Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μουγκρισμα και βογγητο

Recommended Posts

η μικρη μου ειναι 6,5 μηνων.εδω και 1 βδομαδα αρχιζε να μουγκριζει και να βογγαει.εξεταστηκε απο την παιδιατρο και απο γιατρους του νοσοκομειου κατερινης και δεν βρηκαν κατι. τα κακακια της ποτε ειναι σαν της γιδας και ποτε μακρια και σκληρα. ενεργειται 1 φορα την μερα. καναμε εισαγωγη στο ιπποκρατιο για παρακολουθηση . σαν διαγνωση για εισαγωγη γραψανε σπασμοι ελεγχος. εξετασεις αιματοσ και ουρω καθαρες. υπερηχοσ καθαρος. στην ακτινογραφια εδειξε οτι παρολο που κανει κακα μενουν καποια στο εντερακι. επισης της καναν και ηλεκτροεγκεφαλογραφημα αυτην την παρασκευη και επειδη ο γιατος ειχε φυγει δεν το ειδε και πρεπει να περιμενουμε μεχρι την τριτη. εμεις υπογραψαμε και φυγαμε χθες σαββατο. να σημειωσω οτι απο τοτε πυ αρχισαν τα μουγκρητα και το βογκημε η μικρη οταν κοιμαται κοιμαται ησυχα. μονο στον ξυπνιο τα κανει. και επισης εχει και διαθεση και γελαει. δεν ξερω τι να υποθεσω.καμια με αναλογη εμπιρεια?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Εμείς αυτό με το μουγγρισμα-σφίξιμο το χουμε πάνω απο 2 μήνες.Δεν ξέρω αν είναι η ίδια περίπτωση. Και μας 6,5 μηνών είναι και πίνει γάλα κυρίως δικό μου. Το χω συνδυάσει με τη λειτουργία του εντέρου γιατί ακούω αέρια πολλές φορές όταν το κάνει και είναι πιο έντονο όταν δεν έχει ενεργηθεί.Πριν 2 μήνες πήγαμε σε παιδογαστρεντερολόγο η οποία εστίασε στην παλλινδρόμηση που είχε το παιδί και μου είπε να κόψω γαλακτομικά,πορτοκάλι και μοσχάρι(θεωρεί ότι είναι αλλεργία σε κάποια τροφή). Τα χω κόψει όλα,δίνω και υποαλλεργικη κρέμα και δεν έχω δει κανένα αποτέλεσμα. Την ξαναπήρα την παρασκευή και περιμένω να συνεννοηθεί με την παιδίατρο μου και να κάνουμε κάτι άλλο.Εδώ μέσα πάντως διάβασα και την παρόμοια περίπτωση μιας μητέρας που επισκέφτηκε τον παπαβέντση(παιδίατρο-σύμβουλο θηλασμού) και της συνέστησε χορήγηση προβιοτικών για την καλή υγεία του εντέρου,της έστειλα μνμ και την ρώτησα αν είδαν αποτέλεσμα και περιμένω απάντηση.Ξέρω ότι δε σου δωσα λύση, είμαι και γω πολύ προβληματισμένη:confused:

οταν εχεις νεα ενημερωσε. κοντευω να τρελλαθω.παντοσ για καλο αυριο παμε ξανα ιποκρατιο για το αποτελεσμα του εγκεφαλογραματος και εχουμε τραβηξει και βιντεο της μικρης με το μουγκρισμα οποτε αναμενω τι αλλο θα μου πουν και αν θα πρεπει να παω σε γαστρεροντολογο. το παρεξενο ειναι οτι εμεις ηδει ειχαμε ξεκινησι εδω και εικοσι μερες και την φρουτοκρεμα και το ρυζαλευρο και ειχαμε παει και στο 2 γαλα και ηταν ολα μια χαρα. υοπαρχει πιθανοτητα ετσι στα καλα του καουμενου για παλλινδρομηση?

• 3 weeks later...

Τελικά ύστερα από πολλή προσπάθεια καταφέραμε να δούμε την παιδογαστρεντερολόγο η οποία μας παρέπεμψε σε αλλεργιολόγο:mad:Απ'ότι μας είπε αυτό το ζόρισμα με τα αέρια συνάδει με αλλεργία σε τροφές και απ'ότι είχα διαβάσει και η ΓΟΠ προκαλείται από αλλεργία στο αγελαδινό γάλα,εμείς βέβαια έχουμε και λίγη ατοπία,επομένως έχουμε στραφεί προς τα κει. Εύχομαι να είστε καλύτερα!

Διαφημίσεις

απο παλινδρομηση στομαχου εχω ακουσει για ανησυχια /κλαμα....τωρα τα μουγκρητα τα θεωρουν σπασμους? εχεις δει και καποιον παιδονευρολογο ιδιωτικα? τι να πω?

ευχομαι πραγματικα να μην ειναι τιποτα