Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοινό πάρτι γενεθλίων.

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Ο μικρός μου έχει γενέθλια σε λίγο καιρό.Λέω να του κόψω μια τούρτα μεταξύ μας και σε 2 μήνες περίπου που θα είναι τα γενέθλια του μεγάλου να κάνω ένα μεγάλο πάρτι στο κήπο. εκεί θα κόψω 2 τούρτες.

εσείς τι λέτε?

tnDpp3.png

77l3p3.png

Διαφημίσεις

Να σου πω, φέτος ο μικρός σου είναι πολύ μικρός κια δεν καταλαβαίνει από κάτι τέτοια. Δηλαδή δεν βλέπω και το νόημα να του ξανακόψεις τούρτα μετά από τόσο καιρό. Αλλά από του χρόνου ή έστω παραχρόνου θα έλεγα να κάνεις διαφορετικό πάρτυ στον καθένα. Είναι κοντινα τα έξοδα βεβαια αλλά το καθε παιδί είναι μια διαφορετική προσωπικότητα και έχει δικαίωμα να γιορτάσει τα γενέθλιά του ως την προσωπική του ημέρα γιορτής που δεν θα μοιραστεί με κάποιον άλλον. Επιπλέον ότι ο μεγάλος μπορεί να μην το καλοδεί το θέμα, ίσως όχι φέτος αλλά από του χρονου και μετά.

Να σου πω, φέτος ο μικρός σου είναι πολύ μικρός κια δεν καταλαβαίνει από κάτι τέτοια. Δηλαδή δεν βλέπω και το νόημα να του ξανακόψεις τούρτα μετά από τόσο καιρό. Αλλά από του χρόνου ή έστω παραχρόνου θα έλεγα να κάνεις διαφορετικό πάρτυ στον καθένα. Είναι κοντινα τα έξοδα βεβαια αλλά το καθε παιδί είναι μια διαφορετική προσωπικότητα και έχει δικαίωμα να γιορτάσει τα γενέθλιά του ως την προσωπική του ημέρα γιορτής που δεν θα μοιραστεί με κάποιον άλλον. Επιπλέον ότι ο μεγάλος μπορεί να μην το καλοδεί το θέμα, ίσως όχι φέτος αλλά από του χρονου και μετά.

καλά τα λες.δίκαιο εχεις. τωρα θυμήθηκα που μου έκανε η μητερά μου γενέθλια με γιορτή του αδερφού μου μαζί και δεν μου άρεσε καθόλου. θα δώ φέτος εαν μπορέσω να του κάνω του μικρού έστω και με λίγο κόσμο. ο καθένας χώρια.

tnDpp3.png

77l3p3.png