Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μικρά ψωμάκια για mini-hamburger

Recommended Posts

Καλησπέρα! Σε λίγες μέρες το αστεράκι μου θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια και θα κάνουμε ένα παρτάκι στο σπίτι για να το γιορτάσουμε! Θα είναι τύπου brunch με finger food και σκεφτόμουν εκτός των άλλων να φτιάξω μικρά hamburger όμως δεν βρίσκω μικρά ψωμάκια. Στην ανάγκη θα τα φτιάξω μόνη μου αλλά θα προτιμούσα να τα βρω έτοιμα. Μήπως τα έχει πάρει το μάτι σας σε κανένα super market?

S02fp3.png

LnVyp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Σε λίγες μέρες το αστεράκι μου θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια και θα κάνουμε ένα παρτάκι στο σπίτι για να το γιορτάσουμε! Θα είναι τύπου brunch με finger food και σκεφτόμουν εκτός των άλλων να φτιάξω μικρά hamburger όμως δεν βρίσκω μικρά ψωμάκια. Στην ανάγκη θα τα φτιάξω μόνη μου αλλά θα προτιμούσα να τα βρω έτοιμα. Μήπως τα έχει πάρει το μάτι σας σε κανένα super market?

σε super market δεν εχω δει. μπορεις ομως να πας στο φουρνο της γειτονιας σου και να τους ζητησεις να σου κανουν αυτοι. εχω δει σε παιδικο party απο φουρνο οχι μονο για hamburger αλλα και για hot dog.

Διαφημίσεις

να τα κανεις στο φουρνο της γειτονιας σου χωρις συζητηση,τα τυπου σουπερ ειναι τιγκα στο συντηρητικο,κ να πεις στο φουρναρη να στα φτιαξει απο ζυμαρι δικο του με προζυμι κ οχι απ τα ετοιμα μειγματα που τα περισσοτερα ατροποιεια χρησιμοποιουν κατα κορον.....

1kOup2.pngTxJmp3.png

vickygirl προς γνώση σου, τα αρτοποιεία δεν χρησιμοποιούν έτοιμα μείγματα για τα αρτοσκευάσματά τους... Αλεύρι, μαγιά, νερό όπως όλοι μας. Ακόμα και όταν δημιουργούν ανάμεικτα ψωμιά, κάνουν οι ίδιοι ανάμειξη διαφορετικών ειδών αλευριού...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

vickygirl και εγώ συμφωνώ πώς πρέπει να τρώμε όσο πιό υγιεινά γίνεται αλλά δεν νομίζω πως θα μπορούσα να πάω στο φούρνο και να ζητήσω να μου κάνει δικό του προζύμι :oops: ειδικά αφού θέλω πολύ μικρή ποσότητα (10-15 ψωμάκια το πολύ). Anyway τα μωράκια που θα είναι καλεσμένα στο πάρτυ δεν θα φάνε από τα φαγητά που θα ετοιμάσω καθώς είναι πολύ μικρά οπότε είτε του φούρνου πάρουμε είτε του Macro είμαστε οκ νομίζω

S02fp3.png

LnVyp3.png