι σιγουρη τι τρεχει με την περιοδο σου.

Διαφημίσεις