Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια...εδώ και 2 εβδομάδες περίπου έχω δυσοσμα υγρα...διάφανα κυρίως κ μερικές φορές λίγο κιτρινωπα....ειμαι 23 εβδομαδων.εχει καμία κάτι παρόμοιο;ειναι σοβαρό να το πω στο γιατρό;

Διαφημίσεις

Νεφέλη καλημέρα,

Νομίζω πως πρέπει να μιλήσεις άμεσα με τον γιατρό σου. Πάρε τον τηλεφωνο και πες του ότι γράφεις εδω. Μην το αφήσεις για αύριο.

Δεν θέλω να γίνω εγώ γιατρός, αλλα σε συνδυασμό με το άλλο σου μηνυμα για τις συσπάσεις, νομίζω πως ειναι κάποιο μικρόβιο αυτο που εχεις. Ο γιατρός πρέπει να σε κατευθύνει άμεσα για να μην εχεις προβλημα.

Με το καλό το μωρακι σου

Λογικα ειναι κολπιτιδα που θα σού κάνει καθ συσπασεις τηλ στο γιατρό και καλλιέργεια κολπικου υγρού

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Πρώτα παίρνεις το γιατρό, και μετά σχολιάζεις στο forum. Το αντίθετο είναι λίγο αφελές, χωρίς παρεξήγηση....

Το λιγότερο μύκητες είναι, θα σου πει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού και αγωγή με κολπικά υπόθετα. Κι εγώ αυτή τη στιγμή σε θεραπεία είμαι, με συμπτώματα τη δυσοσμία και πρασινοκίτρινες εκκρίσεις κάποιες φορές. Προς το τέλος και φαγούρα...άστα.

Διαφημίσεις

Νεφέλη καλημέρα,

Νομίζω πως πρέπει να μιλήσεις άμεσα με τον γιατρό σου. Πάρε τον τηλεφωνο και πες του ότι γράφεις εδω. Μην το αφήσεις για αύριο.

Δεν θέλω να γίνω εγώ γιατρός, αλλα σε συνδυασμό με το άλλο σου μηνυμα για τις συσπάσεις, νομίζω πως ειναι κάποιο μικρόβιο αυτο που εχεις. Ο γιατρός πρέπει να σε κατευθύνει άμεσα για να μην εχεις προβλημα.

Με το καλό το μωρακι σου

Σ΄ευχαριστω πολυ τον πήρα τηλ για τις συσπασεις κ μου είπε ακινησία κ utopar k voltaren υποθέτω.το απόγευμα θα τον ξανάπαρω να του πω πως πάω κ θα τον ρωτήσω κ για τα υγρα...εχω ένα κακό να μην παίρνω πολυ σοβαρά αυτά που συμβαινουν....ελπίζω να πανε όλα καλα

αυτα που περιγραφεις δενειναι κακο απο μονα τους ,αλλα σε συνδυασμο μπορεινα ειναι επικινδυνο...

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12