Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

avercap και σπερματεγχυση

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια,ήθελα να σας ρωτήσω αν καμία από εσας έκανε σπερματέγχυση έχοντας ακολουθησει το πρωτόκολο των avercap σε συνδιασμό με ενέσεις για παραγωγή ωαρίων και αν έχει καλα ποσοστά αυτή η μεθοδος.

Εγώ είμαι στα 34 έχοντας ήδη έναν γιο 4,5 χρόνων.μια αποβολή πριν από τον γιο μου,2 λαπαροσκοπησεις η μια για κύστη όπου μου διαγνώστηκε ενδομητρίωση και έκανα διακοπή περιοδου(αυτό πριν μεινω έγκυος),η 2η λαπαροσκόπηση έγινε για διαγνωστικούς λόγους τον Σεπτέμβριο του 12οπου και ξανά βρέθηκε ενδονητριωση και ξανά έκανα διακοπή περιόδου.Μετα την θεραπεια μου ήρθε περίοδος τον Μάιο του 12 και επειδή δεύτερο μωρό δεν ερχόταν ούτε κι έτσι κάναμε και 3 ανεπιτυχείς σπερματεγχυσεις μονο με χάπια κλομιφενης.

Πήγα λοιπόν και σε έναν άλλον μεγαλογιατρο της Θεσ/νικης που ασχολείται μονο με δύσκολες περιπτώσεις και στον υπέρηχο μου βρήκε κύστη ξανά ενδομητρίωσης 10 μήνες μετά την θεραπεια και μου πρότεινε αυτήν την μεθοδο σπερματεγχυσης,πρώτα με avercap,για καταστολή και μετά με άλλες ενέσεις (δεν μου είπε το όνομα).

Τα έχω λίγο χαμένα γι'αυτο ρωτάω αν καμία είχε επιτυχία με αυτήν την μεθοδο.

Για εξωσωματική ακομα δεν με βάζει.Θελει πρώτα να κανω 3 σπερματεγχυσεις με αυτό τον τρόπο.τα ποσοστά για φυσιολογική σύλληψη τα βάζει κατω από 10% και με την σπερματέγχυση στο 30-35%.

Σορρυ για το σεντόνι...

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Διαφημίσεις