Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κυστίτιδα και τεστ παπ

Recommended Posts

Την Πέμπτη το μεσημέρι έκανα το προγραμματισμένο τεστ παπ και τον κολπικό υπέρηχο για φέτος. Πόνεσα λιγάκι, αλλά όχι περισσότερο από το συνηθισμένο, μάλλον λιγότερο, θα έλεγα. Από την Παρασκευή άρχισα να αισθάνομαι κάποια ενόχληση στο τέλος της ούρησης, αλλά ήταν πολύ ελαφριά και δεν έδωσα σημασία. Το Σάββατο όμως, τα φαινόμενα εντάθηκαν: πιο έντονη ενόχληση (στην ουροδόχο κύστη, όχι στην ουρήθρα), συχνουρία, αίσθηση βάρους. Επειδή ήταν τριήμερο και δεν μπορούσα να περιμένω ως την Τρίτη για να κάνω εξετάσεις, ούτε είχα και το τηλέφωνο κανενός γιατρού να ρωτήσω, ξεκίνησα μια Augmentin 825 που είχα στο σπίτι ανα 12ωρο και όντως είδα βελτίωση. Δε με προβληματίζει τόσο η κυστίτιδα από μόνη της, παρόλο που έχω πάνω από 10 χρόνια να πάθω κάτι τέτοιο, όσο η συγκυρία: είναι δυνατόν να το έπαθα από το τεστ παπ-υπέρηχο;

Διαφημίσεις

κι εγω εχω ακριβως το ιδιο!πεμπτη τεστ παπ και απο παρασκευη νιωθω οτι εχω συχνοουρια,βαρος παω καθε 3 και λιγο για τσισα,κατουραω λιγο,αλλα νιωθω οτι θελω κι αλλο και κατι εμποδιζει την κυστη να αδειασει!μου ειπε ο γοατρος καλλιεργεια ουρων και εξετασεις ουρων.

κακως αρχισες αντιβιωση γιατι δεν μπορεις να κανεις εξετασεος δε θα δειξουν σωστο αποτελεσμα...

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Μα πώς να το ρισκάρω να περιμένω τόσες μέρες; Να μου το γυρίσει σε καμια πυελονεφρίτιδα, να τρέχω; Σου είπε ο γιατρός ότι μπορεί να ευθύνεται το τεστ παπ;